Nevriye Yılmaz

Tedavisini üstlenip, kulubün imkanlarından yararlandığı için onun bize para ödemesi gerekiyor. İki yıl için 2 milyon 800 bin TL civarı bir kontrat bu. 2012 yılında yaklaşık 15 milyon TL harcama yapılmış.

Çok ciddi hayalkırıklığı, daha kötüsü bunun sorumluları iki gün sonra çıkıp twitterdan felsefe yapmaya devam edecekler yada bütün ihaleyi Ekrem Memnun'a yıkacaklar. Kim bilir belki Ekrem Hocada Galatasaray ruhuna aykırı hareket etmiştir.

Yönetim Nevriye konusuna el atmış, transferinden önceki ve sonraki sağlık raporları istenmiş ayrıntılı olarak incelenecekmiş..

Birinin aklına geldi şükür! Bunun için başarısız mı olmak gerekiyor? Önceden neden yapılmıyor bu? Bilgi için teşekkür ederiz.

Nevriye sezonu kapattı
G.Saray'a sezon başında F.Bahçe'den transfer olan tecrübeli oyuncu sezonun geride kalan kısmında da oynamayacak.

Sezon başında F.Bahçe’den G.Saray’a katılan kadın basketbolcu Nevriye Yılmaz sakatlığı nedeniyle kalan bölümde forma giyemeyecek. G.Saray’da sadece 24 dakika oynayabilen tecrübeli pivotun sözleşmesinin feshi söz konusu. 450 bin dolara anlaşılan Nevriye’ye gelecek sezon sadece maç başı kontrat önerilmesi de gündemde.

Kaynak:amkspor

Ben gidip bir bardak soğuk su içeyim !

Yahu sezon başından beri yazdım,söyledim dinlemediniz hala medet umdunuz yok playofflarda bize lazım diye,ne oldu sonuç kocaman hayal kırıklığı.

Resmen skandal bence Nevriye sakat sakat transfer edildi. Raporları incelenip eğer bu doğruysa Galatasaray kulübü Nevriye'ye tazminat davası açmalı

Resmen skandal bence Nevriye sakat sakat transfer edildi. Raporları incelenip eğer bu doğruysa Galatasaray kulübü Nevriye'ye tazminat davası açmalı

Nevriye'ye niye tazminat davası açıyoruz? Dava açılması gereken biri yada birileri varsa sakat olduğunu bile bile transfer eden Murat Özyer ve Ekrem Memnun'dur.

Eğer raporlar bunun sorumlularını tespit etmek için incelenecekse çok sevinirim.

Nevriye'nin transfer edilmesinde Ekrem Memnun'un bir suçu olduğuna katılmıyorum. Hoca bir oyuncuyu ister, idare gerekli araştırmayı yapar ve alınmasında bir sakınca yoksa alır. Ne yapacaktı Ekrem Memnun alıp Nevriye'yi hastane hastane mi dolaşacaktı? Aynen bize söylenen yalan Ekrem hocayada söylenmiştir muhtemelen.

Hem Nevriye'ye ödenen para, hemde bu sakatlık olayı tamamen idarenin hatasıdır. Nevriye Ocakta dönecek, Nevriye dinlendiriliyor açıklamalarını unutmadık daha. Utanmadan bir de yalan söylüyorlar.

Dostum Önder bunlar o açıklamayı yaptığı gün sana telefonda forumda yazarak bunlar yalan söylüyor,taraftarı kandırıyorlar demedim mi? niye geriliyorsun.Sen zaten biliyordun bunları,Nevriye transferi nasıl oldu Ekrem MEMNUN bilmiyormuydu bu sakatlığı bal gibi biliyordu.Özyer de biliyordu bile bile aldılar.

Ekrem Memnun Nevriye'yi en son olimpiyatlarda izledi muhtemelen. Ondan sonra istemesi gayet normal. Ben Nevriye'yi istiyorum dedikten sonra nasıl ve ne şekilde alındığı yada alınmaması gerektiğini bilecek kişi Ekrem Memnun değildir. Zaten Ekrem Memnun'un bizim için en büyük handikapı kadın basketboluna uzak olması senelerdir.

Nevriye Yılmaz' ın keyfin oldukça yerinde galiba. Antakya maçında pota arkasında büyük menecer Özge ile baya şamata gırgır şen şakraklardı. Maçta herkesin sinir katsayısı arttığı dakikalarda dahil!

Abi Nevriyenin ne suçu var Allah aşkına? Dünya alem Nevriyenin belindeki sorunu bilmiyor muydu? Fener babasının hayrına mı bıraktı bu kızı? adamlar Nevriyenin ameliyat olması gerektiğini , ameliyattan sonra uzun bir süre oynayamayacağını biliyorlardı. Yaşı da gelmiş gidiyor, ne diye durduk yere para verelim dediler, bıraktılar. Bizim de harikalar yaratan şube sorumlularımız, değerinden çok daha fazlasını verip aldılar...

İnternet hızım kötü olduğundan skor takibi yapıyordum ki bir baktım Nevriye oyunda, önce inanamadım.Bu anı görmek için tbf nin sitesine tekrar girdim.Açtım maçı,çok şaşırdım hiç beklemiyordum.Beklenenden fazla katkı verdi kısa sürede.Bakalım içimde böyle garip bir mutluluk var.Şampiyonluğa inancım bir anda tavan yaptı yani bu sezon için,tabi bir maçla herşey belli olmaz.Daha sakatlıktan yeni çıktı ama inşallah o da katkı verir ve yıllardır istenen gerçekleşir...