http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=000007&clubcode=ROM&seasoncode=e2010
işte parametre'ler %20 ile üçlük atıyor.
Bu yüzde bizdeki herkesden daha kötü... Bırakın Lakaviç, Ender, Tutku, Hüseyin, Haluk..... Caner'den bile kötü....
Lakovic yenı oyuncumuz heralde hayırlı ugurlu olsun bu forma onada yakısır elbet.http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=000007&clubcode=ROM&seasoncode=e2010
işte parametre'ler %20 ile üçlük atıyor.
Bu yüzde bizdeki herkesden daha kötü... Bırakın Lakaviç, Ender, Tutku, Hüseyin, Haluk..... Caner'den bile kötü....
galasataray kulubüne özelliklede a lisansı peşinde koşan takıma böyle transferleri yakıştıramıyorum, kumaşı belli oyuncular alamazsak eurolegue hayal bu yıl
savovic gibi ismi cismi duyulmamış bir isim
bende hayal kırıklığı oldu
çok iyi bir takımımız var
bu sene şampiyonluğa olan inancımız ve mücadelemiz bu kadar yüksekken
daha nokta bir transfer bekliyordum
inşallah takımımıza faydası olur
Yiğiter Uluğ Djordjevic(Corceviç) örneğinden yola çıkarak kendisine ''Cedoviç'' dememiz gerektiğini söyledi.Yok mudur Balkan dillerine vakıf olan?
Bu dönemde kimin alınmasını bekliyordun?Fener aylardır oyuncu almaya çalışıyor alamıyor.Bu işler sizin sandınız kadar kolay değil.Özellikle de play-off yaklaşmış,liglerin sonu gelmişken. O yüzden eleştirirken boş eleştiri yapmak yerine biraz mantıklı eleştiri yapmak daha iyi olur. Djedovic genç ve gelişime açık bir oyuncu bence yararlı olacaktır.
Boş bir transfer.Romanın sezon ortasında bedavaya serbest bıraktığı,beklenen patlamayı bir türlü yapamayan Boşnak Aydın Yılmaz
savovic gibi ismi cismi duyulmamış bir isim
bende hayal kırıklığı oldu
çok iyi bir takımımız var
bu sene şampiyonluğa olan inancımız ve mücadelemiz bu kadar yüksekken
daha nokta bir transfer bekliyordum
inşallah takımımıza faydası olur
galasataray kulubüne özelliklede a lisansı peşinde koşan takıma böyle transferleri yakıştıramıyorum, kumaşı belli oyuncular alamazsak euroleague hayal bu yıl
Şu anda alınabilecek en iyi oyunculardan biridir kendisi. Eğer potansiyelini ortaya çıkarabilirsek bir yıldız yaratma şansımız da var. Ben çok inanıyorum Nihad'a.
arkadaşım galatasaray gibi büyük bir kulüb , oyuncu deneme yetiştirme merkezi değil, büyük takımlar kumar oynayamaz , yerli altyapıdan çıkacak oyunculara hiç kimse zaten bir şey diyemez , 3.sınıf oyuncular alıp ya tutarsa mantığıyla bu işler olmaz, kazan hep kumaşı belli oyuncuları aldım top 8 e kadar geldiler
Sen benim yukarıda yazdıklarımın hiçbirini ya okumamışsın yaa anlamamışsın.Bu dönemde transfer yapmanın ne kadar zor oldduğunun farkında değilsin.Kazan dediğin takım bu oyuncuları sen başında transfer etti. Sene başında bizde kumaşı belli oyuncular aldık.Songalia bunun en başında geliyordu ama ne oldu takımdan yollandı. Öncelikle şunu anla bence liglerin sonuna doğru oyuncu transfer etmek sandığın kadar kolay değildir. Fener 1 aydır oyuncu almaya çalışıyor alamıyor.