Murat Özyer

• Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
brian tolbert' Alıntı:
murat özyer bence başarılı olacaktır ama halil üner duyduğunuz antipatiğe şaşırıyorum doğrusu.adam parasız takımı şampiyon yapacak değil ya bi bu sezon cafecrown ile düzeldik derken bAsket şubesine para aktarılmadığı için sezon içinde whisby i göndermek zorunda kaldık .malik dixon da italyaya gitti döndü resmen .livingston ve whisby kayıpları takımı % 100 etkiledi.bu kimin suçu yönetiminmi yoksa ünerinmi? livingston önemli kayıptı çünkü dixon ın yükünü azaltan tek isimdi ,whisby de takımın en büyük ribaunt gücüydü bu kayıplara rağmen ben halil ünere play off u yaşattığı ve bu yönetime rağmen takımı ligde tuttuğıu için tşk ederim ve özyere de başarılar dilerim bakalım özyer bu yönetimi mağlup edebilecekmi?
Murat Özyer takıma gelmişken yeniden Halil Üner konusunu açmaya ne gerek var ki?Ayrıca 3 yıldır takıma bir sistem oturtamamanın nedeni parasızlık mıdır?

koch' Alıntı:
brian tolbert' Alıntı:
murat özyer bence başarılı olacaktır ama halil üner duyduğunuz antipatiğe şaşırıyorum doğrusu.adam parasız takımı şampiyon yapacak değil ya bi bu sezon cafecrown ile düzeldik derken bAsket şubesine para aktarılmadığı için sezon içinde whisby i göndermek zorunda kaldık .malik dixon da italyaya gitti döndü resmen .livingston ve whisby kayıpları takımı % 100 etkiledi.bu kimin suçu yönetiminmi yoksa ünerinmi? livingston önemli kayıptı çünkü dixon ın yükünü azaltan tek isimdi ,whisby de takımın en büyük ribaunt gücüydü bu kayıplara rağmen ben halil ünere play off u yaşattığı ve bu yönetime rağmen takımı ligde tuttuğıu için tşk ederim ve özyere de başarılar dilerim bakalım özyer bu yönetimi mağlup edebilecekmi?
Murat Özyer takıma gelmişken yeniden Halil Üner konusunu açmaya ne gerek var ki?Ayrıca 3 yıldır takıma bir sistem oturtamamanın nedeni parasızlık mıdır?
ARKADAŞLAR TAMAM HALİL ÜNER DEN KURTULDUK DİYORSUNUZ AMA O İŞ DEĞİL.ÖNEMLİ OLAN BU YÖNETİMDEN KURTULMAK ,COACH KİM OLURSA OLSUN SEZON ORTASINDA TAM OTURTURULMUŞ BİR SİSTEMİ BOZMAK DEĞİLMİYDİ WHİSBY VE LİVİNGSTON UN GİTMESİ...
BUNA SEBEP OLANDA YÖNETİMDİ.HERKESE EYVALLAH GALATASARAYIMIZA BASKET ŞUBESİNDEDE BAŞARILAR DİLİYORUM

