Murat Özyer

• Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
Görkem Alkan;n890276' Alıntı:
bu adam günahsız diyeni artık ıslak odunla dövmek şart ya. bu adamın görevi nedir, görev tanımında ne yer alır bana açıklayın hacı abiler ben anlamadım bana açıklayın lütfen.

https://twitter.com/coachozyer/status/537051699190706176

Ben de buna çıldırıyorum. Adam sorumsuz bir yönetici, büyük bir yalancı (Markoishvili ve Işıl tweetini, bu yaz yaptığı transfer açıklamalarını, sponsor tweetini ve ödemeler yapıldı demeçlerini hatırlayın) ve iftiracı (Whalen ve Zellous'a yönelik haddini aşan eleştirileri) ve o koltuğa asla yakışmıyor. "Paralar ödenmediyse Özyer napsın" diyen var mesela. Özyer yalan söylemesin, taraftarı uyutmaya çalışmasın, yönetimin sorumluluğunu üstlenmek istemiyorsa da istifa etsin onurlu biçimde.

Ama yok, maaşı tatlı geliyor tabi.

Her yerde gördüğüm bütün tartışmalar "Murat Özyer cebinden mi ödüyor maaşları? Para yok, oyuncular nankörlük ediyor. Galatasaray'da kimsenin parası kalmaz!" sözlerinin varyasyonları üzerinden dönüyor.

Doğrudur, parayı Murat Bey cebinden ödemiyor. Doğrudur, kulüp finansal bakımdan iyi günler geçirmiyor. Benim takıldığım yegane nokta, Murat Bey'in en temel görev tanımlarından biri olduğuna inandığım takımlar ve üst yönetim arasında köprü olma hususunda inanılmaz başarısız olmasının kelimelere açık bir şekilde dökülerek tartışılmaması.

"Evet, gençler, kapıyoruz dükkanı. Maaşların da üzerine bir soğuk su için artık" diyecek bir kulüp değil Galatasaray. Elbette kimsenin parası Galatasaray'da kalmaz. Ancak şu var: İnsan huzurlu olduğu yerden ayrılmaz. Bir oyuncunun "Mesleki olarak güvenceye ihtiyacım var. Güvence verebilirseniz, kalacağım" teklifine, "Veremem, üzgünüm" diyen bir koordinatörden en ufak umudum yok. En son fiyasko Furkan. Furkan'ın da sorularına farklı cevaplar almadığını ve huzurlu bir ortamda çalışmadığını düşünüyorum.

Kısaca, öyle sade para sorunları değil olay. Jamon Gordon, İlkan, Furkan, Işıl, Whalen, Shavonte... Benim sayabildiğim altı isim, altısı da çözülemeyecek nedenler ya da ikna edilemeyecek bir durum sebebiyle gitmedi bu kulüpten. Hepsi Murat Bey'in koordinatörlüğünde elden kaçtı ama. İçeride yaşanan olayların dışarıya yansımış %10'luk hali buysa, %90 beni endişelendiriyor açıkçası.

Kendisi iyi bir insandır belki, bilemem, fakat iyi bir koordinatör olduğuna inanmıyorum. Umarım kendisinden daha başarılı ve ilgili olabilecek birini koordinatör olarak görürüz en yakın zamanda.

"Bir insan itibarını nasıl sıfıra indirir" dersini veriyor Murat Özyer.Halbuki bu göreve başladığında onu sevip sayanların ve tebrik edenlerin sayısı ne kadar fazlaydı.
Koçluk yaptığı dönemde öyle bir kredi kazandı ki benim gözümde, daha 2 ay evveline kadar umutluydum kendisinden.Ama an itibariyle bırakın Murat Özyer'i sevmeyi, ismine bile tahammül edemiyorum.Koordinatörlük vasıfları zaten yoktu da insanlık vasıflarını da kaybediyor.Derhal gereğini yapıp istifa etmeli.

Öyle büyük bir hayal kırıklığı ki zamanında seni savunduğum için utanıyorum kendimden Murat hocam. Bir insan bu kadar bencil ve çıkarcı olamaz. Artık iyice anladım ki Galatasaray umrunda değil senin. Çok yazık!

Aynı şekilde çok yakın zamana kadar iyi niyetine inandığıma ve savunduğuma üzülüyorum.
Murat Özyer ve bu kulübü bu şekilde yönetenlerden utanıyorum

Anlamıyorum, bu adam nasıl ve neden halen görevde? Aysal gitti, Arıboğan gitti, Özyer hala "herkes gider ben kalırım" tadında twitler atmaya devam ediyor. :))) Koltuğun tapusunu almış sanki...
devil.png
=)" smilieid="33" class="inlineimg">

Bir zamanlar bu şubenin başında Hakan Üstünberk vardı. Kendisi hala burada olsaydı şuan çoğumuz Madrid'deki Final Four'a gitmek için para biriktiriyorduk. Murat Bey sağ olsun Top 16'da averaj takımı olmamak için hamle yapıp yapmayacağımızı beklemekteyiz..

Not: Kimsenin kadromuzdaki 10 aslan yürekli oyuncumuzu küçümseyerek averaj takımı yorumu yaptığımı düşünmediğini umuyorum..

