NBA PLAY-OFF 2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Sühan orada mecburdular çünkü tekrar izlemede faul veremiyorlar böyle bir kural varmış,o yüzden rondo faul yapmasına rağmen top odom'dan çıkmıştı ve boston'a verdiler topu,eğer pozisyonu tekrar izlememiş olsaydılar faul vereceklerdi belki ama belliki zaten o pozisyonda hakemler faul'ü görememiş,sonra'dan izlediklerinde gördüler ama bir anlamı kalmadı çünkü faul veremediler.

Biliyorum Bayram :) Bu yüzden "ne saçmaymış" dedim zaten. Göz göre göre topu Celtics'e verdiler. Sonrası Garnett'in pozisyonu tam göremedim ama bekliyordum hemen bir rövanş faulü yada başka birşey ile topu Lakers'a vermelerini.

maçı son periyottaki etkili oyunumuzla kazandık.glen davis ve nate robinson benchten gerçek katkı verdiler.lakers 7-8 sayı öne geçtiğimizde hep şans basketleriyle ayakta kaldı.onlar olmasa farkı 15e kadar çıkarırdık.gasoldan inanılmaz soğudum.adete kız gib oynuyor.ufak bir sertlikte tuhaf hareketler yapıyor.aslında 3.maçıda alabilirdik.ama o maçtada şans lakerstan yanaydı.fisher
50 senede bir böyle oynar oda bizi buldu.zaten o maçta attığı şutların 1 tanesini potaya bakmadan attı. :)
sonuçta seri 2-2 oldu.ama hücumda ritim yakalamamız lazım.ray allen ve paul pierce biraz daha skor atmalılar.özellikle ray allen.2 maçtır üçlük atamıyor toparlanmalı.umarım 5.maçı kazanırız.

NBA'de Dün Gecenin İstatistik Liderleri (11.06.2010) ;

Sayı : Kobe Bryant - 33

Ribaund : K.Perkins & L.Odom & R.Artest - 7

Asist : Paul Pierce - 5

Blok : Pau Gasol - 2

Top Çalma : Rajon Rondo - 3

3 Sayı : Kobe Bryant - 6

Top Kaybı : Kobe Bryant - 7

Yararlılık (EFF) : Kobe Bryant - 23(+)

AutoTrader +/- : Ray Allen - 9(+)

Ben hayatımda hiç bir branşta bu kadar kötü hakemler görmedim ya.
Resmen Boston'u gene katlettiler.Wallece'a çalınan faulleri burada basketbol izlemiş kişiler değerlendirsin.Tamam Kobe büyük oyuncu eyvallah ama Lakers'ı kayırmak neden ?
Dünyanın en çok merak edilen maçında hakemler gene katlettiler ortalığı inanın hiç zevk alamıyorum...

Boston çok istedi ve aldı, Lakers'ta ise sadece Kobe istemeye devam ediyor.

Bence hakemler Kendrick Perkins'e teknik faul vermeyerek, önümüzdeki maçta da oynamasını sağladılar. Ray Allen'in sahada kalması bile mucizeydi. Nate Robinson'un irrite edici hareketleri, Ray Allen'in gizli pislikleri, Garnett ve pierce'in tribüne oynayan hareketleri, ilk defa bir NBA takımından nefret etmeme sebep oldu. Seri Staples'e kalmaz diyordum ama Staples'de bitecek iş.

sühan abi d.fisherda yapıyor gizli pislikler yapma allah aşkına.ikili mücadelede inceden inceye ray allena geçirdi darbeleri.ray allen çok sakindir.od bile sinirlendi.valla ben lakers böyle kobenin eline bakarsa işi zor diyorum.biz tamamıyla takım ruhuyla oynuyoruz abi. ;) seyirci konusunda en iyi nate robinsondur bunda tartışmam. :)

Sühan Cem' Alıntı:
Bence hakemler Kendrick Perkins'e teknik faul vermeyerek, önümüzdeki maçta da oynamasını sağladılar. Ray Allen'in sahada kalması bile mucizeydi. Nate Robinson'un irrite edici hareketleri, Ray Allen'in gizli pislikleri, Garnett ve pierce'in tribüne oynayan hareketleri, ilk defa bir NBA takımından nefret etmeme sebep oldu. Seri Staples'e kalmaz diyordum ama Staples'de bitecek iş.

