Murat Özyer

• Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
arkadaşlar hepimiz kendimizi erman hocaya alıştırdığımız için murat özyer hocaya tepkiliyiz..bu tepkinin bir sebebide ülkerin bize murat hocayı önermesidir..
ama bu saatten sonra yapılacak şey takımımızın ve hocamızın yanında yer almaktır...bize de yakışan budur... :atki :atki

1- halil ünerden kurtulmak çok güzel
2- keşke erman hoca olsaydı bu konuda çok üzgünüm
3- ama yinede murat hocada erman hoca kadar olmasada sevilen saygı duyulan iyi bi koç
4- herşeyden önemlisi yönetimin bozuk olması. eyy büyük başkan senin ülkere söz geçirmen gerekirken onlar sana söz geçiriyor. gerisini sen düşün artık. ülker Galatasaray'ımızla dalga geçerken lütfen uyuma. eğer uyumaya devam edersen başımıza büyük belalar gelir. böyle şeylerin olmaması için lütfen Galatasaray'lılık ilkelerimizi hatırla ve bu ilkeleri ülkerede hatırlat

neyse olan olmuş artık iş işten geçmiş yapacak bişey yok keşke erman hoca olsaydı ama olmadı hayırlısı olsun ne diyelim umarım Galatasaray'ımız murat hoca yönetiminde büyük başarılara imza atar. Galatasaray'ımıza hoşgeldin murat hocam

Arkadaşlar birşey dicem belki biraz fantezi ama Erman Hoca yı da Basketboldan sorumlu sportif direktörlüğe getirseler.Erman hocayı kırmamak için...Sonuçta bizim kulübümüze çok emeği geçmişti.Veya basketbol şubesi sorumlusu olabilir... :kop :kop :kop

gordon' Alıntı:
Hayırlısı olsun.

Murat, Onursal : Halil Üner konumu netlik kazandı mı ? Var mı bi haber ?

Netlik kazanan tek şey Murat Özyer'in koçumuz olduğudur.

Bunun dışındakileri az önce açtığım farklı bir topicte yazdığım gibi gelişmeleri hep birlikte izleyeceğiz.

Yeni koçumuzla ortam durulunca gsbasket farkıyla güzel ve geniş bir röportaj yapacağız ;)

Biraz zaman tanıyalım ve tanıyın :)

Onursal' Alıntı:
gordon' Alıntı:
Hayırlısı olsun.

Murat, Onursal : Halil Üner konumu netlik kazandı mı ? Var mı bi haber ?

Netlik kazanan tek şey Murat Özyer'in koçumuz olduğudur.

Bunun dışındakileri az önce açtığım farklı bir topicte yazdığım gibi gelişmeleri hep birlikte izleyeceğiz.

Yeni koçumuzla ortam durulunca gsbasket farkıyla güzel ve geniş bir röportaj yapacağız ;)

Biraz zaman tanıyalım ve tanıyın :)
röportaj çok iyi olur transfer falan açiklik gelir iiice

İzmir'de olduğum bir hafta boyunca gelişmeleri gazetelerden takip etmeye çalıştım.
İlk önce 3 farklı coachla anlaşıldığı yazıldı,sonra Erman Kunter olayı yattı ve takımın başına Murat Özyer geçti.
Halil Üner'den resmi olarak kurtulmamız süper bir gelişme.Sırf bu bile gelecek sezon için umutlanmamı sağlıyor.Erman Kunter mi Murat Özyer mi dersek o tartışılabilir tabi ki.
Bu coachların ikisi de Galatasaray Lisesi mezunu.Erman Kunter belirtildiği üzere marka olmuş bir coach.Üstelik gelseymiş yardımcısı Okan Çevik olacakmış.(kendisi de GS Lisesi mezunu)
Murat Özyer'e Derya Özyer'in de etkisiyle büyük bir sempatimiz var.Kendisi head coachluğunun ilk yılında dönem dönem tımarhaneyi andıran Ülker'i şampiyon yaparak büyük bir artı yazdırdı hanesine.Şu an revaçta yani.
Bana şu görüntüyle Erman Kunter+Okan Çevik daha cazip geliyor.Ancak Murat hoca geldi diye ağıt yakacak değiliz.İki iyi aday arasında Ülker'in de etkisiyle Murat hocada karar kılınmış.
Canımı sıkan nokta ise Ülker'in Murat Özyer'i önermesinden öte dayatması.Erman Kunter olayını bozan da Ülker.Şube üzerinde bu kadar etkin olmaları iyi değil.
Ülker 100. yılın da etkisiyle 3 büyüklerden Fenerebahçe'ye verdi aslan payını.Yani en büyük başarıyı onlardan bekliyorlar.Farzedelim ki Fenerbahçeyle Fenerbahçe'nin kaderini belirleyecek bir maça çıkıyoruz.Ülker'in el altından Fenerbahçeye çalışmayacağını garanti edebilir miyiz?Olay tamamen iyi niyetlerine kalmış.
Hoşgeldin Murat hocam...

