Tequila' Alıntı:Kaan Kural , Galatasaraylı da yorumlarında tarafsız olmaya çalışıyor bunu yaparkende şaşırıyor bazen..
Evet.Gectigimiz aylarda Galatasaray Dergisine de cikmisti kendisi
Tequila' Alıntı:Kaan Kural , Galatasaraylı da yorumlarında tarafsız olmaya çalışıyor bunu yaparkende şaşırıyor bazen..
Fatih-h' Alıntı:kardesim fenerli olarak burda bariniyorsun. burasi en önce bir Galatasaray forumu. Galatasaray taraftarlarinin takimlari hakkinda konustuklari yer. subjektiv yorumlar heralde burda olacak. Milletin Galatasaray askini frenlemek sana kalmis degil. Ayrica kulubümüzün adi Galatasaray "gs" degil. Fenerbahce nin bizden önde olmasinin inancla ilgisi yok. sonucta ortada bir kadro farki var. euroleague de en kötü birkac takimdan biri su anda Fenerbahce takimi. Belese gelen Euroleague hakkini hak etmedikleri ortada. Ne takim olarak ne de taraftar olarak.
yenilmezArmada' Alıntı:şunun bilgisini vereyim hemen pazar gunu 15:00 de NTV 'den naklen yayınlanacak.
almighty' Alıntı:subjektif dünyanda başarılar diliyorum sana kardeşim
güneş balçıkla sıvanmaz kimsenin inançlılığını sorgulamıyorum ama hakkında daha az inançsız dediğin takım gs ın üstündeyse gs ı lig maçında yendiyse şu ana kadar tek mağlubiyetini de efes pilsen den almışsa keşke gs li oyuncularda inançsız olsaymış diye sesli düşünüyorum
uabasket' Alıntı:SEVGİLİ VİLT BODDİCKER SELCUKTA BANVİTTE RADOSEVİÇ İN YAPTIGI GÖREVİ YAPIYOR TAM BİR 2 NUMARA OLMASADA 2 MEVKİNDE OYNUYOR
Ben gidiyorum abi,büyük bir aksilik olmassa.Muhabirlik yaparızÖnder' Alıntı:Maça gidebilecek olan varsa lütfen bana özel mesaj atsın.