Murat Özyer'i protesto edelim !

ben bu siteye daha yeni geldim. ultrAslan dan basket takımını takip ediyordum. gözlemlediğim kadarıyla murat hoca çok iyi organizatör olaya her yönüyle bakıyor.ancak eldeki malzemeye göre avrupada başarısız. ve çok iyi bir galatasaraylı. yönetimin yerinde olsam murat hocayı futbol takımındaki adnan sezgin gibi basketbolda menejer yaparım. bütün altyapı, taraftarla ilişki, transfer, oyuncu izleme, organizasyonla ilgilenir. antrenörlüğede orhun ene yi getiririm. ve tüm türkiyede altyapı organizasyonları kurarım. genç yetenek yetiştirir uzun vadede başarılı olurum.
 
Burak Yılmaz' Alıntı:
ben bu siteye daha yeni geldim. ultrAslan dan basket takımını takip ediyordum. gözlemlediğim kadarıyla murat hoca çok iyi organizatör olaya her yönüyle bakıyor.ancak eldeki malzemeye göre avrupada başarısız. ve çok iyi bir galatasaraylı. yönetimin yerinde olsam murat hocayı futbol takımındaki adnan sezgin gibi basketbolda menejer yaparım. bütün altyapı, taraftarla ilişki, transfer, oyuncu izleme, organizasyonla ilgilenir. antrenörlüğede orhun ene yi getiririm. ve tüm türkiyede altyapı organizasyonları kurarım. genç yetenek yetiştirir uzun vadede başarılı olurum.

Sevgili Burak kardeşim, Murat Özyer dönemini pek iyi takip edemediğin kanaatindeyim.
İstersen, hocayla ve eski maçlar ve konularla ilgili açılmış
başlıkları bir incele zamanın varsa. Sonra gel bir kez daha yorum yap.
Yine aynı fikirde isen saygı duyarım. Ne diyeyim?
 
Hakan Demircan' Alıntı:
Murat Ozyer eger bıraz galatasaraylıysan,ıstıfa et.Senı gorevden alabalıcek bırı olmadıgına gore tek secenek bu bence.


Hocam burda biz ne kadar uğğraşsakta etkisi olmuyor tepkimizi daha etkili bir şekilde dile getirmemiz lazım
 
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Antrenör'ü GALATASARAY YÖNETİMİ getirir ve Antrenör'ü GALATASARAY YÖNETİMİ GÖNDERİR.

Herkes İşini yapsın.Taraftar taraftarlık görevini yapsın.Hoca göndermek birilerinin haddine değil isterse dünya'nın en kötü hocası olsun bu böyle.Lütfen rakip takım taraftarlarının yaptıklarını yapmayın BURASI GALATASARAY BURADA BELLİ KURALLAR GELENEKLER VAR.Nerede görülmüş taraftarın antrenör gönderdiği.

Nerede görülmüş Türkiye'de demokrasi , demokratik bir tepki , istifaya davet. Osmanlı da Osmanlı demi !!!
Galatasaray kimsenin malı değildir,isteyen istediği gibi kullanamaz , profesyonelce bakamayız biz olaya . İstediğimiz bu Arma'nın hep en üstte olmasıdır . O yüzden biz kötüyüz...
 
Siz Galatasaray tribününe bakarsanız orada, burası kadar kafa yoran insanları az bulursunuz. Belki bir FBÜLKER galibiyeti, yetersiz, kredisi bitmiş, güven kalmamış ÖZYER'i basketbol bilgisi olmayan, ilgilenmeyen kişiler tarafından tölerans gösterilmesini sağlayabilir ama onlar sadece yüzeysel ve skora göre olaya bakan kişiler bence.

Bize yeni bir hava gerekli, takımda kimsenin tınlamadığı, inanmadığı bir hoca ile nereye kadar gidilir yalancı sonuçlarla nereye kadar?

