Herşey iyi giderken, Wade'in dominasyonu, Bibby'nin katkısı ile maçı rahat rahat alacakken, kontrol bizdeyken birden kontağı kapattık, yokuşta araba geriye kaymaya başladı. Maç boyu fark açılmadı belki ama hep kontrol bizdeydi. Son çeyrek 15'e vurduk farkı, ondan sonra birşeyler oldu. Dallas, Miami vari bir geri dönüş ile maçı geldi ve aldı. O seri içerisinde nasıl oldu da, maç boyu dominasyonu kuran Wade, olgunlaşan ve maç sonlarını da iyi oynayan LeBron bu kadar alakasız tercihler kullandı, anlamak güç. Son hücumda faul hakkımız varmıydı tam bilmiyorum ama varsa ve Nowitzki'ye yapmadıysak o faulü, ilginç. Ayrıca ben olsam 25 saniye kalmışken, skor 93-93 iken, son hücumu Nowitzki'ye bırakmak yerine(isabet olasılığı bence %80 üzeridir) faul yapar, son hücumu kendime alırdım. Her ne kadar kötü bir seri yemiş ve LeBron&Wade kötü tercihler yapmış olsa da.
Play-Off'ta kendi sahamızdaki ilk yenilgimizi aldık. Ama bence çok endişelenicek bir durum. Deplasmanda üst üste 3 maç var ve bir tanesini almak herşeyi tekrar bizim lehimize döndürür. Kaldı ki bunu da yapabiliriz.