Murat Özyer

• Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
Sanırım yönetimin içinde kalmasını isteyen bir grup ve ayrılmasını isteyen başka bir grup var. Dolayısıyla tam göderilecekken birileri durduruyor.

Klasik Galatasaray işleri, ne kadar rezil işler yapsa da samimi oldugu insanlar tarafından kollanıyor, gönderilse bile kesin bir görev uydurulur yine kalır kulüpte bu yalancı.

Açık ve net konuşacağım.

Murat Özyer ve onun kalmasını isteyenler Galatasaray'a ve taraftarlara ihanet içerisindedirler.

Onca şeyden sonra birde son Beşiktaş maçında yaşananlardan sonra bu adam hâlâ bu kulüpte kalıyorsa,bunu sağlayanlar bu armaya kötülük yapıyor ve ihanet ediyordur.

Düşünüyorum fakat cevap bulamıyorum. Bir insan kendini neden bu kadar alçaltır ? Basketbol şube sana mı tapulandı arkadaş. Şubeyi bu kadar baltaladıktan sonra hala orada isen, seni orada tutanlar da kesin baltanın sapı. Bunun başka bir izahı olamaz. Gittiğin gün armaya gönül veren bizlerin bayramıdır.

Şubenin geldiği nokta artık sadece kendisinin istifasıyla sorunların düzeleceği aşamayı geçti malesef.İşin üzücü tarafı bu.Eğer düzgün sponsorluklar bulunamadığı ve yönetimlerin basketbola gereken ilgiyi vermemesi durumları devam ettiği sürece Murat Özyer vari birileri şubede önemli mevkilerde görev almaya devam edebilir.Biraz tepeden yapılması gereken değişiklikler var.

Yine de bu gitmesinin bir işe yaramayacağı anlamına gelmez.Hiç yoktan iyidir bir adımdır 40 milyar şubede kalır.Umarım en kısa sürede gider.En azından Erkek ve Kız takımlarımızın teknik ekipleri kendisinden kurtulmuş olur.

Fanatikde Haber yapılmış son dakıka diye; İstifa etmiş güya ama benim düşüncem haber gerçek ise görevden alınıcak`ken istifa edip ,aklınca onurlu gururlu GALATASARAY`ı düşünen adamı oynamıştır yemezler Murat Özyer !!

Şen ola CİMBOM Şen ola

arkadaşlar bu konuyla ilgili daha fazla muhattap olmak istemiyorum. hayatımda daha büyük önceliklerim var. twitter hesabımı silebilir misiniz? devamlı takipçi istekleri geliyor. teşekkür ederim.

Murat Özyer: ''İtiraz ettik. Ama burada Euroleague’in kurallarına göre hakem hatası var. Kuralı biliyoruz ama itiraz etmemiz gerekiyordu. Hakemler kural ihlali olduğunu düşündükleri şeylere monitörden bakmıyorlar.''

Murat Özyer: ''Hakemler Maccabi karşısında sorumluluk almak istemediler. Ama en fazla hakeme ceza çıkar. Hakkımız ne yazık ki gasp edilmiş olacak. Kazanabileceğimiz maçı hakem hatası ile kaybetmiş olacağız. Yapılacak her şeyi yaptık ancak kurallar bize yardım etmiyor. Önümüzde sene bu tip monitörden seyretme kuralındaki bazı konuların değişmesi gerekecektir.''

Allah tez zamanda bu şubede senin yokluğunu göstersin bize.

Zaman zaman kendiyle çelişme pahasına öyle açıklamalar yapıyor ki sanki bu şubenin başarısızlığını istiyor gibi. Ve farkındaysanız Ergin hoca da röportajlarında asla Özyer'den bahsetmiyor şube yönetiminden söz açıldığında.

Maccabi maçına arkadaşlar ile gittim ve bizzat yaşadığım olayları sizinle paylaşayım;

Maçı öncelikle 216 nolu yerde izlerken bir grup taraftar geldi ve insanların koltuklarını işgal ettiler. Ailesi ile maça gelenler sinir harbi yaşadı maçın başlamasına 20 dk varken koltuklarını terk etmek zorunda kaldı.

