NBA PLAY-OFF 2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dananın kuyruğunun kopmasına az kaldı.

Tek dileğim saçma sapan adamlar çıkıp ekstranın ekstrası katkılar vermesin.(bknz. Vujacic, bknz.Nate)

Son topa kalsın maç, hatta uzasın, hatta bir daha uzasın, öğleyi bulsun maç.

İyi oynayan kazansın.

Uzun zamandır ben böle nba macı izlemiyordum .Yedinci macta olsa final seriside olsa bu mac kaybeden için hayatın sonu gibi oynanıyor süper.

İlk yarı itibariyle Boston Kobe odaklı inanılmaz savunma yaptı hakikaten. Daha önce benzeri var mıydı bu savunmanın bilmiyorum. Ribaundlarda biraz iyi yer tutsalar, Perkins devreye giriyor o konuda, inanılmaz bir fark görebilirdik.

İlk yarı mücadelesiyle Boston haketti maçı şimdiden ama Maçtan önce "Lütfen saçma oyuncular çıkmasın"ı yazdığıma pişman oldum.

İkinci devre Kobe illaki sahneye çıkacaktır, maçı tek hanelerde tamamlayacak değil ama müthiş bir maç izleyeceğiz öyle ya da böyle.

Ben de hakemlerin sonuca etki etmemesini diliyorum ikinci devre için..

Hakemlerin yanlı tutumu vardı elbet ama Boston da hücumda çok kötüydü son çeyrek.

Lakers aldı sayılır maçı, Lakerslı arkadaşlar avatarlarına Artest-Odom-Gasol üçlüsünün fotoğrafını koyabilirler. Bu kadar kötü bir hücum performansı yakışmadı Kobe'ye ama neyseki arkadaşları yetişti.

Muhteşem bir maç oldu gerçekten :)

Paula ağlıyor:)

Tebrikler Artest ve Odom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...