Evet takımımızı en iyi şekilde destekleyelim oyuncularımızın motivasyonu için elimizden ne geliyorsa yapalım(belki biraz kendilerine gelirler) ama takımda bir yenilik şart yeniden yapılanma şart!
Ali Erdem Güntepe' Alıntı:Serkan abinin dediği kışkırtma budur neyse.İnşallah şu zorlu maçlarda 6 da 6 yaparız ozaman neler yazıcaksınız acaba ?
Ali Erdem Güntepe' Alıntı:Serkan abinin dediği kışkırtma budur neyse.İnşallah şu zorlu maçlarda 6 da 6 yaparız ozaman neler yazıcaksınız acaba ?
Ali Bozgeyik' Alıntı:[quote="Ali Erdem Güntepe":cnr3excc]Serkan abinin dediği kışkırtma budur neyse.İnşallah şu zorlu maçlarda 6 da 6 yaparız ozaman neler yazıcaksınız acaba ?
Burak Barut' Alıntı:Abisinin yazdığı Burak Barut'un(ben oluyorum o) sürekli olarak yazılarımla kışkırtıcı ve tahrik edici yazıyormuşum ve rahatsız oluyormuş kendileri.
Murat Özyerle her maçtan sonra 239382286432343 tane konu açanlar kışkırtıcı ve tahrik edici değil bizler yazınca tahrik edici olması çok hoş değil mi Ali Abi ?Bu takım 6'da 6 yapamaz.Ha yapsa da artık hoca gitmeli çünkü hoca en büyük avantajı olan tribündeki saygınlığını artık kaybetti.Bunu kazanmak zordur, kaybetmekte zordur.Bunu başardıkları için artık kalmasının kimseye faydası olmayacaktır.Gene üzülen bizler olacağız.
Çünkü Özyer gitse bile B planımız yok.
Diğer yorumlarda Çağrı Çankaya'ya katılıyorum.