Yapma Sühan Abi ya, Gasol'un o artistlik atlaması neydi öyle ? Ya da ilk yarıda Pierce'ın verilmeyen basket faulü.Ya da ilk yarıdaki Kobe'nin yaptığı faul olmasına rağmen, Pierce faul çalan hakemler.İkinci yarıdaki Wallace'a çalınan faule ağzımı açmıyorum, hele ki hucumun 2. saniyesindeki çalınan 3 saniyeye diyecek laf bulamıyorum.

Boston takımı hırslı takım.Bunları gösterip taraftarı yanlarına almak için yaptıkları şeyler var.İtici olup olmaması göreceli sanırm sana göre itici gelen şey bana göre kazanma hırsı :)

Selim Aktepe' Alıntı:
[quote="Bayram Kurtulmuş":2snw5qva]Senin salyalarını yiyeyim G.Davis,her maç böyle oyna sırtımız yere gelmez.
Go Boston Go :p

Salyalarını yiyeyim derken :) .[/quote:2snw5qva]
Sevgi belirtisi ya :)
Hani bebeklere derlerya senin yanaklarını yiyim,ellerini yiyim falan :roll: derler mi gerçekten ya ?

Sühan Cem' Alıntı:

Yapma Sühan Abi ya, Gasol'un o artistlik atlaması neydi öyle ? Ya da ilk yarıda Pierce'ın verilmeyen basket faulü.Ya da ilk yarıdaki Kobe'nin yaptığı faul olmasına rağmen, Pierce faul çalan hakemler.İkinci yarıdaki Wallace'a çalınan faule ağzımı açmıyorum, hele ki hucumun 2. saniyesindeki çalınan 3 saniyeye diyecek laf bulamıyorum.

Boston takımı hırslı takım.Bunları gösterip taraftarı yanlarına almak için yaptıkları şeyler var.İtici olup olmaması göreceli sanırm sana göre itici gelen şey bana göre kazanma hırsı :)

lakers için söyleyeceğim genellikle kobe ve gasolun eline bakan bir takım görüntüsü verdi son 3.maçta.zaten bu sabah gasolda ortada yoktu.kobe yalnız kaldı.bir takımda benchin ne kadar önemli olduğunu gördük.lakersta gasol bir sonraki maç devreye girecektir.bakalım 5.maç neler olacak.

Hakemler maçı Lakers'a kazandıramadı ! Hakemlere rağmen kazandık.Bu rezil hakemler kafalarında Lakers'ı şampiyon yapmış bile...

Arkadaşlar Lakers söz konusu olduğunda siz benim görüşlerimi direk kaale almayın:) Sizin eleştirilerinize de katılıyorum. Gasol'u bilmem ama Derek de çok atıyor kendini.. Dediğim gibi görüşlerim Lakers söz konusu ise objektif denemeyebilir. 86'dan beri sıkı Lakers'lıyım. Final'de Lakers yoksa Batı'daki takımı tutarım hep:) Ama gerçekten Boston daki bir çok oyuncu çok showa yöneldi diye düşünüyorum..

Sühan Cem' Alıntı:
Arkadaşlar Lakers söz konusu olduğunda siz benim görüşlerimi direk kaale almayın:) Sizin eleştirilerinize de katılıyorum. Gasol'u bilmem ama Derek de çok atıyor kendini.. Dediğim gibi görüşlerim Lakers söz konusu ise objektif denemeyebilir. 86'dan beri sıkı Lakers'lıyım. Final'de Lakers yoksa Batı'daki takımı tutarım hep:) Ama gerçekten Boston daki bir çok oyuncu çok showa yöneldi diye düşünüyorum..
Bencede abi kaale almamak lazım :)
Hakemlere karşı kazanıyoruz ama her kazandığımız maçtan sonra hakemler bize maçı kazandırmış gibi yorum yapıyor Lakeslılar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...