Türk taraftar profiline bitiyorum daha adam top başı yapmadan ilahlaştıranlara alışmışdıkda yerin dibine sokanlarıda görmeye başladık
Kimsenin yıldız beklentisinde olduğunu sanmıyorum. Play-off'lar başlıyorken bu sezon takımın iki kilit oyuncusundan birini kaybettik.
Transferi bu açığı kapatmak için yapmamız gerekiyorken gidip Djedovic'i aldık ve şimdi de -kumaşı var- diye transferi mantıklı bir hareketmiş gibi göstermeye çalışıyoruz.
"Kör ölür badem gözlü olur."
Daha düne kadar "savunulacak hiç bir tarafı yok." dediğiniz bir oyuncuya (Shipp) bu sezon takımın iki kilit oyuncusundan biri demek "çok ilginç" doğrusu.
Shipp hakkında yazdıklarımı okuduysanız sezon başında ondan neler beklediğimi, neden eleştirdiğimi de biliyorsunuzdur. Shipp'in geçtiğimiz sezon ile bu sezon arasındaki gelişimin veya takım içerisindeki rol farklılığının farkındayım. Bunu başlığında da bundan bir kaç ay önce yazmıştım.
Alıntıda bana ayar verme çabasına girmenizi değil de yukarıdaki mesajıma cevap vermenizi tercih ederdim açıkçası.
Umarım yanılırım ama 27 dakika ortalama süre alan ve 0.1 i hücum olmak üzere 2.5 ribaunt ortalaması ile oynayan bir oyuncu bizim sistemimizde tüm pis işleri yapan Shipp'in yerini dolduramaz. Doldurabilmesi için evrim geçirip başka bir oyuncu haline dönüşmesi gerekir. Oktay Hoca "bu değişimi gerçekleştirebileceğine inanmış ki bu transferi yaptırdı"demekten başka çare yok.
Beklemeyip görmekte fayda var, dediğim gibi umarım yanılırım.
Bence Shipp ile kıyaslamakla hata yapıyoruz. Onun benzeri bir adam aradıkları (ilgilendiğimiz oyuncular bunu gösteriyor) düşünmüyorum. Bizim takımımız Shipp'in yaptığı pis işleri kapatabilecek takım kimyasına sahip. Daha farklı ve gelişime açık bir oyuncu ile şimdiden gelecek senenin planları yapılmaya başlanmış bile olabilir.
hala sözlerimin arkasındayım, galatasaray gibi büyük takım ,jayce carrol, lorbek, siskaouskas,ndong,kaukenas gibi oyuncuların peşinde olmalı,
Peki bunu nasıl yapacağız Cem abi?Oktay Mahmuti'yle başladığımız projede 1.5 senede ileriye doğru 2 adım atmayı planlarken 5 adım attık.Bu sayede sezonun bu döneminde böylesine ciddi bir potansiyeli transfer edebilecek düzeye geldik.10 adım attıracak bir yöntem biliyorsanız memnuniyetle dinleriz sizi.hala sözlerimin arkasındayım, galatasaray gibi büyük takım ,jayce carrol, lorbek, siskaouskas,ndong,kaukenas gibi oyuncuların peşinde olmalı,
Peki bunu nasıl yapacağız Cem abi?Oktay Mahmuti'yle başladığımız projede 1.5 senede ileriye doğru 2 adım atmayı planlarken 5 adım attık.Bu sayede sezonun bu döneminde böylesine ciddi bir potansiyeli transfer edebilecek düzeye geldik.10 adım attıracak bir yöntem biliyorsanız memnuniyetle dinleriz sizi.
Olympiakos da yönteme ihtiyaç duymadı 14-15 sezondur.Sizden ricam Olympiakos'lu bir taraftar bulup sorun,yönteme ihtiyaç var mı yok mu diye?yönteme gerek yok basıcan parayı alıcan, krizdeki yunan kulubleri nasıl alıyorsa alıcan , gerekirse sponsor arıyacaksın 25 miyonluk tafattarı olan bir camiasın, barcelona gibi büyük takım kendine yedirmiş regal isminin başına koydurmuş