Murat Özyer

• Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
Arkadaşlar,

Bu adam öyle güzel para kazanıyor ki Galatasaray'dan bırakıp gidiyorum demesi imkansız. Yönetim desen zaten ilgisiz, hemde Galatasaray lisesi mezunu, yani isterse bütün takım kaçsın hiç bir yere gitmez. Boşuna yormayın kendinizi.

Saygılar.

Bu yalancı değilmiydi Zellous kaçınca hiç bir oyuncunu alacağı yoktur açıklaması yapan? Alenen yalan söylüyor işte, sahtekar bu herif kim bilir oyunculara neler söylemiştir!

Artık iyice kendisinin Aziz Yıldırım tarafından bizim şubeyi yıkılışa sürüklemesi için gönderildiğine inanıyorum.Başka bir açıklaması yok bütün bunların senelerdir.

Galatasaray´a antrenör olarak geldiğinde tanımadığım bir isimdi, zamanla da sevdirmişti kendini. Taraftarla kurduğu kuvvetli iletişim,bütçeye göre kurulan kadro ve zamanında yapılan ödemeler ile basketbol şubesinde kurumsallığın başlangıcı diyordum bu isim için. Zaman ilerledikçe hedef de büyüdü, hedef büyüdükçe Özyer yetersiz kalmaya başladı ve yollar ayrıldı. Antrenörlüğü döneminde kimine göre başarılı kimine göre başarısızdı ama iz bıraktığı kesindi bana göre.

Yıllar sonra yollar tekrar kesişti, şubeye koordinatör görevi ile geldi. Mutlu olmuştum... Yalnız son iki yılda yaşanan skandallar ne kadar yanıldığımı gösterdi bana. Whalen gitti, Işıl gitti, Furkan gitti... Mesele sevdiğimiz, gönül bağı kurduğumuz isimlerin gitmesi değildi aslında, bu kulüpten ayrılan ne ilk kişiydi bu isimler ne de son olacaklar. Ama gidiş zamanları, hikayeleri, ve arkalarından yazılan senaryolar...

Evet ilk bakışta sorumlu Özyer değil, para var da Özyer mi yapmıyor ödemeleri diyebilirsiniz. İyi de bütçeyi artırmaya yönelik çalışmaları yapacak olan ekibin başındaki isim kim? Hiçbir şey beceremediysen, hoca bütçe bu, yönetim para vermiyor, ona göre oyuncu bakmak zorundayız de. Sezon başında yaşansın kriz, belki müdahil olan birileri çıkar. Ha amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmekse (krizlerle her iki şubede de küçülmeyi sağlayıp her iki şubenin başına Özyer ailesi olarak geçmekse amaç) işte o biraz zor!..

Bu şubeyi Hakan Üstünberk kurtarır.Onun zamanında da böyle sıkıntılar yokmuydu vardı ama ilgilendiği için şubeyle sorun hızlı şekilde çözülüyordu.

@coachozyer Bu dönemde bana düşen en önemli görev Euroleague ve cuma günkü olayla ilgili konulardı.

Ben kaçırmadım diyor Furkanı :(

Şu adamın hala görevde olması Galatasaray tarihi açısından UTANÇTIR!

Ve maalesef ki Galatasaray tarihinin -hem futbolda hem basketbolda- en rezil günlerini yaşıyoruz yönetim bazında.

Murat Özyerin hataları varda en büyük suç geçmişteki yönetimin. Yeni gelen yönetiminde hataları var.
Futbol külübün ne kadar kötü yönetildiği anlatmaya gerek yok en cok para harcayan ve rezil olan takımımız maaş bütçesi 80milyon euro bjk 30 Ts 30milyon euro şuan onların gerisindeyiz.

Berkay Yaman;n890130' Alıntı:
@coachozyer Bu dönemde bana düşen en önemli görev Euroleague ve cuma günkü olayla ilgili konulardı.

Ben kaçırmadım diyor Furkanı :(

Adam açıkça belirtmiş işte, kapasitem bu kadar, 2 işle birden ilgilenemem demiş. Çok kapasiteli değilim demiş. Buna rağmen bana dünya kadar para veriyorlar niye gideyim diyor, kimse gitmez diyor. Şu halde adamın suçu yok, yönetim arka kapıyı göstermeli...

Galatasaray tarihinin en kara lekesisin sen Murat Özyer. Yalanlarınla, çevirdiğin dolaplarla esasında tam Fenerbahçeli profili çiziyorsun. Galatasaraylı olduğundan da emin değilim artık ya, o da ayrı.

Eee sayın Özyer, ortalama bi pivotla TOP 8 hatta F4 yapması muhtemel takımı bu hale düşürdüğün için mutlu musun? Ergin hoca ve ekibi yenildiğinde içten içe seviniyor musun? Kazandığın parada binlerce taraftarın ahı ve laneti varken gece rahatça uyuyabiliyor musun?

Ömrümde senin kadar yüzsüz birini görmedim! Allah seni ıslah etsin.

Semih Nişancı;n890396' Alıntı:
Eee sayın Özyer, ortalama bi pivotla TOP 8 hatta F4 yapması muhtemel takımı bu hale düşürdüğün için mutlu musun? Ergin hoca ve ekibi yenildiğinde içten içe seviniyor musun? Kazandığın parada binlerce taraftarın ahı ve laneti varken gece rahatça uyuyabiliyor musun?

Ömrümde senin kadar yüzsüz birini görmedim! Allah seni ıslah etsin.

Muhtemelen bu söylediklerini iltifat olarak sayıyordur.

Ey koltuk sevdalısı,iş bilmez,beceriksiz adam !

Sen eğer işini iyi yapip Furkan'ı kaçırtmamış olsaydın biz bugün Valencia'yı yenmiş olacaktık.

Biliyorum bu yenilgiler içten içe seni sevindiriyor.

Ama daha çok beklersin !!

O koltukta sen oturtmayiz.