İlk maçdaki performansı gayet iyiydi playofflarda gayet olumlu işler yapacağını gösterdi
Artık bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma huyundan bir vazgeçeriz umarım..
* Nihad Dedovic delici penetre özellikleriyle takımda fark yaratacaktır.
* Oyun görüşü ve zekasıyla takımda forvet pozisyonunda asist katkısı verebilecek bir oyuncu.
* Emir Preldzic gibi ki ondan daha kısa olmasına karşın uzun kollarıyla oyunun her iki tarafında da farklı pozisyonlarda katkı verecektir.
Galatasaray' a en önemli faydası diklemesine penetre yaparak kendisine ve boş arkadaşlarına yaratacağı hücum seçenekleri olacaktır.
Artık bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma huyundan bir vazgeçeriz umarım..
shumpert tbl de aslan kesiliyor,fakat eurolegue hali ortada , nihadı'da göreceğiz bana shumpert,nihad avrupada lazım , tbl için alındıysa sorun yok
ricam şu adamı emir çulsuzuna benzetmeyelim...zira gerçekten fundementalı çok iyi görünüyor ki bu emirde olmayan ve bu saatten sonra olmayacak birşey...tek maç üzerinden yorumlamak saglıklı olmayabilir ama hiç zorlama şut da denemedi,emir tam tersine nerede gereksiz şut var ona yönelen yanlış tercih konusunda kitap yazabilecek seviyede bir çulsuz...
hele o milli takımdaki zorlama şutlarını giren panyalı üçlüklerini düşünüyorum da yok aga öyle girecekse hiç girmesin o şut...
Emir Preldzic konusunda katılmıyorum size. Emir bence çok özel bir oyuncu. Oyunu zekasıyla oynayan nadir oyunculardan. Fenerbahçe'de olmasaydı ben takımımda görmek isterdim şahsen.
kesinlikle katılıyorum..bu fenerbahçe'de ve o felaket derece kötü hücum yapan milli takımdaki emir'e bakıp yorum yapmak haksızlık..emir hakikaten çok özel bir potansiyel,ama bunu henüz tam gösteremedi..
nihad ile ilgili olarak da beklemek lazım..eğer ilk maçki performansına yakın ortalamalarla oynayabilirse uzun vadede de onu düşüneceğiz gibi duruyor..
emir 4 sezondur fb ülker'de oynuyor ve hala tam gösteremedigi şeyler var aslında büyük potansiyel denebiliyorsa,yanarım bi iki maçta asılıp kesilen kendi oyuncuma...meger ne hoşgörülü taraftar profilimiz varmış...
kimi atıp kesmişiz bugüne kadar iki maçta..Galatasaray'a layık gördüğü en iyi 4 numara Antic olan biriyle taraftarlığımı tartışacak değilim..evet elimde olsa,Emir'i getirir benim takımıma koyarım..fenerde oynuyor diyor adamın hakkını teslim etmeyelim mi?o zaman fenerliden ne farkımız kalır?