Bir zamanlar bu şubenin başında Hakan Üstünberk vardı. Kendisi hala burada olsaydı şuan çoğumuz Madrid'deki Final Four'a gitmek için para biriktiriyorduk. Murat Bey sağ olsun Top 16'da averaj takımı olmamak için hamle yapıp yapmayacağımızı beklemekteyiz..

Not: Kimsenin kadromuzdaki 10 aslan yürekli oyuncumuzu küçümseyerek averaj takımı yorumu yaptığımı düşünmediğini umuyorum..

Melih yorumunun büyük bir kısmında kesinlikle haklısın. Fakat hamle kısmında "şimdilik" Özyer'lik bir durum yok çünkü Ergin hoca henüz isim üzerinde çalıştıklarını ve iki gündür sabahladıklarını söyledi.

Ha ben de Özyer'den hiç hazzetmem, o konuda mutabıkız :)

Maçlardan sonra televizyona çıkıp ahkam kesmiyormu deliriyorum. Konuşmaya hakkı olan en son insan!

Melih yorumunun büyük bir kısmında kesinlikle haklısın. Fakat hamle kısmında "şimdilik" Özyer'lik bir durum yok çünkü Ergin hoca henüz isim üzerinde çalıştıklarını ve iki gündür sabahladıklarını söyledi.

Ha ben de Özyer'den hiç hazzetmem, o konuda mutabıkız :)

Semih bu durum tam Özyer'lik durum aslında.
Ergin Hoca'ya sakat oyuncu öneriyor. Gordon ve Hamilton olsun diyor.
Haliyle Ergin Hoca'da kabul etmiyor.

Hadi Ergin Hoca böyle yapıyor farzedelim.

Peki Ekrem Hoca'ya gerekli transfer desteği neden yapılmıyor ? O da mı 2 aydır bekleyin diyor ?

Murat Özyer şunu bilsin ki;
Erkek ve Kadın takımımızın her başarısı onun sayesinde değil ona rağmen gelen başarılardır. !!

Ne kadar acı bir durum ki artık görüşülen oyuncuların isimleri bile kendisinden gizli tutuluyor.

Seni savunmak için mazeret kalmadı.Kadınlarda destek sağlayacığına 2 branşın nasıl yok olmayışını anlatıyorsun.
Bügün cıkıp X bir başkan Galatasaray Elw şansa kazandı dese ne diyeceksin.Uefa'da farkı nedir?
Erkeklerde sana sorun bağlayamam kadınlarda hiç bir şey yapamıyorsun.Aldığın paranın yarısı kadınlarda bütçe olarak kullanda giderken bende bir şey yaptım dersin.

Ahmet Dedehayır: 2 sene önce GS Yönetimi 50.000 Dolar ödemeyedi Whalen gitti Kadın Basket takımı şampiyonluğu kaçırdı.

Ben bu adamin akli dengesinin yerinde olmadigini ne zaman anlamistim biliyor musunuz? O sene Zizic, Gurovic, Milojevic, bencil de olsa Graves'i almissin. Gidip oyuncu tercihini Alpella'nin yildizi Strickland'ten yana kullaniyorsun istatistigine gore. Is mi bu? O degil de Milan Gurovic bizim efsanemiz olamadi ona yaniyorum. Ayrica Gurovic'in dovmesini elestiren Kaan Kural'i da unutmadik.

Ey Murat özyer sana söylüyoruz bak:
DEFOL
SORTEZ
GET OUT
AUSSTEIGEN!!!
Sizler o koltuklarda ne kadar oturursanız oturun, Galatasaray taraftarı sizin biletinizi çoktan kesti. Galatasaray'ımıza sizden hayır gelmeyeceği gibi bu taraftarın ahı ile siz de kendinize gelemeyeceksiniz bunu unutmayın.

Karaktersiz,yalancı,sahtekar, bencil, çıkarcı, beceriksiz, haysiyetsiz ama LİSELİ!

Ben bu adamin akli dengesinin yerinde olmadigini ne zaman anlamistim biliyor musunuz? O sene Zizic, Gurovic, Milojevic, bencil de olsa Graves'i almissin. Gidip oyuncu tercihini Alpella'nin yildizi Strickland'ten yana kullaniyorsun istatistigine gore. Is mi bu? O degil de Milan Gurovic bizim efsanemiz olamadi ona yaniyorum. Ayrica Gurovic'in dovmesini elestiren Kaan Kural'i da unutmadik.
Mözyer'i savunuyor gibi olmasın . Hatta düşüncelerim herkesle paralel ama Gurovic uçak fobisi yüzünden deplasmanlarda problem çıkartan , Erdemir maçında potaya bilerek şut bile atmayan birisidr. Ki bunu geldiği zaman Gurovic'e resmen tapan , 2001de bizi finalde yendiklerinde bile Gurovic'e hayran olan biri olarak söylüyorum. Hayallerim yıkılmıştı resmen Gurovic yüzünden. He hala içimde sempati var o da benim aptallığım ne diyim :/

Guravicin ne dövmesi var ki?