başarının inançla ya da alınan parayla ilgisi olmadığını anlatmaya çalıştım ama birileri gene yanlış anlamış beni , ben her zaman üç büyük kulübe eşit duruyorum bu kulüplerin elde ettikleri her başarı beni sevindirir çünkü ben bu ülke basketbolunu düşünüyorum neticede ne efes ne de banvit ne de diğer müessese kulüpleri uzun vadede bu ülke basketboluna yararlı olamaz , ne varsa ezeli rekabette vardır....
ikinci husus ben tarafsız olarak yazıyorum burada yapılan güzel işleri alkışlarım renk ayırt etmeden yapılan kötü işleri de eleştiririm renk ayırt etmeden, he illa bir ders varsa ortada isteyen herkesle basketbol mantalitesi içinde tartışırım , sizler bu renkleri seviyorsunuz o yüzden bazı aksaklıkları göremeyebilirsiniz ama en nihayetinde ortada yanlış olan birşey varsa o da yanlıştır ben kalkıpta doğru yapılan bir şeye yanlış diyecek kadar basketbol bilgisinden yoksun biri değilim
euroleague konusuna gelince fb TBL de oynadığı oyunun yarısını orada oynasa top16 ya kalmıştı şimdi fb euroleague de aynı gs gibi oynuyor perdeden çık şut at başka bir şey yok gs bunu yaptığı için tüm kritik maçları kaybetti fb de aynı şekilde oynadığı için alması gereken tüm maçları verdi ayrıca TBL de bu şekilde çok maç kazanabilirsiniz çünkü takım kalitesi çok kötü ama euroleague de bu yemez yedirmezler adama bu da görülüyor zaten
maça gelince zorda olsa gs ın kazanacağını düşünüyorum dediğim gibi selçuk her zaman fb maçındaki gibi iyi oynayamaz boddicker da her maç 30 sayı atamaz o yüzden fitch faktörünü de ekleyince benim için gs bu maçın favorisi