Galatasaray Basketbol Tarihinin en önemli yatırımlarını yaptığı dönemlerde elini yüzüne bulaştırmış, yetersizliğini adeta haykırmış ama ortamın başıboşluğundan orada yapışıp kalmış olan M.ÖZYER artık yeter!

Yaptığı fiyasko tercihleri için artık yeter!
 
Ali Abi, benzer sözleri Skibbe içinde söylediniz ? Bakıyorum da son galibiyetlerden ve Avrupa'daki alınan sonuçlardan sonra hiç o taraflara uğramıyorsunuz ?
 
O zaman birşeyler yapmalıyız gibi saçma sapan fikirlerden vazgeçilmelidir. Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu takımlar hakkındaki kararlarını kendi değerlendirmelerine ve tribüne göre verir. Şu anda yönetim kurulunun basketbol takımımızla ilgilendiği falan yoktur, o zaman ölçüt tribündeki tepkidir. Tribünde bir tepki verilecekse bu kazandığımız maçlardan sonra verilirse orada istemediğimiz olaylar yaşanabilir sizin de bahsettiğiniz nedenlerden ötürü.

Tribün yada tribünün merkezi tamamen bir tepki verdiği zaman yönetim kurulu bu mesajı alır, forumlarda konular açılarak kimseyi görevden aldıramazsanız. Tribünde bir organizasyon olacaksa da bunu yapacaklar o anda tribünde olacaklar ve her zaman salonda olan insanlardır. Bu insanların basketbolu bilmesi yada bilmemesi mi önemlidir yoksa verdikleri tepki mi yönetimin gözünde?
 
Destek olan her zaman kazanır köstek olan önüne bakar.Yeri gelecek Murat Özyer'e destek olanların çabaları yerini bulacak GALATASARAY başarıya ulaşacak.Adnan Polat'a destek,Ahmet Dedehayır'a destek,Murat Özyer'e destek ...
 
Ali Demirci kardeşim sen Murat hoca istifadan başka herhangi bişeye kafa yoruyomusun hayret, senin dediklerini önemsemiyorum kardeşim ha umrunda değildir eminim ama bil, sadece Murat hoca istifa diyerek olmuyor, başka şeylerede biraz kafa patlatmanızı beklerim ben şahsen.
 
Birkaç yıl sonra kimse haddinden fazla Galatasaray antrenör'ünü eleştiremeyecek.Çünkü sizlere acımasızca eleştirme hakkını vermeyen insanlar olacak trübünlerde.
 
arkadaslar,yazdiklarinizi hayretle okuyorum sanki ligin sonuna demir atmisiz gibi ne kadar kotumser ne kadar acimasiz elestiriyorsunuz,cidden sizin galatasarayli bile olmadiginizi dusunuyorum.. astiginiz,kestiginiz murat ozyer sadece ligde 1 yenilgi aldi.fb'dende,telekomdan'da,bjk'tende ust siradayiz,biraz insaf..suan oynadigimiz avrupa maclarida futbolun intertotosu gibi bir sey insallah bir an once elenir,varimizi yogumuzu lige veririz.takim o kadar sakatliklar yasadi,bu kadar kisitli kadroyla ligin en ustundeyiz.ama siz neyin pesindesiniz murat hocayi astiniz,kestiniz..sanki efes gibi bir kadromuz varda,kotuyuzde bu kadar elestiriyorsunuz.nedir bu ofke gercekten bazi arkadaslari anlamiyorum...
 
Arkadaşlar bakın son yıllarda hep forumda açılan konu Takıma Destek olalım, hocamıza destek olalım eeee! sonuç?

Hep hüsran yaşadık. Daha Türkiye Kupasında şansa çıkan, Avrupa da hezimete uğrayan lâık olmadığı bir turnuvaya düşen ve zoraki olarak oynayan bir takım bunu oyuncuların performansından ve skorlardan anlamamak hiçde zor değil. Oyuncularını mental olarak hazırlayamayan, sözleri icraatlarından çok çok daha fazla olan bir Galatasaray CF koç'u...

