NBA PLAY-OFF 2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Müthiştik,müthiş !

Birde o top kayıpları olmasa Lakers'ın halini düşünmek bile istemiyorum :)

Paul Gasol kendine gelecektir. 3 tane tokat gibi blok yedi nasıl olsa ;)

Perkinse 3 kere vurdu ama hakemler bir teknik faul çalmadı olsun biz onu tokatladık =)

Pierce bugün müthiştin son ceyrekte o topu Rondo'ya atman maçı bitirdi.

Garnett sen busun oğlum ! =)

Rondo keşke o kadar top kaybı yapmasaydın ama son noktayı yine sen koydun.

Şöyle tertemiz 3-2 ;)

erken sevinç naraları olmuş biraz.. lakin serinin kalan maçlarının los angeles da olduğunu hatırlatır 3-3 olduğu zaman o salondan çıkmanın imkansız olduğunu belirtir iyi günler dilerim.. :)

lakers hala şampiyon olabilir.. hiç bir şey bitmedi. özellikle de kalan muhtemel 2 maç melekler şehrindeyken..
ama insanların neden pauLA Gasol dediklerini her maç daha iyi anlıyoruz..
play-off başlayınca erkekler ve çocuklar ayrışıyor gerçekten..
celtics dünyanın en sert, acımasız, parantez içinde ayı takımına dönüşüyor..
bunlar gasol a göre hiç değil. hemen pısıyor..
odom'un zaten alakası yok.
bynum da dizlerinden hep sorunlu..
lakersın pota altı yok gibiydi dün..
kaç tane turnike atıldı bilmiyorum.
başta da yazdığım gibi lakers hala şampiyon olabilir ama bu takıma sağlam, sinmeyen, zırt pırt sakatlanayan, kavgadan kaçmayan bir 5 numara hep lazım..
pau gasol kız gibi kalıyor..
facebookda sabah bir youtube linki vardı..
bir kız, sürekli uzaktan şut atıyor : ))

http://www.youtube.com/watch?v=3YAFpjxOw0M

Ray Allen Staples'a hazırlık yapıyor.. ;)

35094401.png

ry2.png

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
zuahhaha acıtmış. ;)

Finallerin sonunda bu sözlerinizden dolayı başlığa uğrayacak yüzünüz olmayacak. Tıpkı geçen sene şampiyonluğu Lakerlar olarak kendi aramızda kutladığımız gibi kutlayacağız ve sizler sadece izleyeceksiniz. :) Sen hatırlar mısın bilmem ama burada avatarını,imzasını Kobe ve Lakers olarak değiştiren arkadaşlarımız vardı neye güvenerek iddiaya girdilerse... :)

Tugay çok büyük konuşuyorsun.Aziz Yıldırımdan farkın yok.

Ben serinin ilk maçından beri seri 7 maça uzasın da kim şampiyon olursa olsun modundayım.Ne üzülürüm Celtics için ne de Galatasaray için sevindiğim kadar sevinmem.O yüzden bana çok fark yapmaz. ;)

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Tugay çok büyük konuşuyorsun.Aziz Yıldırımdan farkın yok.

Ben serinin ilk maçından beri seri 7 maça uzasın da kim şampiyon olursa olsun modundayım.Ne üzülürüm Celtics için ne de Galatasaray için sevindiğim kadar sevinmem.O yüzden bana çok fark yapmaz. ;)

Fark yapmaz ise konuşmayacaksın Hüseyin. Bütün sene NBA başlığına tek yazı yazmıyorsunuz finaller gelince en kral taraftar kesiliyorsunuz. Sen Bostonlu olmayabilirsin ama ben Lakerslıyım ona göre yorum yaparsan sevinirim.

Bütün sene Nba başlığına yazmadığımız da Nba'yi takip etmediğimiz mi ortaya çıkıyor? Sende bayan basketbol ve erkek basketbol takımlarına uzun zamandır yazmıyorsun Tugay ! (Son 75 yorumunda sadece 2 tane mesajın var.(Biri Ermal'a hoş geldin, diğeri Evren Büker hakkında))

Ben Celticsliyim ona göre yorum yapıyorum kardeşim...Bu arada normal sezonda bir kaç yorum yapmıştım ama gözünden kaçmış sanırım ;)

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Bütün sene Nba başlığına yazmadığımız da Nba'yi takip etmediğimiz mi ortaya çıkıyor? Sende bayan basketbol ve erkek basketbol takımlarına uzun zamandır yazmıyorsun Tugay ! (Son 75 yorumunda sadece 2 tane mesajın var.(Biri Ermal'a hoş geldin, diğeri Evren Büker hakkında))

Ben Celticsliyim ona göre yorum yapıyorum kardeşim...Bu arada normal sezonda bir kaç yorum yapmıştım ama gözünden kaçmış sanırım ;)

Tamam Hüseyin uzatmana ve tartışmaya gerek yok önümüzde maçlar var izleyelim,görelim... Dilersen geçen sene bazı arkadaşlarla olduğu gibi seninle de renkli bir iddiaya girebiliriz skor avantajı senin elindeyken... =)

Tugay, ben sana derdimi anlatamadım.Ben diyorum ki Celticsliyim ama maçın 7. maça uzamasını istiyorum ki bu yaz aylarında ara vermeden basketbol izleyelim.Kim kazanırsa da kazansın çok da fark etmiyor hani :)

Ama sen böyle çok iddialı mesajlar yazınca da dayanamıyorum.Anlatabildim mi?

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Tugay, ben sana derdimi anlatamadım.Ben diyorum ki Celticsliyim ama maçın 7. maça uzamasını istiyorum ki bu yaz aylarında ara vermeden basketbol izleyelim.Kim kazanırsa da kazansın çok da fark etmiyor hani :)

Ama sen böyle çok iddialı mesajlar yazınca da dayanamıyorum.Anlatabildim mi?

Tamam dediğin gibi olsun, zaten seri 7. maça uzayacak rahat olabilirsin bu konuda. :)

Dün çok acımasız bir Boston savunması gördüm. Eğer bu sertliği Los Angeles'a taşıyabilirlerse, Kobe 50 bile atsa seri 6. maçta son bulur. Zira Los Angeles'ın diğer oyuncuları etkisiz eleman gibiler.

Kobe 3. periyotta 19 sayı atarken, Celtics o periyodu hala 2 sayı farkla önde kapatmayı başardı. Bu da Los Angeles'ın aldığı "katkı"nın en açık göstergesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...