Yazılacak en uygun yer burası herhalde. Ergin Ataman sonrası basketbolu çok az takip etmeye başladım. İsimlere takılmayın, Ergin hocaymış, İvkovicmiş, Reneses olsun farketmez. Zira 16-17 sezonu sonrası kepenkler kapatıldı. Ben de bir basketbolsever olarak ne kadrolardan ne hocalardan ne de vizyondan memnun kaldım. Koca Galatasaray 2M bütçeyi bile çok görüp küçülmeye hatta yok olmaya gidiyor. Ve afedersiniz “çöp” diye gördükleri Galatasaray. Türkiye’nin en büyük kulübü. Senin bu ismin geçtiği herhangi bir şubeyi çöp görme lüksün yok. Ben 3.5 senedir mevcut şartlara alışmadım, alışmak da istemiyorum. Bilen bilir yıllardır erkek basketbola yazardım çok aktif şekilde ama 3 yıldır çok nadir mesaj atıyorum o kısma. Daha çok Eurolig başlığına yazıyorum. Benim rakibim Fethiye , KSK, Tofaş falan değil, olmamalı da. O yüzden kim gelirse gelsin, ne yapsın etsin basketbol şubeyi toparlasın. Bahsi geçen paralar 30-40M değil, 3-5M civarı paralar. Umarım taraftar da en kısa sürede hak ettiği yerde görür Galatasaray’ı. Zira bu ülkenin aklı başında en akıllı basketbol taraftarı bu camia ve takımımızı tekrardan üst segmentte görmek en büyük hakkımız.