Bende pota arkasına geçtim Basın tribünün olduğu pota arkasına. Serbest atış kullanılıyor bir grup saçma sapan tezahurata giriyor. Ya kardeşim siz rahatsız mısınız bekleyin adam atsın sonra girin. Onlara laf edenlere küfür ettiler. Ayrıca bir baktım Eyüp abi birileri ile fena halde tartışıyor Eyüp abiyi zor tutuyorlar, aradım hemen erişemedim. Bir iki eleştiri yaptı diye paralı adamlar hemen kendi stillerinde konuşmaya çalışmış neyseki bir problem olmadı.

SEN BUNU İZLEDİN ÖZYER...

İSMAİL ŞENOL'A KÜFÜR ETTİRDİN VE O GRUP SAYESİNDE SANA İSTİFA DİYENLERE SOPA ATTIRDIN BIÇAK ÇEKTİRDİN.
SANA DEĞİL SENİN GİBİ BİRİNİ HALA BU KULÜPTE BARINDIRDIĞIMIZ İÇİN BİZE YAZIKLAR OLSUN...

Bu seneki ve bundan sonraki Gittiğim son Galatasaray maçıdır maccabi maçı.

Helali hoş olsun Oyunculara ve Ergin Atamana.sene başından beri verdikleri özveriye , sorunlara rağmen bir şekilde hala mücadele etmelerini ayakta alkışlıyorum .

Ama adını yazmaktan ve söylemekten Hicap duyduğum Zatı Muhteremin başında olduğu ya da söz sahibi olduğu bir şube miğdemi yeterince bulandırıyor. Buna göz yuman Hukukçu (!) başkanını ve yönetimiyle , çıkarcı iş bilmez Abdürrahim Albayrağı ile daha önceki kurumsal 1 yönetimiyle adnanlarıyla polatıyla,helvacısıyla tulunuyla bu kulüpten beni soğutan herkese bir taraftar olarak hakkımı helal etmiyorum

Maccabi maçına arkadaşlar ile gittim ve bizzat yaşadığım olayları sizinle paylaşayım;

Maçı öncelikle 216 nolu yerde izlerken bir grup taraftar geldi ve insanların koltuklarını işgal ettiler. Ailesi ile maça gelenler sinir harbi yaşadı maçın başlamasına 20 dk varken koltuklarını terk etmek zorunda kaldı.

Bende pota arkasına geçtim Basın tribünün olduğu pota arkasına. Serbest atış kullanılıyor bir grup saçma sapan tezahurata giriyor. Ya kardeşim siz rahatsız mısınız bekleyin adam atsın sonra girin. Onlara laf edenlere küfür ettiler. Ayrıca bir baktım Eyüp abi birileri ile fena halde tartışıyor Eyüp abiyi zor tutuyorlar, aradım hemen erişemedim. Bir iki eleştiri yaptı diye paralı adamlar hemen kendi stillerinde konuşmaya çalışmış neyseki bir problem olmadı.

SEN BUNU İZLEDİN ÖZYER...

İSMAİL ŞENOL'A KÜFÜR ETTİRDİN VE O GRUP SAYESİNDE SANA İSTİFA DİYENLERE SOPA ATTIRDIN BIÇAK ÇEKTİRDİN.
SANA DEĞİL SENİN GİBİ BİRİNİ HALA BU KULÜPTE BARINDIRDIĞIMIZ İÇİN BİZE YAZIKLAR OLSUN...

Zaten o ne amaçlı taraftar topluluğu tam kritik yerde fenerbahçe lehine küfür etmeye başladı, çıldırasım geldi,.bir anda takımın ritmi düştü.Bu önemli maçta o küfürün ne faydası ve alakası var.Faydasından çok zararı olan taraftar topluğu o kesim.

Murat Özyer sosyal medya da ki tepkileri okuyorum demiş. Tepki değil istifa çağırılarını,küfürleri deseymiş keşke. Hem bunları okuyup hem de gitme gibi bir düşüncem yok diyen insan nasıl bir insandır bu nasıl bir yüzsüzlüktür neyin yüzsüzlüğüdür.Adam resmen istenmediği yerde duruyor pişkin pişkin.