Murat Özyer

• Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
Bu şahsın hala o koltukta oturması biraz da bizim ayıbımız. Ne kadar tepki verdik? Üstümüze düşeni yaptık mı? Takım dağılma noktasına gelmişken Abdi İpekçi'de ben ve bir kaç kişi haricinde "takıma sahip çıkın yeter artık" diye bağırma gereği bile duymadı insanlar.

1 Sene önce yazdım yine yazacağım; Murat Özyer'in o koltukta kalmasını sağlayanlardan biride bizleriz!

Işıl elden kaçtı ne yaptık ?
İlkan olayında sesimiz çıktı mı ?
Whalen faciası geçirdi bu Camia ve kıza eşcinsel dediler resmen.
Zellous gitti.
Devamı gelecek....

Bizler Gsbasket olarak benden büyük değerli abilerim ve küçük kardeşlerim ne yapabildik. Para toplayalım pankart açalım demiştim açalım çok mu zor ? Twitter'da TT çalışması yapalım. ultrAslan'ı beklemeyin boşuna böyle bir eylem yapmaz onlar.

Biz sus pus olalım bu sayfaya İSTİFA yazalım Twitter'dan sallayalım sonra uykumuz gelir uyuruz aynen geçen yıllarda olduğu gibi. Her hatayı kabul etsemde Euroleague şampiyonu takımı dağıtamazsın.

Sabrımızın sınırı ile oynuyor Özyer, biz harekete geçmezsek o takımı komple küle çevirecek. Biz Kanunlarda geçen yasal hakkımızı kullanmadık bile bir İSTİFA pankartı yazamadık. Böyle birşey için harekete geçilirse öncülük eder ve maddi destek sağlayabilirim.

1 Sene önce yazdım yine yazacağım; Murat Özyer'in o koltukta kalmasını sağlayanlardan biride bizleriz!

Işıl elden kaçtı ne yaptık ?
İlkan olayında sesimiz çıktı mı ?
Whalen faciası geçirdi bu Camia ve kıza eşcinsel dediler resmen.
Zellous gitti.
Devamı gelecek....

Bizler Gsbasket olarak benden büyük değerli abilerim ve küçük kardeşlerim ne yapabildik. Para toplayalım pankart açalım demiştim açalım çok mu zor ? Twitter'da TT çalışması yapalım. ultrAslan'ı beklemeyin boşuna böyle bir eylem yapmaz onlar.

Biz sus pus olalım bu sayfaya İSTİFA yazalım Twitter'dan sallayalım sonra uykumuz gelir uyuruz aynen geçen yıllarda olduğu gibi. Her hatayı kabul etsemde Euroleague şampiyonu takımı dağıtamazsın.

Sabrımızın sınırı ile oynuyor Özyer, biz harekete geçmezsek o takımı komple küle çevirecek. Biz Kanunlarda geçen yasal hakkımızı kullanmadık bile bir İSTİFA pankartı yazamadık. Böyle birşey için harekete geçilirse öncülük eder ve maddi destek sağlayabilirim.
Kesinlikle katılıyorum ve ben de destek veriyorum.

Şunu şuraya koyalım da söylediği yalanlarına yeni bir ek olarak dursun. Dinamo Kursk ile anlaşılmasına rağmen Işıl'a teklif yapamayacaklarını söyledi çünkü bu yalancı ve yüzsüz arkadaş.

[video=youtube_share;aF9lnuOefDQ]http://youtu.be/aF9lnuOefDQ[/video]

Felaket tellallığı gibi olacak ama bu adamlar bilerek sorun çıkarıyorlar.
Amaçları sorun çıkarıp teknik ekibi ve basketbolcuları soğutup başarısızlıklar yaşanmasını ve önümüzde ki senelerde iyice küçültme yapmak bu şahısların. Yani küçülme için bahane bulmak.
Bunlar sadece Allah bir derlerse inanırım. Onun dışında zerre inanmıyorum bu adamlara.

