Murat Özyer

• Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
Bu sahtekar arkadaş kovulmak üzere. Bugün Banvit maçında yoktu. Son bir umut ne kadar tanıdığı varsa kulüpte hepsine yine yalakalık yaparak bir şans daha istiyor.

Çok da fazla merak etmiyorum ama arada aklıma takılmıyor değil. Sahi Mutlu Demir ve Zellous transferlerinden ne kadar kazanmıstın Murat Özyer ?

Murat Özyeri hep fıkra gibi bir olayla anıyorum aslın da .

https://twitter.com/coachozyer/status/300397737801818112 Whalenn haklı olayından sonra kıza derin felsefesi! ile sözde ayarı veren hatta etik dışı suçlamalar ile kulübün resmi internet sitesinde yazı yayınlatan Murat Efendi.

Daha sonra dönsün diye çabaladığı Whalen.

Sonuç ; Dönmedi ve Agü ye gitti :) Kim kime ayarı verdi şimdi?

B81NXeCIcAA9UT4.jpg:large

Ohhh beee sonunda!!!

<button type="button" class="user-dropdown dropdown-toggle js-dropdown-toggle js-link js-tooltip btn plain-btn" title="Daha fazla kullanıcı eylemi" aria-haspopup="true" style="color: rgb(102, 117, 127); font-family: inherit; font-size: 14px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: bold; font-stretch: inherit; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 1px solid transparent; padding: 0px 0px 0px 5px; border-radius: 4px; position: relative; height: 35px; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Kullanıcı Eylemleri</button>
<button class="user-actions-follow-button js-follow-btn follow-button btn" type="button" style="color: rgb(41, 47, 51); font-family: inherit; font-size: 14px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: bold; font-stretch: inherit; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 1px solid rgb(225, 232, 237); padding: 4px 12px 9px; border-radius: 4px; position: relative; vertical-align: top; background: linear-gradient(rgb(255, 255, 255), rgb(245, 248, 250)) no-repeat rgb(245, 248, 250);"> Takip et</button>

Radyosporâ€￾@radyosporcom
Galatasaray Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer görevden ayrıldı. /Radyospor

Eyüp Yıldız Murat Özyer'i aramış ayrılık haberini sormuş, O da hayırlısı olsun demiş. Demekki iş bitmiş yeter bee kurtulduk çokşükür.

Ohhh beee sonunda!!!

Galatasaray Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer görevden ayrıldı. /Radyospor

Hadi inşallah ...Eyüp Yıldız haberi bu arada..Diğer bazı yayın organlarında iddia olarak geçiyor sadece...

[URL="https://twitter.com/eyupyildizz"]Eyüp Yıldız @eyupyildizz[/URL] · 21 dk.21 dakika önce

Murat hocaya ayrılık haberini sordum arkadaşlar. Hayırlısı cevabını aldım. Ayrıca 2 maçtır salonada gelmiyor.

Bu haber doğru ise ki umarım doğrudur.
Bu habere en başta Ergin Hoca ve Ekrem Hoca sevinir.
Daha sonra da Semih Nişancı kardeşim ile Muhammed Selçuk kardeşim sevinir :)

Herkes istifa etti diyor da şunu unutmayın Murat Özyer kendisi istifa edecek kadar onurlu ve karakterli biri değil. Dünya kadar para kazanıyor neden bırakıp gitsin? Çok mu umrunda sanki şubede olan rezillikler, skandallar. O aldığı paraya bakıyor. Twitterde bile yaşanan sıkıntılara ve rezilliklere dalga geçer gibi verdiği cevapları unutuyorsunuz galiba? Böyle şahsiyetsiz birinden istifa etmesini beklemek hayal olur.

Bu kadar yaşanan rezillikten sonra Galatasaray yönetimi bir adım atıp kendisini kovarsa ne ala. Yoksa unutun onun istifa edeceği söylentilerini.

Sanırım yönetimin içinde kalmasını isteyen bir grup ve ayrılmasını isteyen başka bir grup var. Dolayısıyla tam göderilecekken birileri durduruyor.