NBA PLAY-OFF 2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bostonlular 3 otobüs gidiyormuş maça, kaynak sağlam :)

1-2 kol bacak kırılır bu maçta :)

Kobe 30'un altında kalıp Gasol double-double yapmazsa ancak Boston şampiyon olur. Diğer durumlarda Lakers diyorum.

%70 Lakers %30 Boston gibi..

Gerçek anlamda benim GS dışında tuttuğum tek takımdır Lakers. 2 sene önce şampiyonluğu kaybettiğimizde eğer GS'da şampiyon olmasa idi kötü olurdum:) Bunun dışında tuttuğum takım yok. Belki Ferrari..

Bireysel de ise Federer ve Ronny O'sullivan tuttuğum hayata küsmeme ya da sevinmeme sebep adamlar. Bu yüzden objektif olamam dediklerimi ciddiye almasın Boston taraftarı arkadaşlar.

Ben yazacaktım aslında ama Burak çekinmeden yazmış. :) Kadıköy'de Fener'i yenip şampiyon olma ihtimalimizdir Celtics'in şampiyon olma ihtimali.

Ayrıca Garnett neyi püskürtüyor anlamadım, sizin artistliğiniz Garden'da olur. Melekler şehri dediysek şeytanların olmadığı bir şehir değil bu. Rondo da fındık kurdu olarak Artest'e ancak bahçede diklenebilir. Dün çenesi yarıldı ama tıpış tıpış bencihin yolunu tuttu. Kısaca Staples'ta kimsenin Vuvuzelası ötmez. :)

Tugay Aktepe' Alıntı:
Ben yazacaktım aslında ama Burak çekinmeden yazmış. :) Kadıköy'de Fener'i yenip şampiyon olma ihtimalimizdir Celtics'in şampiyon olma ihtimali.

Ayrıca Garnett neyi püskürtüyor anlamadım, sizin artistliğiniz Garden'da olur. Melekler şehri dediysek şeytanların olmadığı bir şehir değil bu. Rondo da fındık kurdu olarak Artest'e ancak bahçede diklenebilir. Dün çenesi yarıldı ama tıpış tıpış bencihin yolunu tuttu. Kısaca Staples'ta kimsenin Vuvuzelası ötmez. :)
İşte olay budur :)

Görünen köy kılavuz istemez Bayram, seri boyunca çok ciddi ribaunt sıkıntısı çekiyoruz, pota altında sürekli kavga ediyoruz ribaunt alabilmek için. Ayrıca son kazandığımız mac dışında çok kötü bir saha içi yüzdesiyle hücum ediyoruz. Aslında tüm bunlara rağmen NBA'in son 3 senede ki 1 numaralı takımına karşı 3 mac kazanmak başarıdır ama hem kadro yaşlıyken, fizik olarak iyi durumda değilken ve en önemli pota altı savunmacımızı kaybetmişken bu başarının devamını görebilmek fazla bir ihtimal değildir bu bir gerçek. Şüphesiz ki Boston, Perkins'in yokluğunda bile varını yoğunu ortaya koyacaktır ama ne kadar yeterli olacak orasını tahmin edemiyorum. Umarım senin dediğin gibi olur 2 sene aradan sonra yine bir Lakers galibiyetiyle şampiyonluğa ulaşırız.

Bu arada şuan mesajlara bakıyorum da cok ciddi bir şekilde havaya girmiş herkes fakat yinede dostluk çerçevesinde olsun herşey. Şuan bile isim vermeyimde ortam gerici göndermeler başlamış. 28 saat sonra umarım bu tablonun yerini dostluk ve tebrik mesajları alır. :)

Bazı noktalarda sıkıntılar çekiyor olabiliriz ama o sıkıntılar tek taraflı değil Lakers'da bazı noktalarda sıkıntı çekiyor,yarın bu sıkıntıları örtme günü,sadece 48 dakikalığına o sıkıntılara bir çözüm bulunabilir.

