Murat Özyer'i protesto edelim !

Evet takımımızı en iyi şekilde destekleyelim oyuncularımızın motivasyonu için elimizden ne geliyorsa yapalım(belki biraz kendilerine gelirler) ama takımda bir yenilik şart yeniden yapılanma şart!
 
Haftaya kendi seyircimiz önünde oynayacağımız maç oyak renault maçı olmasından dolayı ve bu maçtada salonun dolmayacağını varsayarsak ondan sonraki evimizde oynayacağımız fb ülker maçı murat özyer için bir dönüm noktası olacak.Eğer o maçta kaybedilirse salondaki bütün taraftarlar murat özyer i istifaya çağıracaktır.
 
Lig'te en iyi 2 takımdan biri biziz.Avrupa'yı bu sene unutalım artık başarısız olduğumuz bir gerçek.Akıllı insan ne yapar avrupa artık bitmiş bu belli lige konsantre olur zaten ligde iyi gidiyorsun.Bunu taraftarada anlatabilmek önemli olan.Geçen yılda final four oynadık uleb'te ama aynı taraftarlar bu sefer ligde süpürüldük diye özyer istifa dediler.Basketbol şubesinde taraftarlar daha kolay ön plana çıkabildiği için takım üzerinde daha çok yetkileri varmış gibi hissediyor kendilerini bazı kişiler.Her maç abdi ipekçiye gidiyorsun oyuncuları,yöneticileri görüyorsun diye senin her istediğin gerçekleşemez bu takım üzerinde.Yönetim isterse 10 yıl kalsın özyer karar'ı verecek olan yönetim.Yönetim bugün gönderiyorum desin sesim çıkmaz çünkü yetki onların.Herkes işini yapsın LÜTFEN
 
Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
Serkan abinin dediği kışkırtma budur neyse.İnşallah şu zorlu maçlarda 6 da 6 yaparız ozaman neler yazıcaksınız acaba ?

Abinin ne dediğini bilmiyorum ama Özyer takımın başındayken 6 da 6 değil 60 da 60 yapsak boş,ligi bitirene kadar lider olsan nolacak nasıl olsa ciddi bir rakip playofflarda süpürecek seni...Bir görüşe katılmaya bilirsin eleştirebilirsin ama bunu neden açtın ne gerek var gibi kelimeler kullanamassın ilk önce burda birleşelim...Neden gitmesi gerektiğini diğer arkadaşlar zaten 1000 defa yazdılar tekrar etmeye gerek yok...Yolun sonundasın Özyer,gidişin için herşey hazır seni bekliyoruz...
 
Kimse felaket tellallığı yapmasın.Taraftar takımının yanında olduğu sürece başarı gelicektir başarı gelmiyorsa ozaman istediğiniz hakkında atıp tutabilirsiniz ama bu şekilde takıma zarar veriyorsunuz.En kritik zamanda bir takımın taraftarlarının böyle davranması rakipler dışında kimseye yarar sağlamaz.

Sponsor ve antrenör hakkında konuşuyorsunuz ama bundan 3 yıl öncesini unutuyorsunuz biz sponsorsuz ligden düşüyorduk.Kulüp aciz bir durumdaydı şimdi başarısız olduk diye eleştirdiğimiz antrenör bizi play-outlardan aldı tabi sponsor desteğiyle.Üstelik taraftar desteğiyde bu kadar sınırlıyken.

Peki bu murat özyeri kovan arkadaşlar yerine kimin getirilmesini istersiniz.Sam Mitchell ve Randy Witman yeni kovuldular.İsterseniz onlardan biriyle anlaşabiliriz.
Bu dönemde ligde böyle iyiken yapılacak hareket değil bu bizim işimiz motivasyonu sağlayıp salonları doldurmak ancak ondan sonra isteklerimizi yönetime dikte ettirebiliriz.
 
Ligde böyle iyi olmamızın tek nedeni fikstürümüz.İki tane zor maç oynadık ligde biri Banvit deplasmanıydı,Lance Williams sakatlanana kadar ecel terleri döktük ki o çıkana kadar skor hep kafa kafayaydı.Diğer zor maç Efes'i kaybettik zaten,kazandığımız diğer maçlarda ise oynadığımız takımlar bizim rakibimiz olacak takımlar değildi.Ha geçen sene onlara da kaybediyorduk ama bu sene o maçlara daha motive çıkıyoruz bu da Avrupa basketbolunu çok iyi bilen tecrübeli oyuncularımızdan kaynaklanıyor bence.

Asıl zor seri şimdi başlıyor diğer topikte konusulduğu gibi,bu seri kaderimizi de belirleyecek bir seri.
 
