Nihad Djedovic

oyuncu yetiştirme olayı değil demekki bizim yaptığımız kiralık bir oyuncu sadece amaç 3 aylığına Shipp'in yerini doldurma. Sezon bitince o gidecek Shipp dönecek. çok net.

şu forumda neden kişiler sadece kendi düşüncelerini yazmak yerine sadece başkalarının yazdıklarını eleştirmeye çalışıyor anlamış değilim. yapılan her şeye süper bravo diye alkışmı tutalım, hiç mi bir eksiği yanlışı söylemeyelim. iyi yada kötü, olumlu yada olumsuz bireylerin düşüncelerini her ifade ettiğinde hemen sen anlamazsın, sen bilmezsin. ben anlarım ben bilirim, benim söylediğim doğrudur diye kalemşörler ortaya atılıyor. nasıl bir zihniyettir bu anlamıyorum.

Mart ayını bitirip Nisan ayına girdiğimizin farkındayız değil mi arkadaşlar? Bu aylarda parayı basmadan iyi oyuncu almanızın imkanı yok. Bazı oyuncuları da isteyip alamadığımızı zaten hocamız söylemişti. Alan Anderson'ı istedik mesela adam NBA için gelmek istemedi. Ne yapalım şimdi yani Alan Anderson'a dünyanın parasını verip para için gelecek bir oyuncu mu alalım? Ki sandığımız kadar da paramız yok. Barcelona, Real Madrid değiliz biz parayı basıp oyuncu alalım. Bunlar oyuncu ile ilgili değil de vizyon ile ilgili eleştirelim.

Oyuncu için de bir şey diyemeyeceğim. Biraz tanıyorum ama tanıdığım adam 1 sene daha ilerletti basketbolunu. 21 yaşından 22 yaşında bir oyuncuda olumlu veya olumsuz değişiklikler olabilir. Bu yüzden oyuncuyu görmekte fayda var. Ama Shipp yerine değil de 3 guardlı sisteme uyacak bir oyuncu transfer edildiğini düşünüyorum.

Son olarak da bize uyabilecek bir oyuncu varsa Oyuncu Önerileri başlığında yazarsanız biz de bu da olabilirdi diye cevap verebiliriz.

yeni moda çıkmış bize her oyuncu uymaz mantığıyla seneye transferler yapılırsa ,savoviç ,nihad gibi transferlere devam anlaşılan mantık şu iyi oyuncu almamalıyız yoksa takım bozulur, nerede kenarda köşede işe yaramayan sesi soluğu çıkmayan,liderlik vasfı ve kendine özgüveni olmayan ,ucuz paraya transfer edilen ,mantalite bu , navarroyu alırsan takım bozulur mantık bu ...

şu forumda neden kişiler sadece kendi düşüncelerini yazmak yerine sadece başkalarının yazdıklarını eleştirmeye çalışıyor anlamış değilim. yapılan her şeye süper bravo diye alkışmı tutalım, hiç mi bir eksiği yanlışı söylemeyelim. iyi yada kötü, olumlu yada olumsuz bireylerin düşüncelerini her ifade ettiğinde hemen sen anlamazsın, sen bilmezsin. ben anlarım ben bilirim, benim söylediğim doğrudur diye kalemşörler ortaya atılıyor. nasıl bir zihniyettir bu anlamıyorum.

Kimsenin kimsenin dediğine, düşündüğüne bir şey dediği yok. Ama şimdi çıkıp Navarro vs neden gelmedi denilirse doğal olarak tepki oluşuyor. Size de adı sanı duyulmamış oyuncu dediğiniz için bir cevap verildi. Neden verilen cevaplardan rahatsızlık duyduğunuzu da ben anlayamıyorum.

yeni moda çıkmış bize her oyuncu uymaz mantığıyla seneye transferler yapılırsa ,savoviç ,nihad gibi transferlere devam anlaşılan mantık şu iyi oyuncu almamalıyız yoksa takım bozulur, nerede kenarda köşede işe yaramayan sesi soluğu çıkmayan,liderlik vasfı ve kendine özgüveni olmayan ,ucuz paraya transfer edilen ,mantalite bu , navarroyu alırsan takım bozulur mantık bu ...

Ben katılıyorum arkadaşa. Ama Navarro da 2 numara oynuyor bize uymaz. Aslında gidiğ AK47'yi alsak sorunumuzu tamamen çözmüş oluruz değil mi? Seneye de Spanulis ve Krstic hamlesi geldmi tadından yenmez.

Abi AK47 nin mental problemleri çok, uyum sağlayamaz bize :S bize McCalebb+Spa+Krstic yakışır . Galatasarayız biz, kolayca alırız bunları !

bjk deron u nasıl aldı , bütün abd bjk yi tanımıştı o transferle

Peki Deron şu an nerede? Zaza'yı aldık. Eee ne oldu.Sadece 2 ay durdu. Bak 2 ay. Daha sonra takım tökezledi bir kaç maç ki Savovic gelince o bölge hücüm anlamında olmasa da savunma anlamında biraz rahatladı.

Soruyorum sana

C.Arroyo lu Bonsu lu kadroyu mu istersin şu takımda yoksa Gordon'lu Andricli Lakovicli kadroyu mu? Ben 2. kadroyu isterim. Karakterli oyuncular çünkü. Burada sadece para için oynamıyorlar.Başlarındaki koç ne yaptığını bilen rakibine saygısı olan bir adam

Hey gidi günler hey nerden,nereye istenen isimlere bakıyorumda,biz nerelere gelmişiz seviniyorum açıkçası,biz plaf offlarda shippi kullanıcaz,beyler bu oyuncu shippin alternetifi değil,elma ile armut gibi,ben alırmıydım uzun bir kontrat yapacaksam evet,ancak senelikse gerek duymam.Yalnız bu adam bizim dış atış performansımızı artırmaz,öyle bir oyuncu değil.

İhşallah hayırlı olur. Bu transferde beklentimiz yüksekti. Şartlar uymayınca hele birde sezon ortasıysa yapacaklarınız sınırlı oluyor. Galatasaray'la anlaşınca Djedovic hakkında bilgiler gelmeye başladı. Beklentiler baya yüksek olacak ki Barselonaya transfer olmuş ama anlaşılan tutmamış. Pek bilgimiz olmadığı için kaan kural yazıhanedan'da ki potacast'ı dinledim. Dinledimlerim beni tatmin etmedi. Çok dengesiz olduğunu söyledi. Ağzından iyi de bir laf çıkmadı zaten.

İyi bir sistemde daha iyi olabilir. Umarım bizi yanıltır. Hayırlı Olsun.

Djedovic gibi bir adamı beğenmeyen mi var pardon? Hem de Nisan ayında mecburiyetten yapılmış bir transfer. Bence Khryapa alınmalıydı!

Saygılar.

Dedoviç hakkında hiç bir bilgiye sahip olmadıgım için fikir belirtme hakkına sahip oldugumu düşünmüyorum. İzleyip beklemek lazım . Gordon geldiginde de begenmeyen arkadaşlar vardı. Ama neler verdigi ortada.