Ayrıca şunu kimse unutmasın nasıl ki şansız bir şekilde 6.maçın başında bizim en iyi pota altı savunmacımız sakatlandıysa bu 7.maçta rakibede olabilir,bunun garantisi yok,diyelim ki kobe sakatlandı ne olacak o zaman Lakers bitmiş olacak,biz 6.maçta büyük bir şansızlık yaşadık ama o şansızlığı sürekli dile getirmedik,şimdi çıkıp şansızlıklara rağmen onurlu bir şekilde mücadelemizi edeceğiz.

ben de jack nicholson'ı aradım koltuğunu bu akşam bana kiralasın diye ama yemedi..

geyik bir yana ben tabii lakers olsun istemiyorum ama bu gece kobe'nin durdurulamayacağını, en az 40 atacağını ve kazanacaklarını sanıyorum. dengelemenin tek yolu ray allen'ın yine çok iyi şut soktuğu bir günün olması.. paul pierce bir şekilde atıyor zaten.. ray allen ekstra oynamazsa bostonun işi zor..

uzun savunmasında sıkıntı yaşıyorlar.. ribaundlarda sıkıntı yaşıyorlar.. k.perkins kesinlikle oynamıyormuş.. glenn davis, r.wallace ve kg ile pau gasol-bynum a cevap vermek zor.. en size lı adamları gitti.. içerideki maçlarda tekme tokat uzunları dışarı itip gemiyi yürütüyorlardı ama artık zor.. pau gasol deplasmanda kız gibi oynuyor ama içeride aslan kesiliyor..

durum celtics açısından sıkıntılı.. saha avantajı şimdi lazımdı işte ama yok. mantığım lakers, kalbim celtics diyor.. aslında celtics i de hiç sevmem ama kötünün iyisi işte benim için..

Asıl Kobe tek başına kalırsa Lakers'dan hayır gelmez. Lakers'ın kazanması için ekstra faktörlerin devreye girmesi lazım. Aksi takdirde Celtics benchi devreye giriyor zaten. O diğer faktörlerin devreye girmesi için onları itecek birine ihtiyaç var. Bunu yapacak, onlara bu cesareti verecek olan da Staples Center. Zaten Lakers'ın avantajı da bu. Yoksa bu maç TD'de olsaysı zerre şansı kalmazdı, benim adıma Lakers'ın. Ama Gasol, Artest, Odom gibi adamların iş yapabileceği bir ortam oluşacatır.

Buna karşı Boston eğer o işi yer yer kavgaya doğru taşıran, cesaret kırıcı sertliğini gösterir ve bunu genele yayarsa Lakers'ın toparlanması güç olacaktır.

Bu arada ben Pierce'ın tek başına maçı alırsa Boston şampiyon olur gibi bir düşüncem yok. Pierce'ın en önemli isim olması Boston'da devreler kapanıp, motor stop ettiğinde onu çalıştıracak tek isim olmasından kaynaklanıyor. Boston yine savunma yapacaktır, yine bench katkısı gelecektir. Ama maç kazanılacaksa Pierce faktörü mutlaka işin içinde olacaktır.

Neyse bekleyip görelim.

Bence unutulmaması ve atlanmaması gereken bir konu şudur ki bugün skoru 3-3 olmuş bir final serisinde, Lakers veya Boston finalde yalnız olsalardı rakipleri kim olursa olsun, sakatlık vb. tüm olumsuz şartlara rağmen maçı her türlü kazanır şampiyon olurlardı. Tabii başka bir pencereden bakarsak seri 3-3'e gelir miydi öyle bir durumda zor elbette...

Sühan Cem' Alıntı:
[quote="Burak Barut":3il3a17p]Perkins'in sakatlığı neymiş ?

Tam hatırlamıyorum ama Perkins'in dediği, diz ön ve arka bağlarında yırtık varmış ve bu sakatlık ocak ayında olsa bile bu maça yetişemezmiş.[/quote:3il3a17p]

Teşekkür ederim abi.

Murat İNAL' Alıntı:
35 kişi aldık biletimizi.. 2. period başında 3lü çekerek rengimizi belli edicez. Gelecekler özel mesaj atsın !

Staples Center haldun alagaşa benzemez.. :)

Kobe-Bryant.jpg

NAH BEAT LA!
Go Kobee Go!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...