brian tolbert' Alıntı:
koch' Alıntı:
[quote="brian tolbert":4c6ac]murat özyer bence başarılı olacaktır ama halil üner duyduğunuz antipatiğe şaşırıyorum doğrusu.adam parasız takımı şampiyon yapacak değil ya bi bu sezon cafecrown ile düzeldik derken bAsket şubesine para aktarılmadığı için sezon içinde whisby i göndermek zorunda kaldık .malik dixon da italyaya gitti döndü resmen .livingston ve whisby kayıpları takımı % 100 etkiledi.bu kimin suçu yönetiminmi yoksa ünerinmi? livingston önemli kayıptı çünkü dixon ın yükünü azaltan tek isimdi ,whisby de takımın en büyük ribaunt gücüydü bu kayıplara rağmen ben halil ünere play off u yaşattığı ve bu yönetime rağmen takımı ligde tuttuğıu için tşk ederim ve özyere de başarılar dilerim bakalım özyer bu yönetimi mağlup edebilecekmi?
ARKADAŞLAR TAMAM HALİL ÜNER DEN KURTULDUK DİYORSUNUZ AMA O İŞ DEĞİL.ÖNEMLİ OLAN BU YÖNETİMDEN KURTULMAK ,COACH KİM OLURSA OLSUN SEZON ORTASINDA TAM OTURTURULMUŞ BİR SİSTEMİ BOZMAK DEĞİLMİYDİ WHİSBY VE LİVİNGSTON UN GİTMESİ...
BUNA SEBEP OLANDA YÖNETİMDİ.HERKESE EYVALLAH GALATASARAYIMIZA BASKET ŞUBESİNDEDE BAŞARILAR DİLİYORUM[/quote:4c6ac]
bu yonetim klubunb demer baslari tarafindan saygi goren hatiri sayilan bi yonetim ozellikle baskan ozhan canaydin klup icinde en cok saygi duyulan inssanlarin basinda geliyor zaten basarisiz senelerin ardinda 3 kez baskan secilmesi bunun kaniti yani isin ozu canauydin gitmek istemedigi surwece suren in cansun un muhalefetiyle 40yasindaki aday (bnimde cok begendigim)yigit sardanin cabasiyla yikilmaz yanbi bu konuda fazla umitlenme kardesim

bence murat özyer doğru bir seçim.murat özyer başarıya aç,hırslı,genç ve istekli bir koç.kendini muhakkak ispat etme,ülker'de yaşadığı şampiyonluğun üstüne bir başarı daha ekleme peşinde olucaktır.

dirk nowitski' Alıntı:
bence murat özyer doğru bir seçim.murat özyer başarıya aç,hırslı,genç ve istekli bir koç.kendini muhakkak ispat etme,ülker'de yaşadığı şampiyonluğun üstüne bir başarı daha ekleme peşinde olucaktır.
doğru seçim diyosunda seçimi biz değil ülker yaptı.beyler bakıyorumda yönetime baya konuşmuşunuz haklısınız bu zamana kadar hep hata yaptılar.ama şube başarısız olursa sorumlusu ülker dir.hocasını transferlerini ülker in belirlediği bi konumdayız şu anda

GALAT-ASIR-AY' Alıntı:
[quote="dirk nowitski":acbd9]bence murat özyer doğru bir seçim.murat özyer başarıya aç,hırslı,genç ve istekli bir koç.kendini muhakkak ispat etme,ülker'de yaşadığı şampiyonluğun üstüne bir başarı daha ekleme peşinde olucaktır.
doğru seçim diyosunda seçimi biz değil ülker yaptı.beyler bakıyorumda yönetime baya konuşmuşunuz haklısınız bu zamana kadar hep hata yaptılar.ama şube başarısız olursa sorumlusu ülker dir.hocasını transferlerini ülker in belirlediği bi konumdayız şu anda[/quote:acbd9] evet şu anda ülker'in belirlediği konumda olduğumuz doğru,ama geçen yıl ismimizin sonuna cafe crown ismini almıştık.şimdi ise adamlar bize koçlarını veriyorlar.belki de oyuncu vericekler.bizim beceriksiz,işi bilmeyen bir yönetimimiz varken,onların belirlediği konumda olmak yerine,ülker'in belirlediği konumda olmayı tercih ederim

