Nevriye Yılmaz

Nevriye ye haksızlık edildiğini düşünenlerdenim.
Şu anda takımızın oyucusu ve bize çok katkı verebilecek bir oyuncu.
Kişisel egolarımızı bir tarafa bırakalım , başta takımı ve Nevriye yi destekleyelim.

Tribünlerden edilen ana avrat küfürlere tepkisiz kalsaydı Nevriye baştacımız olacaktı değil mi yazık, ayıp...yeter artık!

Ben Nevriyenin bu takıma gelmesine çok sevindim.Çok iyi katkı verecektir bu takıma kuşkum yok...İnş büyük başarılara imza atacağız...
E.L de son 16 son 8 maçlarında ve FB ile Playoff final serisinde 3 tane üst üste yüksek postdan sayı atar. O kfr edenler bir anda baştacı eder nevriyeyi bizim millet böyle bir anda değişir :) Ergin ATaman ı düşünün gecen sene ile bu sene arasındaki farkı yeter...

Galatasaray formasını giyiyor diye insanları sevmek zorundamıyız? Nevriye'yi sevmiyorum. Ama bu formayı giydiği sürece desteğimi esirgemem.

Saha içinde katkı vereceğinden şüphe yok. İnşallah şampiyonluğumuzda katkısı en çok olan isim olur. Ama yine de kendisini sevmeyeceğim.

Benim anlamadığım bu oyuncular madem Galatasaraylı ( Nevriyede bunlardan biri sanırsam ) , niye gelipte en verimli olabileceği dönemde takımımızda oynamıyorlar. Hazır sakatlıktanda yeni çıktı. Şu saatten sonra istediğimiz katkıyı alamayız Nevriyeden. Düşüncem bu yönde. Yanlış zamanlama.

Nevriye karakterli bir oyuncudur giydiği her forma için herşeyini verir feda eder. Bunu yapacağından hiç şüphemiz yok. Bence anlamsız eleştirler bir fyda sağlamaz tam tersi zarar verir. Şimdi destek zamanı kenetlenme zamanı.

Şubat ayına geldik ve hala ortalıkta yok. Nevriye' den bize fayda gelmez artık. Yazık oldu verilen paraya, resmen çöpe attık 500 bin euroyu. Hazır bunca zamandır maaşlar ödenmiyorken yol verelim gitsin.

Saygılar.

Lindsay Whalen ve Nevriye Yılmaz bugün dinlendirecekleri için kadroda olmayan isimler.

Şubenin resmi twitter hesabından Edremit maçı öncesi atılan twit. Bunlar ya bizi salak sanıyor yada dalga geçiyor. Nevriye niye dinlenecek yahu? Duyanda haftalardır yoğun oynuyor sanar maçlarda. Bari böyle bir twit atmayın be! Rezilsiniz ya.

Cidden sıktı bu durum. Kimsenin taraftarları üzmeye,onları salak yerine koymaya hakkı yok.
Durum neyse artık bir açıklama bekliyoruz...

Lindsay Whalen ve Nevriye Yılmaz bugün dinlendirecekleri için kadroda olmayan isimler.

Bu nerde yazıldı bilmiyorum ama eğer şubeden böyle bir açıklama geldiyse emin olun ikisinin de sebebi dinlendirmek değildir. Yine ne bok yediler allah bilir ama kokusu çıkar yakında.

Saygılar.

Öyle birşey olsa Nevriye "Para verilmezse maça çıkmam" deyip, üstüne maçı izlemeye mi gelirdi? Galatasaray, başka kulüpler gibi değildir. Para alamadıkları zor bir dönemden geçseler dahi Türk sporcular Galatasaray'lılık bilinciyle hareket eder. Bu bilinçte olmasalar dahi, takım arkadaşları tarafından aşılanır. Ve yine bu sporcular bilir ki hiç birinin Galatasaray'da parası kalmayacaktır. O dediğini sadece Galatasaray'ın büyüklüğünü gerçekten bilemeyecek durumdaki sporcular yapar. Gerçek dışı ve komik iddialarla zor bir dönemde ortalığı karıştırmamak gerekiyor.

abi şubede şuan bir sorun var belli ve 3 gün önce para sorunu dendi.Ve biz şube sorumlusuna ısrarlı sorularımıza rağmen adam gibi bir cevap alamayıp saçma saçma cevaplar aldığımız için benimde çıkarabildiğim en mantıklı yorum bu.Amacım Galatasarayı karıştırmak değil zaten öyle bi gücüm de yok yanlış anlaşıldıysam özür dilerim