NBA PLAY-OFF 2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak Barut' Alıntı:
[quote="Barış Yavruoğlu":3e6mpqyt]Biz daha son söz'ümüzü söylemedik.Bekliyoruz gel bakalım Boston.

Ne diyorsun olum sen :D[/quote:3e6mpqyt]

Gayet açık ve net ne dediğim. :)

Bu konu'ya ileti yazmıyor olabilirim ama Lakers'a karşı sempatiliğim vardır bunu daha önce belirtmiştim.

Lakers'da Odom ve Artest gibi seyirciden çabuk etkilenen oyuncular var. Boston'daki maçlarda bu çok net belli oldu. Bu ikisinin Staples'de daha iyi oynayacaklarına eminim. Ama Gasol'un kötü oyununun nedeni seyirci değil. Yorgunluk bezginlik üzerine birikmiş. Kalan maçlarda nasıl oynayacak büyük muamma. Her halükarda bu maçı Lakers'in alacağını biliyorum. Ama 7. maç gerçekten ne olacağı belli olmaz. Güvendiğim bir şey var, Kobe son 3maçtır ritmini bulmuş gibi oynuyor. Ki Kobe ritmini buldumu bir iki maç sürmez.

Sühan Cem' Alıntı:
Lakers'da Odom ve Artest gibi seyirciden çabuk etkilenen oyuncular var. Boston'daki maçlarda bu çok net belli oldu. Bu ikisinin Staples'de daha iyi oynayacaklarına eminim. Ama Gasol'un kötü oyununun nedeni seyirci değil. Yorgunluk bezginlik üzerine birikmiş. Kalan maçlarda nasıl oynayacak büyük muamma. Her halükarda bu maçı Lakers'in alacağını biliyorum. Ama 7. maç gerçekten ne olacağı belli olmaz. Güvendiğim bir şey var, Kobe son 3maçtır ritmini bulmuş gibi oynuyor. Ki Kobe ritmini buldumu bir iki maç sürmez.

Abi Gasol'deki kötü oyununun tek nedeni var, tırsaklık. Aynı bizim Mo-Will gibi. Bizimkinde durum biraz daha vahim ama adam play-off sertliği görünce bütün dünyası değişiyor. Hani şu benzetme var ya Paul -> Paula. Harbi gerçek oluyor. Bir de karşıdaki adam KG olunca...

Ben de herşeye rağmen serinin 7. maça gideceğini düşünüyorum.

gasol gerçekten süt oğlan damgasını sonuna kadar hakediyor. kobe 6. maçta da böyle oynarsa ve yenilirlerse ayakkabısını eline alıp kovalar gasolinayı

Lakers ve Kobe sevilmiyorsa bu forumda tek sebebi sensin beybi :)

Abi Ray Allen Boston'da oynamadı , dedi ne de olsa 6.maça kalacak bu iş , oraya gidince atarım bir 11de 8 daha , bitiririm işi demiş :) 7'ye kalmaz gibime geliyor PP ve KG'de formunu bulmuşken affedeceklerini sanmıyorum yalnız Kobe'yi :p

Bu gece sanırım serinin en zorlu maçı oynanacak. Bu maçı ben de izlemek istiyorum ama ben izlersem maçı alacak olan Boston kaybeder gibi geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...