Nevriye Yılmaz

Şubede aylardır maaşlar ödenmiyor ama özellikle yerli oyuncuların bundan dolayı oynayamayacağını düşünmüyorum.

Nevriye olayı da tam bir komedi. Almasaydınız da bari bir kısım (hatırı sayılır bir kısım) taraftarın tepkisini çekmeseydiniz.

Camiamıza bu olayı da bir duyursalar keşke. Nevriye de oportünist mi acaba? Yoksa fütürist mi? Aktivist mi?

Dünkü gibi kolay bir maçta bile oynamadı. Allah rızası için birileri söylesin yahu ! Bu kızın durumu nedir? Sakat mi, değil mi, sakatsa kadroda ne işi var, sakat degilse boyle bir macta bile niye oynatilmiyor?

Nevriye'nin sakatlığı devam ediyor. Rehabilitasyon evresinde. Sakatlık bitmek üzereyken oynatıp tekrar nüksetmesi istenmiyor. Misal Domercantta bunu yaptık:( Aslında bence Nevriye dün kadroyada alınmayacaktı ama şu süreç sonrası eleştiriler arasında haklı olarak Nevriye'ye de odaklanınca büyük ihtimalle Nevriye kadroda olsun otursun Benchte kararı çıktı. Olan da GÜlşah'a oldu büyük ihtimalle.:))

Ekrem Memnun'dan, Nevriye Yılmaz açıklaması;

Nevriye’yi oynatmaya başladık fakat ameliyat olmadığı tarafta spazmlar oluşmaya başladı. Ameliyat olduğu yeri korumak isterken diğer tarafa çok yüklendi. Çok yakın zamanda dönecek. Orayı güçlendirmeye çalışıyoruz. Doktorların söylediğine göre oynayabilecek, bir engeli yok...

Şube Koordinatörümüze göre Ocak ayında oynayacaktı. Ocak' ın gelmesine daha 10 ay var ama.

Dinlendiriliyor da olaibilir ama şubeden yapılan açıklamalara göre!

Şaka gbi ya ne zaman oynayacak acaba koskoca şube hiç oynamayan kıza yıllık 650 000 € veriyor oynayanada aylık 25bin € vermediği için yolluyor ! Zihniyet :(

Ben en çok bir açıklama olmamasına şaşırıyorum.Son haberlere açıklamalara bakıyorum hiç birşey yok.

En son koç Nevriye bizim için önemli varlığı bile Türkiye kupasında çok faydalı oldu.Alınmasını çok istedim faydalı olacaktır.Nevriye'ye de hak vermek gerekli ağır sakatlıklar geçirdi demişti o günden beri birşey yok.

Yakın zamanda bir açıklama yapılması şart bence.

Nevriye'den önce nefret ederdim ama bize geldiğinden beri içim ısındı yalan yok. Sağlıklı bir Nevriye çok ama çok işimize yarar. Acil şifalar diliyorum.

Hakikaten çok komiksiniz sezon başı transfer olduğunda yazdım.Bana muhalefet ettiniz şimdi siz isyan ediyorsunuz,6 aydır nerdeydiniz beyler.Şimdi konuşmaya,sitem etmeye ne hakkınız var.

Murat Özyere sormak lazım Nevriye hanım nerdeler diye?

olurmu beyler Nevriye Hanımcım maç bitiminde takımla birlikte cok güzel fotoğraf kareleri veriyor..hakkını yiyorsunuz..valla Nevriye laf demeyin darılırım..