secılebılecek en ıı antrnorlerden bırını sectık ebn ergın atamanın gelecegını dusundum bı ara ama murat ozyerd egalatasaraylı sımdı yardımcı antrenoru ekrem memnun olursa cok hos olur
maalesef keske hiç ermen kunter le anlastik demeselerdibertan' Alıntı:bence kımse murat ozyer'ın koch'luk bılgısıne laf soylemek ıstemez.sadece
onun getırılıs nedenı uzerınde konusulabılır. tamam galatasaray lısesı mezunu ve galatasaray basketbol subesınde alt yapıda gorev almıstır. buna saygı duyuyoruz. ama bu erman kunter'ı saf dışı edilerek takımın basına getırılme sebebı olamaz.. umarım basarılı olur ama gonlumuzde erman hoca varken, nasıl olurda ulker grubunun dayatmasıyla bı hoca ıcın delı gıbı bagırabılırız... yıne soyluyorum murat ozyer bu sekılde gelmemelıydı...
buna katilirim iste key bencede hic kunter demeselerdi simdi bu habere hepiniz bayram ediyodunuz(bn sevindigim icin kendimi katmadim )1905' Alıntı:maalesef keske hiç ermen kunter le anlastik demeselerdibertan' Alıntı:bence kımse murat ozyer'ın koch'luk bılgısıne laf soylemek ıstemez.sadece
onun getırılıs nedenı uzerınde konusulabılır. tamam galatasaray lısesı mezunu ve galatasaray basketbol subesınde alt yapıda gorev almıstır. buna saygı duyuyoruz. ama bu erman kunter'ı saf dışı edilerek takımın basına getırılme sebebı olamaz.. umarım basarılı olur ama gonlumuzde erman hoca varken, nasıl olurda ulker grubunun dayatmasıyla bı hoca ıcın delı gıbı bagırabılırız... yıne soyluyorum murat ozyer bu sekılde gelmemelıydı...
yok bende sewindim iyi adam beyfendi biri ama erman kunterin olmamasi beni biraz üzdübiglion' Alıntı:buna katilirim iste key bencede hic kunter demeselerdi simdi bu habere hepiniz bayram ediyodunuz(bn sevindigim icin kendimi katmadim )1905' Alıntı:maalesef keske hiç ermen kunter le anlastik demeselerdibertan' Alıntı:bence kımse murat ozyer'ın koch'luk bılgısıne laf soylemek ıstemez.sadece
bende merak ediorum bu konuyugordon' Alıntı:Hayırlısı olsun.
Murat, Onursal : Halil Üner konumu netlik kazandı mı ? Var mı bi haber ?
bencede bu böyle keske erman kunter olsaydiSaygın R.Lion' Alıntı:Bu kadar kolay olmamalı Erman HOCA'yı bırakmak ......
Yazık halimize Halil Hoca olmasında kim olursa olsun mantığına büründük resmen tamam olabilir ama bu kadar da değil yapayalım arkadaşlar...
Daha hiçbir şey net değilken yaşasın yeni padişahımız sloganları atar olmuşuz....Sakın Murat Hoca'yı sevmediğim sanılmasın çünkü beğeni ile izliyorum ve gerçektende özlü biri ancak Erman HOCA bu kadar basite ALINMAMALI !!!!!!!!!!!!!!
ayni duygular içerisindeim erman hoca bu duruma çok kirilmistirvolverin' Alıntı:Hem mutluyum hem üzüntülü.Mutluyum cunku galatasarayımızın teknik patronu belli oldu ve iyi biri oldu ama üzüntülüyüm cünkü bence erman hocaya cok ayıp etik bizim gibi kulube yakışmadı ve erman knter de eminim ki cok kırılmıştır ama yeni patronumuz hayırlı olsun işalah bu yıl başarılı oluruz bize bu yakışır ve transferlerde iyi olur umarım ilk etapta dixonı isalah tutarız yeniden murat hocaya başarılar.