NBA PLAY-OFF 2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Volkan Kızıltaş' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":2tjxd0cx]Arkadaşlar Lakers söz konusu olduğunda siz benim görüşlerimi direk kaale almayın:) Sizin eleştirilerinize de katılıyorum. Gasol'u bilmem ama Derek de çok atıyor kendini.. Dediğim gibi görüşlerim Lakers söz konusu ise objektif denemeyebilir. 86'dan beri sıkı Lakers'lıyım. Final'de Lakers yoksa Batı'daki takımı tutarım hep:) Ama gerçekten Boston daki bir çok oyuncu çok showa yöneldi diye düşünüyorum..
Bencede abi kaale almamak lazım :)
Hakemlere karşı kazanıyoruz ama her kazandığımız maçtan sonra hakemler bize maçı kazandırmış gibi yorum yapıyor Lakeslılar :)[/quote:2tjxd0cx]

Volkan tek tek pozisyonlara girmedim ben. Maçın kopma noktasında, P. Pierce'in yaptığı hücum faul, basket faul olarak verildi bunu da görmüşsündür. Yani 4 maç oynandı hakemler LAL'den yana Celtics'i eziyorlar demek bence doğru değil. Rasheed Wallace faul yapmamış ama faul çalmışalr deniyor. O saate kadar rasheed çoktan oyundan atılmalıydı bunu düşünmüyorsunuz.Ray Allen için bir arkadaş çok skaindir demiş:D Buna gülsem mi bilemedim. R. Allen ile Kobe yıllardır kavgalıdır. Dış oyuncusu olduğu için sakin sanıyorsunuz sanırım.

Bu arada Ray Allen demişken, bence Ray, Kobe'nin savunmasında çok kısa kaldığı için şutları engelleyemiyor.Buna da bir çözüm bulunmalı.

Burak Barut' Alıntı:
Bu arada Ray Allen demişken, bence Ray, Kobe'nin savunmasında çok kısa kaldığı için şutları engelleyemiyor.Buna da bir çözüm bulunmalı.

Bence doğru. Geçen sene de R.Alllen bunu beceremeyince, daha fizikli olan Pierce savunmaya başlamıştı Kobe'yi. Gerçi o zaman da Ron Artest çok rahatlar.

Sühan Cem' Alıntı:
Bence doğru. Geçen sene de R.Alllen bunu beceremeyince, daha fizikli olan Pierce savunmaya başlamıştı Kobe'yi. Gerçi o zaman da Ron Artest çok rahatlar.

Naparlarsa yapsınlar neticede pek sevmesemde bahsi geçen adam Kobe.Heleki final serisi adam her ihtimalle atar.Önemli olan onu rolanti edebilecek bir yıldız performansı verecek adamın maç içinde sivrilmesi ve kalan Lakers'ı iyi mudafa etmek.

Sühan Abi,

Ray Allen gerçekten çok sakindir.Nba'de tek kavgalı olduğu adamda Kobe'dır.Neden acaba ? :)

Evet orada hucüm faul vardı kabul.Ama bene maç çoktan kopmuştu.

Hakemlerden en çok dert yanması gereken bizken,bizim yendiğimiz her maçtan sonra Lakerslıların buraya gelip bize sanki hakemlerin maçı kazandırmış gibi konuşması moralimi bozuyor olay sadece bu !

Tugay Aktepe' Alıntı:
Çok şanslıyız gerçekten, bu kadar çirkef oyuncuyu aynı takımda izlemek bizim jenerasyonumuza denk geldi...

Evet Boston daki çirkef oyuncu sayısı baya çok.(Nate,Sheed,Garnett,Glenn Davis,Perkins)
Lakers ta böyle oyuncu bir tane var.Ancak az ama öz derler ya o cinsten.
Ron Artest...=)

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":ecielkek]Çok şanslıyız gerçekten, bu kadar çirkef oyuncuyu aynı takımda izlemek bizim jenerasyonumuza denk geldi...

Evet Boston daki çirkef oyuncu sayısı baya çok.(Nate,Sheed,Garnett,Glenn Davis,Perkins)
Lakers ta böyle oyuncu bir tane var.Ancak az ama öz derler ya o cinsten.
Ron Artest...=)[/quote:ecielkek]
Hüseyin eksik saydın.
Tüm Boston takımını yazmamışsın ;)
Daha Ray,Pierce,Perkins felan var.

Hırs yapmak çirkeflikse,evet çirkefiz.

Bence Lakers oyuncuları hariç NBAdeki bütün oyuncular baba çirkeftir :) Lakers adından belli zaten Melekler Şehri :) Melek gibi oyuncularla doludur. Tek kötü özellikleri var, o da kendilerini kaybedince önüne gelene tecavüz edebiliyorlar. Kobe gibi yani :) :)

Bu gece 02,00 da WNBA maçı var.Ama bizimkilerin takımı değil.

Hakem yine maçı etkiledi top çembere değmemişti :)
Kobe yine insan üstü olduğunu kanıtladı.ARTEST macın kaybedilmesinde en büyük rolü üstlenmişti.
Neyse 1 maç daha fazladan izlemiş olucaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...