Hardenın inanılmaz bir şekilde satmaya çalıştığı boston maçını Westbrook önderliğinde kazandık...
Dün gece Phila - Clippers maçını izledim. Furkan etkisizdi yine. Ben Simmons olmayınca Furkan oynayamıyor, onu takımda en iyi besleyen resmen kol kanat geren adam Simmons. Zaten sadece Furkan değil komple takım da organize olamıyor o olmadan. Çok büyük oyuncu biraz şutu olsa Lebron'dan sonraki Nba yüzü olabilirdi aslında.
Maçı izleyemedim ama Houston fark yemiş Clippers'dan. Houson'un yaptığı bu deneyinin tutmayacağı tek takım belki Clippers zaten. Adam halihazırda vites de artırmış durumda, tam olması gereken şekilde play-off'a giriyor Kawhi ve arkadaşları. Houston'un karşılarında durması çok zordu ve duramamışlar. Harden da bu yeni sistemde bir türlü toparlayamadı kendini. Capela gitmeden önce de formsuzdu şu anda da değişen bişey yok. Harden eski efsane seviyesine ulaşamazsa Houston ne yaparsa yapsın şampiyonluk potasına giremez.
Şimdi Lakers arka arkaya Bucks ve Clippers ile oynayacak. Tam test maçları. Lebron gümbür gümbür gelen Clippers'ı durdurabilecek mi çok merak ediyorum.
Ben Simmons, Galatasaray Doğa Sigorta'da ki herkesten daha kötü şut atmaya devam ettiği müddetçe o aşamayı geçemez.