Ben Djedovic'in bu sezonluk alındığını düşünüyorum.Evet belli bir seviyede savunma yapıyor, delici , arkadaşlarına pozisyon yaratabiliyor ama en önemlisi istikrarlı bir şutu yok.
hiç dedo'ya fatura kesilmesin...sanki takımın geri kalanı muazzam savunma yaptı da sadece dedo aksadı...beşiktaş hiç öle zorlama şutlar da degil gayet boş atışlar buldu set içerisinde ya da yaratıcı oyuncuları sayesinde..ve bizimkiler takımca izlediler benden farksız birşekilde...
Kusura bakmayın da, daha adamın 1. maçındaki performansından sonra '' seneye bu adam bizimle olmalı! '' demiştiniz. Bir oyuncuyu 1 maç izleyip karar veren birinden kime fatura kesip kesmeyeceğimi öğrenecek değilim, tekrar kusura bakmayın.
Herkesin fikrine kendinedir. Shipp'in yerine alındığına göre Shipp ile karşılaştırırım ben, aralarında da dağlar kadar fark var. Shipp'in rolü için uygun olup olmaması beni ilgilendirmez, Shipp yerine alındıysa o rolü üstlenebilir diye alınmıştır sonuç olarak. Hawkins'i bire birde tamamen durduramayacağının ben de farkındayım ama bir önceki iletimde de dediğim gibi Lakovic'in gösterdiği savunma gayretini görmüyorum kendisinde.
Ne güzel bir ikili tartışmadır bu!..
İletilerde düzeltilecek pek bir şey yok ama iletilerin bütününe baktığında hoş olmadığı da kesin.
evet hala takımda içeriye penetre edip sayı bulabilen,faul alıp kolay sayı şansı kazandıran tek oyuncu... geldigi ilk maçta da bunları yaptı son maçında da...kaybettigimiz 2 maçın büyük bir bölümünde 3 kısayla oynadık ve hawkins sürekli gordonla eşleşti dedo ile degil...
furkan pota dibinde bitiremiyorken vurdugu smac potadan sekiyorken,tutku ender lako buldukları boş atışlarda tugla atıyorken çıkıp da dedo'ya sallamanın alemi yok...lakovic sabaha kadar savunma gayreti gösterse nolacak bire birde yine geçiliyor yine geçiliyor...
edit: ha basketbol bilgisine dair birşeyler ögrenmek istiyorsan haftasonu yapılacak turnuvaya buyur gel hem sohbet ederiz hem de maçları seyretme şansı bulursun eminim güzel turnuva olacak...
Daha önce dediğim gibi ben djedovic'in bu sezonluk alındığını düşünüyorum.Daha ilk maçında öve öve bitirilemeyen djedovic şimdi yerden yere vuruluyor.Gelecek sezon gordon ve shıp dışındaki bütün yabancılar gönderilmeli.Sıradan yabancılar sayesinde olası bir şampiyonluktan olduk.Artık savoviç , andriç , lakoviç , djedoviç ,songaila gibi oyuncuları takımızda görmeye tahammül edemiyorum.