Nasıl olurda geçen yılki Play-Off fiyaskosunu unutursunuz bu kadar da olmaz, Avrupa da elde edilen başarı hepinizin gözlerine sis perdesi çekmiş.

Bu hocadan bize fayda gelmez, ben yetersizim aldığım sonuçlar ortada diyerek haykırıyor, siz tutturmuşsunuz destek,destek. İnamadığım bir oluşumun nesine destek olucam!

Özyer'in başaramayacağı ortada, kendi kariyeriyle de oynuyor.

Olaylar başımıza ah! vah! çekmek kolaydır, önemli olan ilerisini görüp ona göre yorum yapabilmektir. Bu yalancı sonuçlar çoğunuzun gözünü boyamış, yine 4.5. olduğu zaman takım, Federasyon, hakem edebiyatlarına başlarsınız!

Aşağılık kompleksini de bırakın lütfen! Yok Efes böyle, şöyle. İyi bir idare ile bunların hepsinin üstesinden gelinir ama nerde o birlikteliği, dayanışmayı, inancı ortaya çıkaracak Teknik Ekip?

Özyer'in fiyaskolarını göremeyenler şimdi de çoğunluk, tek bir ses olmadığını söyleyip, burada yazılanlar boşa demiş...

Neyse arkadaşlar, sizler destek olun, mutlu olmaya devam edin.

Burada birbirimizi kırmaya gerek yok, sağlıcakla kalın...
 
Samil sonuclar ortada işinize gelince osalonda imparator diye bagrıyosunuz :) yenilince foruma ugramıyorsunuz sonrada ahkam kesıyorsunuz bırakın tamam siz haklısınız.

Bizim basket tecrübemiz yetmıyo bu olaylara 3 sınıf takımına haklısınız 30 sayı fark yemek az 50sayı yemeyeliyiz :) neyse yalandan bir sene daha

Fenerliler futbolda sölüyo ya bize hatıralar sarmıs dört bir yanımı Savasan takımı görmek ıcın sölüyorum hatıralar sarmıs dört bir yanımı .Ruhsuz takımla hedefsiz hoca ile size mutluluklar kimsede burda büyük galatasaray taraftarıyım hareketleri yapmasın yenılınce foruma ugramıyorsunuz imparator diye bagırmıyorsunuz !!!
 
Nerede foruma uğramıyoruz kardeşim herzaman buradayız saçma sapan konuşmayın. Murat hoca istifa demekten başka ne yapıyosunuz bırakın Allah aşkına. Nerde nasıl tepki verilmesi gerikoyasa verdim ben bana yok işinize gelince imparator diyosunuz yok bilmemne falan diyemezsiniz özelliklede sen ve senin gibiler, ben gerektiği zaman gerekli tepkiyi Murat hocayada verdim kendisini çok sevmeme rağmen, sizin gibi sadece istifa topiğine takılmıyorum, yada takım yenince yenilsende yensende deyip bide marifetmiş gibi onurlu davrandım demiyorum bi daha söylüyorum bana katılmazsın eleştirirsin fikirlerimi beğenirsin beğenmezsin ama bana yok yenilince yoksun ortalarda diyemezsin evet o salonda 15 kişiylede takımımızı destekledik sizler gibi senede 5 maça gidipde oradaydık buradaydık edebiyatı yapmıyoruz diye ne sandıysanız anlamıyorum. Herkesin bir sabrı var laf konuşmuş olmak için saçma sapan cümleler kurmayın.
 
Ayrıca ben Murat hocanın bırakması gerektiğini artık takımda bir kan değişişkliğinin şart olduğunuda söyledim, ben sadece Volkan ve Ali gibi sadece istifaya çağırmaktan başka hiçbirşey yapmayan insanların söylemlerini ciddiye almadığımı söyledim. Ne alaka şimdi yok kaçıyosunuz yok yıllardır destek dedikde ne oldu falan.
 

Üst