NBA PLAY-OFF 2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Perkins ikinci yarıya çıkamayacak.Bu bu maçın burada bittiğini söylüyor.Umarım 7. maçta oynayabilir.

Barış Yavruoğlu' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":e2gb8dd3]İlk devre bitti;

Lakers : 51 - 31 : Celtics

Kardeşim , fırtına öncesi sessizlik diyorsun yani. :)

Daha yeni başladık.[/quote:e2gb8dd3]

Kuşu kafese soktuk daha kaçırmayız birader.

Kırbaçlar elimizde, uzun ip belimizde... :)

3. Çeyrek sonucu;

Lakers : 76 - 51 : Celtics

Ekran başında çoluk çocuk varsa derhal çekin onları TV başından ki şu müstehcen anlara şahit olmasınlar.. :)

Barış Yavruoğlu' Alıntı:
[quote="Bayram Kurtulmuş":2b8l0mib]Aslında oda güzel olur fazladan bir maç daha izleriz,Ve Lakers'lılar boş yere ümitlenmiş olur :)

Çok konuşturduk sizi çok...

Neyse ki gereken cevaplar verilecek bu gece. :)[/quote:2b8l0mib]

Cevap verildi Barış kardeşim 7. maçtada uyanık olmazsan bile uykundan kaldırır dikerim TV başına ona göre... =)

İlker Yasin'den duymak daha bir hoş olurdu ama '' Şimdi onlar düşünsün '' diyorum. :)

Bu arada Perkins gitti,Perkins yoktu diye diye kendini yiyen Murat Kosova'ya Bynum'ın dizinden çekilen 1 damacana suyu içirmek lazım ya,neyse...

Of Perkins of..

Şuan bi adım öne geçtiler ama böyle mağlubiyetler bizi etkilemez.

3.çeyrekte o farkı biraz eritebilseydik maç bizim olabilirdi.

Neyse,1 maç daha uzamış oldu.

Uuuu çok feci.

Boston'lu bazı arkadaşlar bir önceki maçta şöyle olsa böyle olsa Lakers rezil olacaktı falan diyordu.Umarım bu rezilliği görmezden gelmezler.

19.079 + 11 + KOBE --->Boston yerlerde Lakers göklerde :) .

7.maçta da bu kadar kötü savunma yaparsak şampiyonluk tabiki hayal olur. Çünkü zaten hücum performansı iyi olan bir takım değiliz günlük performanslara bakıyoruz. Lakers ise şansıyla, hücum ribaundlarıyla ve Kobe'siyle bir şekilde sert savunmaya rağmen sayı bulabiliyor. Boston'un bir kere Kobe'si hiç yok (ne Garnett,ne Pierce,ne Allen ne de Rondo bence hepsi büyük oyuncular ama hiçbiri Kobe değiller), Gasol,Bynum,Odom gibi uzun kollu, iyi yükselen uzunları yok denecek kadar az. Bunun için de zaten sizlerde dikkat etmişsinizdir Ribaunt mücadelesinde topa sahip olmak için resmen kavga ediyor Boston uzunları. Serinin başında bu sonucların hiç birini tahmin etmemiştim, böyle olacağını bilsem Lakers rahat kazanır derdim seriyi. Ama bu kadar Lakers'ı övdüğüm cok iyi durumda oldukları anlamına gelmez ben sadece Lakers'ın, Boston'a göre şuan ki avantajlarını sıralamaya calıştım. Bence Lakers'da benim beklediğim gibi değil. En azından kadrosu 2008 den daha dar bir Boston karşısında şuan çook daha iyi durumda olmalarını beklerdim. Boston'ın seride 3-2 öne gecmesi bile bence şaşırtıcı.

Boston'ın şampiyon olması için Perkins'in oynaması ve Garden'da ki sert savunmasında ısrar etmesi lazım. Belki maç içinde bir süre sonuc vermeyebilir ama dakikalar ilerledikçe Lakers'ın ritmini bozabilirler.

Son olarak gönlüm tabiki Boston'dan yana fakat şampiyonluk için çok fazla ümidim yok malesef.