dirk nowitski' Alıntı:
[quote="GALAT-ASIR-AY":3bfca][quote="dirk nowitski":3bfca]bence murat özyer doğru bir seçim.murat özyer başarıya aç,hırslı,genç ve istekli bir koç.kendini muhakkak ispat etme,ülker'de yaşadığı şampiyonluğun üstüne bir başarı daha ekleme peşinde olucaktır.
doğru seçim diyosunda seçimi biz değil ülker yaptı.beyler bakıyorumda yönetime baya konuşmuşunuz haklısınız bu zamana kadar hep hata yaptılar.ama şube başarısız olursa sorumlusu ülker dir.hocasını transferlerini ülker in belirlediği bi konumdayız şu anda[/quote:3bfca] evet şu anda ülker'in belirlediği konumda olduğumuz doğru,ama geçen yıl ismimizin sonuna cafe crown ismini almıştık.şimdi ise adamlar bize koçlarını veriyorlar.belki de oyuncu vericekler.bizim beceriksiz,işi bilmeyen bir yönetimimiz varken,onların belirlediği konumda olmak yerine,ülker'in belirlediği konumda olmayı tercih ederim[/quote:3bfca]
zaten yönetimin beceriksizliği sponsor firmaya ipleri vermesinden belli.ama ne diyelim yaırlısı olsun

bence nolursa olsun yönetimin sözü geçmeliydi. zaten aksi bi durumda Galatasaray ilkelerine aykırılık olurdu ama artık iş işten geçti ve takımı ülker idare etmeye başladı malesef. keşke böyle olmasaydı üzgünüz :(

GALAT-ASIR-AY' Alıntı:
[quote="dirk nowitski":7491b][quote="GALAT-ASIR-AY":7491b][quote="dirk nowitski":7491b]bence murat özyer doğru bir seçim.murat özyer başarıya aç,hırslı,genç ve istekli bir koç.kendini muhakkak ispat etme,ülker'de yaşadığı şampiyonluğun üstüne bir başarı daha ekleme peşinde olucaktır.
doğru seçim diyosunda seçimi biz değil ülker yaptı.beyler bakıyorumda yönetime baya konuşmuşunuz haklısınız bu zamana kadar hep hata yaptılar.ama şube başarısız olursa sorumlusu ülker dir.hocasını transferlerini ülker in belirlediği bi konumdayız şu anda[/quote:7491b] evet şu anda ülker'in belirlediği konumda olduğumuz doğru,ama geçen yıl ismimizin sonuna cafe crown ismini almıştık.şimdi ise adamlar bize koçlarını veriyorlar.belki de oyuncu vericekler.bizim beceriksiz,işi bilmeyen bir yönetimimiz varken,onların belirlediği konumda olmak yerine,ülker'in belirlediği konumda olmayı tercih ederim[/quote:7491b]
zaten yönetimin beceriksizliği sponsor firmaya ipleri vermesinden belli.ama ne diyelim yaırlısı olsun[/quote:7491b]bu konuda sana sonuna kadar katılıyorum f5'e sponspor olmuş bi firmayı ana sponsor yapmak en büyük hatalardan biri

GS BASKET

G.Saray, Özyer'i basına tanıttı...
12 Temmuz 2006 12:45

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından G.Saray Cafe Crown, yeni sezon için anlaştığı, Ülkerspor'u geçen sezon şampiyonluğa taşıyan antrenör Murat Özyer'i basına tanıttı.

Özyer ile yapılan anlaşmanın duyurulduğu tören, Galatasaray'ın Mecidiyeköy'deki kulüp binasında düzenlendi. Basketboldan sorumlu
yönetici Atilla Kınay, Murat Özyer'in antrenörlük hayatına Galatasaray'da başladığını ifade ederek, ''Ülkerspor'a ödünç vermiş olduğumuz Murat Özyer, (A) erkek takımımıza başantrenör olarak döndü.

Kendisinin başarıları belli, Ülkerspor takımını şampiyon yapmış antrenördür. Bizde daha başarılı olacağına inanıyoruz'' dedi.

Murat Özyer ise Galatasaray'da antrenörlük hayatına başladıktan sonra 13 yıl Ülkerspor'da çalıştığını dile getirerek, ''Amacım Galatasaray'a yakışan, savaşan ve taraftarlara keyifle basketbol seyrettiren bir ekip yaratmak. Bunun için çalışmalara başladık. Bu sezon ligde, gelecek sezon Avrupa'da ses getirecek bir takım oluşturmak için adım attık'' diye konuştu.

