Bencede abi kaale almamak lazımVolkan Kızıltaş' Alıntı:[quote="Sühan Cem":2tjxd0cx]Arkadaşlar Lakers söz konusu olduğunda siz benim görüşlerimi direk kaale almayın Sizin eleştirilerinize de katılıyorum. Gasol'u bilmem ama Derek de çok atıyor kendini.. Dediğim gibi görüşlerim Lakers söz konusu ise objektif denemeyebilir. 86'dan beri sıkı Lakers'lıyım. Final'de Lakers yoksa Batı'daki takımı tutarım hep Ama gerçekten Boston daki bir çok oyuncu çok showa yöneldi diye düşünüyorum..
Hakemlere karşı kazanıyoruz ama her kazandığımız maçtan sonra hakemler bize maçı kazandırmış gibi yorum yapıyor Lakeslılar [/quote:2tjxd0cx]
Volkan tek tek pozisyonlara girmedim ben. Maçın kopma noktasında, P. Pierce'in yaptığı hücum faul, basket faul olarak verildi bunu da görmüşsündür. Yani 4 maç oynandı hakemler LAL'den yana Celtics'i eziyorlar demek bence doğru değil. Rasheed Wallace faul yapmamış ama faul çalmışalr deniyor. O saate kadar rasheed çoktan oyundan atılmalıydı bunu düşünmüyorsunuz.Ray Allen için bir arkadaş çok skaindir demiş Buna gülsem mi bilemedim. R. Allen ile Kobe yıllardır kavgalıdır. Dış oyuncusu olduğu için sakin sanıyorsunuz sanırım.