Nilay Yiğit

' Ben büyük fedakarlıklar göstererek ve isteyerek burayı tercih ettim? çünkü Beşiktaş çok büyük bir camia. Beşiktaş da Avrupa düzeyinde? çok büyük bir takım. Avrupa'ya gitmek istiyordum ama Beşiktaş'ın teklifi fikrimi değiştirdi. Bu seneye kadar Beşiktaş'la rekabet içindeydim. Beşiktaş'ın hedeflerini biliyorum. Ben de bu hedeflere ulaşmak için buraya geldim. Başarılı olacağımı düşünüyorum. '

8 Kasım 2007, Beşiktaş resmi sitesi.

'Galatasaray çok büyük bir camia ve geçen sezon Avrupa'da şampiyonluk yaşamış bir takım. Herkesin hedefleri arasında böyle bir takımda oynamak vardır. Benim de böyle bir hedefim vardı ve bunu gerçekleştirdim. Galatasaray'da oynamak benim için çok güzel bir duygu. Kariyerimin bir noktasında Galatasaray'a gelmiş olmaktan dolayı çok mutluyum. Benim hedeflerim arasında Avrupa'da oynamak vardı. Galatasaray, Avrupa çapında bir takım olduğu için hedefimi gerçekleştirdiğim inancındayım. Bundan sonra basketbol hayatımı Galatasaray'da sürdürmek istiyorum.'

Açıklamaları yapan aynı kişi.Nilay Yiğit!
Yeterli sanırım.

Triple doubleı bir maç değil sezon ortalaması olarak yakalasa ne farkeder? Bu oyuncunun bu formayı giymiş Floryadan içeri girmiş olması bile sorgulanmalıdır ki bu yaptığım yorumun bugünkü maçla alakası yok.

Bahsi gecen oyuncuyu istemiyorum ve bu forma altında görmeye tahammülüm yok.

Semih Ural' Alıntı:
Triple doubleı bir maç değil sezon ortalaması olarak yakalasa ne farkeder? Bu oyuncunun bu formayı giymiş Floryadan içeri girmiş olması bile sorgulanmalıdır ki bu yaptığım yorumun bugünkü maçla alakası yok.

Bahsi gecen oyuncuyu istemiyorum ve bu forma altında görmeye tahammülüm yok.
Katılmamak elde mi?

Bu forma altında oynadığın bu son maç olsaydı keşke demekten başka birşey gelmiyor içimden..Bir insana bir forma bu kadarmı yakışmaz...

Burak artık abarttığını düşünüyorum biraz.. sabahtan beri eleştirdiğin oyuncu ve hoca bu takımın öyle veya böyle formasını terletiyor.. burası da antu olmadığına göre ee fikirlerini de öğrendiğimize göre artık sürekli Galatasaray forması giyen oyuncuyu ve hocasını her mesajında aşağılayıp durma lütfen.. açıkçası çok rahatsız etmeye başladı beni.. başka biri olsa daha farklı yazardım inan..

Abi belki biraz abartıyorum haklısın ancak göz bebeğimiz olan branş böyle yönetilmemeli.Bizlere eleştri şansı vermemeliydi.
Neyse abi uyarını dikkate alacağım.

Nilay Yiğit Can'dır demeyeceğim ama kötü de konuşmayacağım :)

Acaba diyorum salona gidip Nilay'a çiçek verenler,havalimanında karşılayıp bir çiçek daha verirlermi...Yok yani bunlar çok hoş görüntüler,bence yapılmalı her daim...

Onlar Galatasaray taraftarı ise ben değilim...Böyle taraftar profili çizmeyi hiçmi hiç sevmem ama artık bu kadarıda fazla...El salla nilay diye bağıran taraftar Galatasaray taraftarı ise ben değilim...

Nilayın en önemli özelliği neydi her sene asist kraliçesi oluyordu dimi.Hani her maç 6-7 asist yapıyodu yani takımı oynatıyordu(?).Tecrübeymiş fasa fiso ya Yasemen bu kadar şans verilse yemin ediyorum daha fazla yararlı olur.

B_8b4e21cb80cb15dc5a1725b6d6e7d50b.jpg

Nilayın yaptığı tek şey sanşa 3lük sokmasıydı.
bi posizyonda fark 2ken botaşın 12 numaralı oyuncusu paso 3lk sokuyordu ve yasemin horasan onu tutmuştu.nilay geldi onu bana bırak dedi yasemin ayrıldı ordan nilayda ayrıldı ve 12numaralı oyuncu boş kaldı 3lüğü denedi allahtan girmedi.molada da zafer kalaycıoğlu nilayı bir kenara çekip konuştu!

Macta nilay'in leyhine bagiranlar kemik taraftar gurubuydu.Ne hocaya ne nilaya herhangi bir tepki olmadi.Demekki burada yazilanlar cizilenler etkili ol-ma-mis.