Ali Bozgeyik' Alıntı:
[quote="Ali Erdem Güntepe":cnr3excc]Serkan abinin dediği kışkırtma budur neyse.İnşallah şu zorlu maçlarda 6 da 6 yaparız ozaman neler yazıcaksınız acaba ?

Abinin ne dediğini bilmiyorum ama Özyer takımın başındayken 6 da 6 değil 60 da 60 yapsak boş,ligi bitirene kadar lider olsan nolacak nasıl olsa ciddi bir rakip playofflarda süpürecek seni...Bir görüşe katılmaya bilirsin eleştirebilirsin ama bunu neden açtın ne gerek var gibi kelimeler kullanamassın ilk önce burda birleşelim...Neden gitmesi gerektiğini diğer arkadaşlar zaten 1000 defa yazdılar tekrar etmeye gerek yok...Yolun sonundasın Özyer,gidişin için herşey hazır seni bekliyoruz...[/quote:cnr3excc]

Abisinin yazdığı Burak Barut'un(ben oluyorum o) sürekli olarak yazılarımla kışkırtıcı ve tahrik edici yazıyormuşum ve rahatsız oluyormuş kendileri.
Murat Özyerle her maçtan sonra 239382286432343 tane konu açanlar kışkırtıcı ve tahrik edici değil bizler yazınca tahrik edici olması çok hoş değil mi Ali Abi ?Bu takım 6'da 6 yapamaz.Ha yapsa da artık hoca gitmeli çünkü hoca en büyük avantajı olan tribündeki saygınlığını artık kaybetti.Bunu kazanmak zordur, kaybetmekte zordur.Bunu başardıkları için artık kalmasının kimseye faydası olmayacaktır.Gene üzülen bizler olacağız.
Çünkü Özyer gitse bile B planımız yok.
Diğer yorumlarda Çağrı Çankaya'ya katılıyorum.
 
Burak Barut' Alıntı:
Abisinin yazdığı Burak Barut'un(ben oluyorum o) sürekli olarak yazılarımla kışkırtıcı ve tahrik edici yazıyormuşum ve rahatsız oluyormuş kendileri.
Murat Özyerle her maçtan sonra 239382286432343 tane konu açanlar kışkırtıcı ve tahrik edici değil bizler yazınca tahrik edici olması çok hoş değil mi Ali Abi ?Bu takım 6'da 6 yapamaz.Ha yapsa da artık hoca gitmeli çünkü hoca en büyük avantajı olan tribündeki saygınlığını artık kaybetti.Bunu kazanmak zordur, kaybetmekte zordur.Bunu başardıkları için artık kalmasının kimseye faydası olmayacaktır.Gene üzülen bizler olacağız.
Çünkü Özyer gitse bile B planımız yok.
Diğer yorumlarda Çağrı Çankaya'ya katılıyorum.

Yeterince iyi ve yerinde bir analiz kardeşim...Özyer gitmelidir çünkü güveninirliğini ve saygınlığını kaybetmiştir,buda onu şu anda olmayacak işlere sürüklemektedir,ve bu maalesef devam edecektir...İnsan psikolojisinden az çok anlayan biri ne anlatmak istediğimizi anlayabilir kanımca...Bu arada B planı konusunda ben daha umutluyum bunuda belirtmekte yarar var...
 
2.5 senedir ii zamanindada, kotu zamanindada Murat Ozyer istifa diye yazdim burda, cunku gelisini bile hazmedemiyorum. Ulker kapanirken butun kaynaklarini Fb ye aktardi, BJK ve Galatasaray a da sus payi die bisiler verildi. Bu arada en kotu gunlrinde subeye sahip cikmis GERCEK Galatasarayli emekciler kapinin onune konuldu, Murat Ozyer ve diger issiz kalanlar bize yamanirken. 2.5 senede harcanan 15 milyon dolarin hesabini kim vericek? Ne bir devamlilik var takimda, ne bir gelisim, ne bir sistem!!
Gecen seneki yabancilarin sucu neydiki gonderildiler!! Cokmu para istediler desem, hicbirinin maliyeti Gurovic, Zizic ten fazla olmasa gerek. Guya sansasyonel transferler yapildi. Bugun Zizic ayrilir, yarin Gurovic. Bize savasicak, aldigi paranin hakkini vericek hirsli oyuncular lazim, bunlar gibi paraya doymuslar degil. Resmen veteranlar takimi olduk.
 
arkadaşlar 6 da 6 da yapsak sezonu ilk sıradada kapatsak play off ta efes yada ülkere ne kadar dayanabiliriz? açıkça ortada onların gerisindeyiz ve onlara yetşişebilmemiz için bazı şeylerin değişmesi lazım
 

Üst