koch' Alıntı:
İzmir'de olduğum bir hafta boyunca gelişmeleri gazetelerden takip etmeye çalıştım.
İlk önce 3 farklı coachla anlaşıldığı yazıldı,sonra Erman Kunter olayı yattı ve takımın başına Murat Özyer geçti.
Halil Üner'den resmi olarak kurtulmamız süper bir gelişme.Sırf bu bile gelecek sezon için umutlanmamı sağlıyor.Erman Kunter mi Murat Özyer mi dersek o tartışılabilir tabi ki.
Bu coachların ikisi de Galatasaray Lisesi mezunu.Erman Kunter belirtildiği üzere marka olmuş bir coach.Üstelik gelseymiş yardımcısı Okan Çevik olacakmış.(kendisi de GS Lisesi mezunu)
Murat Özyer'e Derya Özyer'in de etkisiyle büyük bir sempatimiz var.Kendisi head coachluğunun ilk yılında dönem dönem tımarhaneyi andıran Ülker'i şampiyon yaparak büyük bir artı yazdırdı hanesine.Şu an revaçta yani.
Bana şu görüntüyle Erman Kunter+Okan Çevik daha cazip geliyor.Ancak Murat hoca geldi diye ağıt yakacak değiliz.İki iyi aday arasında Ülker'in de etkisiyle Murat hocada karar kılınmış.
Canımı sıkan nokta ise Ülker'in Murat Özyer'i önermesinden öte dayatması.Erman Kunter olayını bozan da Ülker.Şube üzerinde bu kadar etkin olmaları iyi değil.
Ülker 100. yılın da etkisiyle 3 büyüklerden Fenerebahçe'ye verdi aslan payını.Yani en büyük başarıyı onlardan bekliyorlar.Farzedelim ki Fenerbahçeyle Fenerbahçe'nin kaderini belirleyecek bir maça çıkıyoruz.Ülker'in el altından Fenerbahçeye çalışmayacağını garanti edebilir miyiz?Olay tamamen iyi niyetlerine kalmış.
Hoşgeldin Murat hocam...
benim de aklima gelmedi diil bize maçi werin falan diebilirler

koch'un dediklerine aynen katılıyorum özellikle son cümleleri çok mantıklı :claps

bu arada röportaj fikride süper :eek:key bizde merak ettiğimiz şeyleri öğrenmiş oluruz ve yeni koçumuzu daha yakından tanırız. en kısa zamanda bu röportajı bekliyoruz

Murat Hocanın gelmesi çok iyi olmuş şimdi kardeşi eski yard. antrenörümüz Sedat Hocam da geldimi deymeyin keyfimize maça gelip keyif almayanlara parasını ben iade edeceğim ahanda bukadar geniş konuşuyorum ...

Murat Özyer'e hiç lafım yok ama Erman hoca ile anlaşılmışken ülkerin böyle bir dayatma yapması hiç hoş değil. Bakalım ne kadar yardım edecekler görecegiz !

bence bu bize çok fazla yardım edeceklerini söylemeleri sadece lafta kalır. çok mu umurlarındayız sanki biz ülker'in? tamam faydaları olur ama dedikleri kadarda olmaz pek zannetmiyorum

murat özyer bence başarılı olacaktır ama halil üner duyduğunuz antipatiğe şaşırıyorum doğrusu.adam parasız takımı şampiyon yapacak değil ya bi bu sezon cafecrown ile düzeldik derken bAsket şubesine para aktarılmadığı için sezon içinde whisby i göndermek zorunda kaldık .malik dixon da italyaya gitti döndü resmen .livingston ve whisby kayıpları takımı % 100 etkiledi.bu kimin suçu yönetiminmi yoksa ünerinmi? livingston önemli kayıptı çünkü dixon ın yükünü azaltan tek isimdi ,whisby de takımın en büyük ribaunt gücüydü bu kayıplara rağmen ben halil ünere play off u yaşattığı ve bu yönetime rağmen takımı ligde tuttuğıu için tşk ederim ve özyere de başarılar dilerim bakalım özyer bu yönetimi mağlup edebilecekmi?

brian tolbert' Alıntı:
murat özyer bence başarılı olacaktır ama halil üner duyduğunuz antipatiğe şaşırıyorum doğrusu.adam parasız takımı şampiyon yapacak değil ya bi bu sezon cafecrown ile düzeldik derken bAsket şubesine para aktarılmadığı için sezon içinde whisby i göndermek zorunda kaldık .malik dixon da italyaya gitti döndü resmen .livingston ve whisby kayıpları takımı % 100 etkiledi.bu kimin suçu yönetiminmi yoksa ünerinmi? livingston önemli kayıptı çünkü dixon ın yükünü azaltan tek isimdi ,whisby de takımın en büyük ribaunt gücüydü bu kayıplara rağmen ben halil ünere play off u yaşattığı ve bu yönetime rağmen takımı ligde tuttuğıu için tşk ederim ve özyere de başarılar dilerim bakalım özyer bu yönetimi mağlup edebilecekmi?

kardesım burası yerı degıl ama sımdı halıl unerımn set cızmekten aciz bı ınsan oldu cıktı bıraın ya bızı rezıl etmese yeterdı

BuRaKGS' Alıntı:
brian tolbert' Alıntı:

kardesım burası yerı degıl ama sımdı halıl unerımn set cızmekten aciz bı ınsan oldu cıktı bıraın ya bızı rezıl etmese yeterdı
kusra bakma bilader yeri neresi ???