Oyuncularımız savaşsın yeter,şampiyon olmasakta olur,biz şampiyonluk için sevmedik,en iyi oyuncular boston'da diye sevmedik,biz boston'un ruhunu sevdik,biz tartışmasız nba'nin en iyisi olduğumuzu favori takımları eleyerek gösterdik,üstüne üstlük lakers'tan 3 maç aldık,şimdi bir maç kaldı,yensende kalbimdesin celtics,yenilsende ..

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Oyuncularımız savaşsın yeter,şampiyon olmasakta olur,biz şampiyonluk için sevmedik,en iyi oyuncular boston'da diye sevmedik,biz boston'un ruhunu sevdik,biz tartışmasız nba'nin en iyisi olduğumuzu favori takımları eleyerek gösterdik,üstüne üstlük lakers'tan 3 maç aldık,şimdi bir maç kaldı,yensende kalbimdesin celtics,yenilsende ..
aynen katılıyorum bayram.
miamiyi geçtik.sonra herkes dedi clevelend bostonu süpürür.kim kimi süpürdü gördük.daha sonra orlando bostonu eler dendi.yine biz eledik.lakers geldi herkes lakers maç vermez seri 4-1 biter falan filan dedi durdu.seri 3-3 cuma sabahı artık gerçek final.yenilebiliriz ama bir daha asla bostonu bırakmayacağım.11 yıldır bostonluyum.ne kötü sezonlar ne iyi sezonlar gördüm.2006/2007 22/64 lük berbat bir sezonda gördük.2007/2008de 67/15 yaparak şampiyonlukda gördük.cuma günü perkinsin oynuyamayacağını söylüyorlar.şampiyon olamasada bostonu bırakmıyacam asla. :)

Maçtan önce demiştim. Ron Artest ve Lamar Odom seyirciden etkileniyor. Nitekim Los Angeles'e döndüğümüz gibi "Bİz burdayız" mesajını verdiler. Cidden çok rahatım. Boston'un Lakers'i Staples'de yenmesi için olağan üstü şeyler olması lazım. Bir olağan üstü performans Ray Allen'dan geldi 2. maçta. Bir daha tekrarı olurmu bilmem. Son maçın yıldızı kesinlikle Gasol ve Odom olacak bunu da şimdiden söyliyeyim. Kobe'yi bu kez savunmak isteyecekler bu da pota altını bu ikisine bırakacakları anlamına gelir. Ron Artest, artist değil de "Artest" olduğunun farkına varırsa, ilk yüzüğünü parmağına takar.

Abi sanki Pierce'ın söyleyecek bir sözü varmış gibi duruyor. O şampiyonluk gelecekse Boston'a bunu yapacak adam bellidir. Pierce delirirse ve sertlik sağlanırsa Boston alır, yoksa LA şampiyonluğa daha yakın.

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Abi sanki Pierce'ın söyleyecek bir sözü varmış gibi duruyor. O şampiyonluk gelecekse Boston'a bunu yapacak adam bellidir. Pierce delirirse ve sertlik sağlanırsa Boston alır, yoksa LA şampiyonluğa daha yakın.

Kendi adıma bende öyle düşünüyorum Uğur. Bu yüzden Artest'in Artest olması gerektiğini söyledim. Çünkü Pierce'ı o tutacak.

Lakers dün gece resmen basketbol tecavüzünde bulundu Boston'a.
Dünden itibaren bana Rondo kimse büyük basketbolcu falan filan demesin mümkünse.Yani adam cidden oyuncu yani, süperstar böyle olunmaz.Adam şut özürlü ya.Bu kadar kötü şutu olan bu kadar serbest atış özürlü guard olur mu ? Bekleyecez boş turnike atmasını.

Dünkü farklı mağubiyetin tek sebebi RONDO'dur.Perkins olsa da hiç birşey olmazdı.

Lakers'ın şampiyonluğu hayırlı olsun.7 maçta değil Boston Nba karması gelse o taraftarın önünde maç kazanamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...