Murat Özyer

• Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
Galatasaray basketbol şube koordinatörünün taraftara verdiği değer bu. Bolca yalan, bolca aptal yerine koyma.

Sen Galatasaray tarihinde kara bir lekesin Murat Özyer. Transfer yapmadığın için değil, yalan-dolanların, sorumsuzlukların ve buna rağmen aldığın yüzbinlerce liradan dolayı.

http://imgim.com/45incix1433801.png

Twitter'dan palavra sıkmaktan bıkmadın mı be adam! Hani bayram sonuna kadar kimin yeni sözleşmeleri kabul edeceği belli olacaktı? Bayram biteli bir hafta olacak!

İşin gücün yalan söylemek, başka da bir işe yaradığın yok.

Alba Torrens ve Işıl Alben'i izledikçe kendisine ettiğim küfürler katlandı sağolsun!

Lütfi Arıboğan'ın yaptığı onurlu davranış gibi kendisinin de istifa etmesini bekliyorum. Beraber geldiler beraber giderler düşüncesi olması lazım. Gelecek yeni yönetim eğer isterse onunla tekrar çalışabilir ama bir profesyonel gibi yeni yönetimin önünü açması lazım.

Önder Çiçekoğlu;n887053' Alıntı:
Lütfi Arıboğan'ın yaptığı onurlu davranış gibi kendisinin de istifa etmesini bekliyorum. Beraber geldiler beraber giderler düşüncesi olması lazım. Gelecek yeni yönetim eğer isterse onunla tekrar çalışabilir ama bir profesyonel gibi yeni yönetimin önünü açması lazım.

Bunu yapacak kadar koltuk sevdası hastalığı yoktur umarım.

Lütfi abisiyle birlikte defolur gider umarım. Bugün twitterda hala goygoy yapıyordu. Millet ödeme sorunlarını soruyor, o bize Zellous'tan falan bahsediyor.

Ömür törpüsü bir adam.

Her ne kadar.Ya okadar sallama desenizde.Ben galatasaray cemiyenin yönetiminin bu başarılara rağmen basketbol takımına aşırı taktığını düşünüyorum.Basketbol takımı için giden paraların sanki 1 kuruşunun bile yararsız ve külübü zarara sokacağını düşünüyorlar.Biz en başta böyle kafalarla mucadele ediyoruz arkadaşlar murat özyer neki..Onun köküne inmek lazım.Galatasaray külübü olarak ücretler konusunda senede en az 1 kere bütün dünyaya rezil rüsva oluyoruz zaten..

Eğitim şart kafa değişmesi lazım.menfaat ve para için değil başarı için gelmesi lazım yönetiminin...Valla ben üniversite mevzunuyum ama ben gitsem hatta biz gitsek basket şubesini daha iyi yönetiriz iddaa ediyorum.Birde orda burda hava atıyolar yok lisans üstü yok doktora ayıp.Bu işler böyle olmaz...

Oy kullanmaya gittiğimde yeni yönetimde bulunan bir arkadaşıma kendisi ile ilgili gerekli bilgilendirmeleri yaptım. Zaten bazı şeylerin farkında olduklarını söyledi.

Kendisi bütün seçim boyunca yerini sağlamlaştırmak için yalakalık seanslarına devam etti. Güzel olan tarafı artık insanların kendisini tanıyor olması.

Saygılar.

Bir gün herkes senin ne olduğunu anlayacak ve tekme basılacak. İşte o gün kurban keseceğim sana söz!

Dün maçta geçen bir diyalogdan anladım ki bu adam Ekrem hocanın ayağını kaydırıp kendi eşini takımın başına getirmeye çalışıyor. Her seferinde eşinin reklamını yapıyor.

Muhtemelen de kendini Ergin hocanın yerine düşünüyordur. Bütün bunlar olsun diye şubenin altını kazıyor. Bir an önce bu kan emiciden kurtulmak lazım.

Kaybettiğimiz Kosice maçından sonra bir havalardaydı kendisi. Tribünden ilk defa bu kadar ciddi tepki gösterildi ve dönüp sadece baktı şapşal gibi. Adamın umrunda değil biz boşuna kendimizi yırtıyoruz. Gördüğüm kadarıyla yönetimin de umrunda değil!

Murat Özyer beyefendi maçtan sonra diyor ki Bahar ile Sancyo'yu aynı anda oynatamıyoruz o yüzünden Bahar'ı gönderdik. E tabi hesap soran yok o zaman niye aldın diye, böyle bir rezillik yok!

1- Dünkü maçta saygı duruşunu hiç yaptırmamak mı?
2- Saygı duruşu yaptırıp kuvvetle muhtemel ıslık sesleri duymak, Sırp medyasına bu eylemle konu olmak, takımımızdaki Sırp oyuncularımızın gönlünü kırmak mı?

Şube koordinatörümüz harika öngörü kabiliyetiyle tabi ki ikinci seçeneği seçti, hem de kendisine bu konuda uyarı yapılmış olmasına rağmen! Gram yöneticilik vasfı olmayan birini koca şubenin sorumlusu yaparlarsa olacağı bu, yazıklar olsun.

biz kendi içimiz de bile saygı duruşunu yapamıyorken , çok bariz ve net şekilde tepki olacağını bile bile üstelik te kadron da sırp oyuncuların varken saygı duruşu yaptırmak...

Beyin sayın özyer beyin...Lütfen arada kulanın