Livingston Dixon'ın yükünü azaltmaktan daha iyi işler yapabilirdi ama Üner'in sayesinde Dixon'ı bile rahatlatamadı.Takımın set hücumu bile yoktu bu yüzden Üner'i savunmak yanlış bence.

ya bende halil üneri hiç beğenmiyorum ama artık onun hakkındada konuşmak istemiyorum çünkü adam gitti mi? gitti. ee o zaman niye boşyere konuşuyoruz. biz zaten bütün bunları 3 senedir konuşuyoduk ve şimdi konuşmanın bi anlamı yok bana göre. üstelik halil ünerde gitti bu takımdan artık (gerçi çok geç oldu ama neyse) bence şimdi murat özyer hocamızı konuşmalıyız ve tabikide iyi yönde konuşmalıyız. hocamıza destek olmalıyız. destek olalımki bu takım bi yerlere gelsin. geçmişi bırakalım artık geleceğe bakalım. gelecekte güzel günler göreceğiz bundan eminim. boşverin geçmişi. arkadaşlar lütfen sizde bidaa halil üner muabbetini açmayın. halil üner tartışmalarına girmeyin. adam gitti nasıl olsa. artık önümüze bakalım ve murat hocamızla beraber oluşacak yeni takımımıza sahip çıkalım. hiç kimse merak etmesin biz iyi şeyler yaparsak takıma destek olursak takımda iyi şeyler yapacaktır

sarpemre' Alıntı:
Livingston Dixon'ın yükünü azaltmaktan daha iyi işler yapabilirdi ama Üner'in sayesinde Dixon'ı bile rahatlatamadı.Takımın set hücumu bile yoktu bu yüzden Üner'i savunmak yanlış bence.
halil üner artik klübmüzde yok emekleri için kendisine tesekkür ederiz
o imkansizliklar içinde halil üner basarilidir takimi play off a tasimistir
fakat halil üner in taraftarla yildizi 1 türlü barismamistir çünkü dobra 1 adamdir düsündügünü söyler onu çok sewenler oldugu gibi sewmeyenlerde wardir eldeki malzeme sete uygun deilse set oynayamaz ama bunun halil ünerle alakasi yoktur ama 1 gerçek wardir oynattigi basketbol zewk werir

Murat Özyer'e hiç bir lafım yok ama (özelliklede halil üner süreecinden sonra)olayın bize kabul ettiriliş biçimi hiç içime sinmedi.özelliklede erman hocaya yapılan son günlerde çokça tartışılan galatasaray örf adetlerine ne kadar bağdaşıyor doğrusu bilemiyorum. ayrıca ülkerin bu kadar murat özyer bastırmasının erman hocanın dünya görüşüyle ne kadar ilgisi var ve bunun gibi onlarca soru.kısacası bu olay benim midemi fazlaca bulandırdı.zaten ülker ismini canımödan çok sevdiğim kulübümün isminin önünde görmek zaten canımı sıkıyordu bir debu olay bütün olayların üzerine tuz biber ekti.

brian tolbert' Alıntı:
BuRaKGS' Alıntı:
[quote="brian tolbert":96fda]murat özyer bence başarılı olacaktır ama halil üner duyduğunuz antipatiğe şaşırıyorum doğrusu.adam parasız takımı şampiyon yapacak değil ya bi bu sezon cafecrown ile düzeldik derken bAsket şubesine para aktarılmadığı için sezon içinde whisby i göndermek zorunda kaldık .malik dixon da italyaya gitti döndü resmen .livingston ve whisby kayıpları takımı % 100 etkiledi.bu kimin suçu yönetiminmi yoksa ünerinmi? livingston önemli kayıptı çünkü dixon ın yükünü azaltan tek isimdi ,whisby de takımın en büyük ribaunt gücüydü bu kayıplara rağmen ben halil ünere play off u yaşattığı ve bu yönetime rağmen takımı ligde tuttuğıu için tşk ederim ve özyere de başarılar dilerim bakalım özyer bu yönetimi mağlup edebilecekmi?

kusra bakma bilader yeri neresi ???[/quote:96fda]

walla bılmıom baslıkta murat ozyer yazıo halıl unerı konusmak ıstemıom cunku antıhalıl cıyız artık ..

cok merak edırorum takım bulabılcek mı