NBA PLAY-OFF 2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğur YILMAZ' Alıntı:
Abi sanki Pierce'ın söyleyecek bir sözü varmış gibi duruyor. O şampiyonluk gelecekse Boston'a bunu yapacak adam bellidir. Pierce delirirse ve sertlik sağlanırsa Boston alır, yoksa LA şampiyonluğa daha yakın.
Valla Boston'un kazanmak için bir çok yolu olabilir ama işi Pierce'ın eline bırakalım derlerse maça hiç çıkmasınlar.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Oyuncularımız savaşsın yeter,şampiyon olmasakta olur,biz şampiyonluk için sevmedik,en iyi oyuncular boston'da diye sevmedik,biz boston'un ruhunu sevdik,biz tartışmasız nba'nin en iyisi olduğumuzu favori takımları eleyerek gösterdik,üstüne üstlük lakers'tan 3 maç aldık,şimdi bir maç kaldı,yensende kalbimdesin celtics,yenilsende ..

Lakers'tan 3 maç aldığınıza sevinmen ilginçtir ki ben asla Boston'dan 3 maç aldık diye sevinmem. Sanırım bu da Lakers'ın Celtics'e göre level olarak oldukça üst kademelerde olduğunu gösteriyor sizin pencerenizden baksak bile. :)

Bu arada;

Burak Barut' Alıntı:
Lakers'ın şampiyonluğu hayırlı olsun.7 maçta değil Boston Nba karması gelse o taraftarın önünde maç kazanamaz.

Teşekkür ediyor, Anti-Tugay'a karşı Forever Barut diyorum. Umarım totem değildir. Hahahaha. :)

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Bayram Kurtulmuş":3beeesay]Oyuncularımız savaşsın yeter,şampiyon olmasakta olur,biz şampiyonluk için sevmedik,en iyi oyuncular boston'da diye sevmedik,biz boston'un ruhunu sevdik,biz tartışmasız nba'nin en iyisi olduğumuzu favori takımları eleyerek gösterdik,üstüne üstlük lakers'tan 3 maç aldık,şimdi bir maç kaldı,yensende kalbimdesin celtics,yenilsende ..

Lakers'tan 3 maç aldığınıza sevinmen ilginçtir ki ben asla Boston'dan 3 maç aldık diye sevinmem. Sanırım bu da Lakers'ın Celtics'e göre level olarak oldukça üst kademelerde olduğunu gösteriyor sizin pencerenizden baksak bile. :)

Bu arada;

Burak Barut' Alıntı:
Lakers'ın şampiyonluğu hayırlı olsun.7 maçta değil Boston Nba karması gelse o taraftarın önünde maç kazanamaz.

Teşekkür ediyor, Anti-Tugay'a karşı Forever Barut diyorum. Umarım totem değildir. Hahahaha. :)[/quote:3beeesay]
Sizden 3 maç aldığımıza sevinmiyorum,o kadar havalısınız ki o zaman süpürseydiniz bizi 3 maç siz kazanmışsınız 3 maç biz kazanmışız ama siz öyle bir havadasınız ki sanki 3-0 öndesiniz ben bunu belirtmek için yazdım 3 maç kazandığımızı ;)

Bir maçı farklı kazandı diye havalara giren taraftar modeli ,kötü son yavaş yavaş yaklaşıyor sonunuz Fenerbahçe gibi olacak haberiniz yok,neyse maç bittikten sonra biz Celtics'liler olarak kikir kikir güleceğiz size :)

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Bir maçı farklı kazandı diye havalara giren taraftar modeli ,kötü son yavaş yavaş yaklaşıyor sonunuz Fenerbahçe gibi olacak haberiniz yok,neyse maç bittikten sonra biz Celtics'liler olarak kikir kikir güleceğiz size :)

Sende biliyorsun böyle bir maçta Lakers'ı Staples'ta yenmenin imkansız olduğunu da neyse... :)

o da oynasın.. pierce delirsin , delirince şampiyonluk gelirmiş ya o da delirsin , kg de delirsin , allen da delirsin hatta.. lakin sahada onların üçünü de üstüste koyup göndericek bi deli var o dün itibariyle delirmişti zaten .. o istediyse söz orda biter formaliteden öteye geçmez o 7.maç..

Yarın gece Rondo gününde olsun,Pierce,Allen,Garnett üçlüsü normal katkılarını versin 4.periyot başlamadan Lakers'lılar hakeme sövmeye başlayıp Tv'yi kapatır :)

Sühan Cem' Alıntı:
Yarın gece Çene dışarı çıkacak:)

Ah o çene yok mu ondan dolayı nefret eder hale geldim kendilerinden :)

Tarafsız olarak bakıyorum, ligin son maçında Fener'i Kadıköy'de şampiyonluk maçında yenme olasılığımız ne kadarsa, Boston'un da kazanma ihtimali o kadar.

Perkins oynamıyorsa, hiç ihtimal kalmadı.

2 sene önce Boston Şampiyon olduğunda LAkers otobüsünü sallamışlar şehirde anarşizm yaratmışlardı Boston taraftarları. Umarım güvenlik sağlanır.Lakers'in şampiyon olması durumunda, bu tarz bir durum yaşanacaktır. Lakers taraftarı Celtics taraftarı Kaan'ın anlattığı gibi değil oldukça fanatik. Deplasmanlara giden bir taraftarı var. En azından normal sezonda Claveland maçında yaşananalrı hatırlarsanız, Boston'un şampiyon olması durumunda neler olabileceğini düşünemiyorum. Umarım sorunsuz eğlenceli ve heyecanlı bir maç olur.

Sühan Cem' Alıntı:
2 sene önce Boston Şampiyon olduğunda LAkers otobüsünü sallamışlar şehirde anarşizm yaratmışlardı Boston taraftarları. Umarım güvenlik sağlanır.Lakers'in şampiyon olması durumunda, bu tarz bir durum yaşanacaktır. Lakers taraftarı Celtics taraftarı Kaan'ın anlattığı gibi değil oldukça fanatik. Deplasmanlara giden bir taraftarı var. En azından normal sezonda Claveland maçında yaşananalrı hatırlarsanız, Boston'un şampiyon olması durumunda neler olabileceğini düşünemiyorum. Umarım sorunsuz eğlenceli ve heyecanlı bir maç olur.
Boston şampiyon olursa mutlaka Garnett'e saldıracak birileri çıkacaktır,tabiki Garnett anında püskürtüp şampiyonluk naraları atmaya devam edecektir :)

Böyle bir durum istediğim sanılmasın ama Boston Şampiyon olursa, Fb-Efes olayları gibi bişi görsem şaşırmam.

Şu gerçek yarın Staples seyircisi cehennemi yaratacaktır. Dün dikkat eden oldu mu bilmem. Maç koptuğu için, 3. çeyreğin yarısı idi, salonun teraslarında insanlar yemek yiyordu, tıklım tıklımdı.

Volkan Kızıltaş' Alıntı:
Şampiyonluğumuzda Lakerslılar'ın ilk saldıracağı şey hakemler olur.

Celtics 4 maçıda hakemler sayesinde aldı felan derler :)
O zaten kesin,sonra'da kendi oyuncularına saldırmaya başlarlar Gasol kız gibi,Artest maça konsantre olamadı falan :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...