Toplantıda Galatasaray Basketbol Komitesi üyesi Hakan Aydınol da hazır bulundu.

avrupa dedi özyer bu çok zor olsa da eurolig olur inş. trepagnier gibi oyuncular gelirse bizde sonuna kadar destek verirsek neden ilk 2 olmasın

sarpemre' Alıntı:
Play-off'da final oynasak dahi Euroleague'e gidemeyiz.Birçok takımın uzun vadeli anlaşması var Uleb'le.ULeb Cup'a gidebiliriz belki.
Play-off finali değil de , ligde ilk 2 sırayı alan takımlar katılmıyor mu Eurolig'e??

GALAT-ASIR-AY' Alıntı:
sarpemre' Alıntı:
Play-off'da final oynasak dahi Euroleague'e gidemeyiz.Birçok takımın uzun vadeli anlaşması var Uleb'le.ULeb Cup'a gidebiliriz belki.
Play-off finali değil de , ligde ilk 2 sırayı alan takımlar katılmıyor mu Eurolig'e??
oyle ama klupler uzun vadeli sozlesmeler imzaliyolar yani turnuvanin kapasitesi doluyor anlicagin oyuzde sarpemre nin dedigi dogru katilamiyabiliriz

Normal sezonu bitirme sırasıyla avrupa kupalarına takım gönderirken yapılan sıralama farklı.Her sene başında açıklanıyor.Hatta Fanatik Basket'te Palabayık'ın yazısında bu hafta bu konuyla ilgili eleştiriler vardı.
Sonuç olarak senye normal sezonu iyi bir dereceyle bitirsek de,final de oynasak Euroleague'de mücadele edebileceğimizi sanmıyorum.

sarpemre' Alıntı:
Normal sezonu bitirme sırasıyla avrupa kupalarına takım gönderirken yapılan sıralama farklı.Her sene başında açıklanıyor.Hatta Fanatik Basket'te Palabayık'ın yazısında bu hafta bu konuyla ilgili eleştiriler vardı.
Sonuç olarak senye normal sezonu iyi bir dereceyle bitirsek de,final de oynasak Euroleague'de mücadele edebileceğimizi sanmıyorum.
peki güzel bir organizasyonla karşılarına çıkarsak.Eğer Eurolig de oynarsak Avrupadaki birçok takımın seyirci ortalamasını geçeriz.Taraftar potansiyelimiz belki de eurolig de mücadele eden ülkelerin nüfuslarından bile fazla . Ve Türkiye'nin Avrupa da en çok taraftar barındıran kulübüyüz.Deplasmanlarda da güzel organizasyonlar olabilir.Ama daha geçen sezonu bile 8. bitirmiş bir takım olarak daha erken.Sindire sindire gidelim

GALAT-ASIR-AY' Alıntı:
sarpemre' Alıntı:
peki güzel bir organizasyonla karşılarına çıkarsak.Eğer Eurolig de oynarsak Avrupadaki birçok takımın seyirci ortalamasını geçeriz.Taraftar potansiyelimiz belki de eurolig de mücadele eden ülkelerin nüfuslarından bile fazla . Ve Türkiye'nin Avrupa da en çok taraftar barındıran kulübüyüz.Deplasmanlarda da güzel organizasyonlar olabilir.Ama daha geçen sezonu bile 8. bitirmiş bir takım olarak daha erken.Sindire sindire gidelim
ilk önce biz kendi ligimizde bir ilk 3 e oynayalim simdi euroleague gitmemiz emeklemeden yürümek gibi

1905' Alıntı:
GALAT-ASIR-AY' Alıntı:
sarpemre' Alıntı:
ilk önce biz kendi ligimizde bir ilk 3 e oynayalim simdi euroleague gitmemiz emeklemeden yürümek gibi
ya ben ne dedim ya?sindire sindire dedim.ben yazdıgım son cümleyi değiştirip aşağıya koyuyorsun.