Çetnik dövmesi vardı. Bosna olaylarından dolayı burada dövmesini kapatıyordu maçlarda bandaj ile.Guravicin ne dövmesi var ki?
Çetnik dövmesi vardı. Bosna olaylarından dolayı burada dövmesini kapatıyordu maçlarda bandaj ile.Guravicin ne dövmesi var ki?
Kesinlikle katılıyorum ve ben de destek veriyorum.1 Sene önce yazdım yine yazacağım; Murat Özyer'in o koltukta kalmasını sağlayanlardan biride bizleriz!
Işıl elden kaçtı ne yaptık ?
İlkan olayında sesimiz çıktı mı ?
Whalen faciası geçirdi bu Camia ve kıza eşcinsel dediler resmen.
Zellous gitti.
Devamı gelecek....
Bizler Gsbasket olarak benden büyük değerli abilerim ve küçük kardeşlerim ne yapabildik. Para toplayalım pankart açalım demiştim açalım çok mu zor ? Twitter'da TT çalışması yapalım. ultrAslan'ı beklemeyin boşuna böyle bir eylem yapmaz onlar.
Biz sus pus olalım bu sayfaya İSTİFA yazalım Twitter'dan sallayalım sonra uykumuz gelir uyuruz aynen geçen yıllarda olduğu gibi. Her hatayı kabul etsemde Euroleague şampiyonu takımı dağıtamazsın.
Sabrımızın sınırı ile oynuyor Özyer, biz harekete geçmezsek o takımı komple küle çevirecek. Biz Kanunlarda geçen yasal hakkımızı kullanmadık bile bir İSTİFA pankartı yazamadık. Böyle birşey için harekete geçilirse öncülük eder ve maddi destek sağlayabilirim.
Yalnız Özyer net yalan söylüyor. Ağızdan çıkan herşey bazan doğru olmayabilirŞunu şuraya koyalım da söylediği yalanlarına yeni bir ek olarak dursun. Dinamo Kursk ile anlaşılmasına rağmen Işıl'a teklif yapamayacaklarını söyledi çünkü bu yalancı ve yüzsüz arkadaş.
[video=youtube_share;aF9lnuOefDQ]http://youtu.be/aF9lnuOefDQ[/video]
Hamdi Yasaman: "Biz basketbolcularımıza fedakarlık yaparak ödeme yapıyoruz onlar ise bize karşı fedakarlık yapmıyor. Bu yanlış bir tutum."
Neyden bahsediyor bu beceriksiz ?
Adamlar çatır çutur oynuyorlar daha ne yapsınlar ?
Adam basketbolculara hakkı olan maaşı vermeyi fedakarlık olarak görüyor
Bir an önce Mayıs ayı gelsin de defolup gitsin şu beceriksizler.