Şunu şuraya koyalım da söylediği yalanlarına yeni bir ek olarak dursun. Dinamo Kursk ile anlaşılmasına rağmen Işıl'a teklif yapamayacaklarını söyledi çünkü bu yalancı ve yüzsüz arkadaş.

[video=youtube_share;aF9lnuOefDQ]http://youtu.be/aF9lnuOefDQ[/video]
Yalnız Özyer net yalan söylüyor. Ağızdan çıkan herşey bazan doğru olmayabilir
Vucüt dili net doğru söylemediğinin itirafı Öncelikle o elindeki şeyle sürekli ilgileniyor, onu kıvırıyor, doluyor falan. Kafasını kursk tek sorun derken aşağıya indiriyor ve gözlerini daha çok kırpıyor.

ultraslandan futbol dışında hiçbir tepki beklemeyin.basketbolda para sorunu çıkmış 2 sayfa dolmamış zaten.engelsiz aslanların parası ve sedat hocaya yapılanlar 1 sayfa dolmamış.Süreki yazıyorum soruyorum cevap yok.Zamanında dedim neden hep futbol,biz futbol kulübümüyüz vs işine bak gibisinden cevap aldım yönetimden.Şimdide birisi konu açmış engelsiz aslanlara para toplayalım diye tık yok.NE olacaksa bu frumdan olacak.Emre güzel yazmış biz ne yaptık ? SEdat hoca için ne yaptık ? GSbasketbol için ne yaptık ?

ultraslan da şaibelidir benim için hele ki pasolig meselesine bakışından sonra. Ki pasolig taraftarı fişlemek bölmek parçalamak için uygulan bir şeyken en fazla alan ekip olması ve buna tepki göstermemesi ayrı bir olay.

Allah'ın Uşak Sportif'i Muratbey diye bir isim sponsorluğundan 4 aylık 500 bin lira gelir elde edecekken, koskoca Galatasaray Euroleague ve ligde zirveye oynarken Liv Hospital'dan yıllık 1,5 milyon euro alıyor.

Utan be beceriksiz herif. Yüzün kızarsın azıcık insanlığın kaldıysa.

Galatasaray'ın yüz karasısın sen.

Hamdi Yasaman: "Biz basketbolcularımıza fedakarlık yaparak ödeme yapıyoruz onlar ise bize karşı fedakarlık yapmıyor. Bu yanlış bir tutum."

Neyden bahsediyor bu beceriksiz ?
Adamlar çatır çutur oynuyorlar daha ne yapsınlar ?

Hamdi Yasaman: "Biz basketbolcularımıza fedakarlık yaparak ödeme yapıyoruz onlar ise bize karşı fedakarlık yapmıyor. Bu yanlış bir tutum."

Neyden bahsediyor bu beceriksiz ?
Adamlar çatır çutur oynuyorlar daha ne yapsınlar ?

Adam basketbolculara hakkı olan maaşı vermeyi fedakarlık olarak görüyor :D

Bir an önce Mayıs ayı gelsin de defolup gitsin şu beceriksizler.

Böyle utanmazca bir açıklama yapmak için gereken karakter yapısını merak ettim. Bunlar ne biçim herifler yahu? Edep yahu edep. Cebinize el atın desek atmazsınız. Kulübün önünü açın desek açmazsınız. Ünal Aysal ve Ahmet Dedehayır doğru yalan biz destek olacağız dediler gidip hadi şunları yapalım dediniz mi? Madem başa kakacakdınız neden göreve talip oldunuz? Galatasaray Lisesinden çıkan her adam bu kadar bozulmaya müsait mi?

Kasımpaşa bile zengin başkan buldu. Bizim de Mayıs'ta Aziz Yıldırım gibi cebinden para harcayacak bir başkan bulmamız lazım. Ne kadar pislik bir insan olamasa Aziz Yıldırım Fener için cebinden bir sürü para harcadı. Biz niye bulamıyoruz böylelerini?