Hocam benim..Hep destekledim,mahcup etmeyeceksin..
Hocalığını sorgulayan boş konuşanlar utansın.Her zaman inaniyordum,gelmesi gerektigini soyledim,bugun de ne kadar hakli oldugumu gormekten cok mutluyum..
Umarim boyle devam edersin Hocam..Sen Galatasaray’in gelecegisin.Sana inanmaktan cok mutluyum.
Yahu abi bu takımın Şubat ayına kadar geçen sezonun aynı 11'iyle, 12-13 kişilik bir takımla oynadığına şahit olduk. Aralık ayında maaşlar ödenmiyor ziyech idmana çıkmıyor haberleri dönüp duruyordu. Sivas deplasmanında dervişoğlu izleyip diz dövüyorduk. işin hakem kısmına falan girmiyorum bile, puan kaybettiğimiz maçların hangisinde rakip harbiden bileğinin hakkıyla puan aldı bizden? Sivas deplasmani, Hatay deplasmani. Kadıköy deplasmanı, o geberik ve maaş odenmeyen takımla penaltilarimiz verilse galiptik.Alper, 2005-2006'daki efsane takımla Kamil Grabara-Mert Hakan Yandaş ikilisine tek bir yanıt dahi veremeyen bu taş.aksızlar ordusunu çok rica ediyorum aynı cümlede dahi kullanma. 10 ay para alamayan takımla hücum hattının ederi 10'ar milyon euroları gören takımdan ortak hikaye falan çıkmaz. Bugün Eric Gerets'in doğum günü paylaşımı üzerinden yıllar sonra duygusal iletişim kuran bir yığın Galatasaray tribüncüsü tanıyorum.
Haftaya şampiyon olursak, kutlamaya çıkarsan mutluluğunun tek bir saniyesini dahi bölmem ve gölgelemem. Bununla birlikte 2006 şampiyonluğunu stadda yaşamış bir abin olarak söylüyorum ki, bu iki Galatasaray takımı arasında 135 derecelik fark var. 45 dereceyi de Old Trafford ve Urfa'nın hatrıyla eksiltiyorum. Yoksa ruhtaki karşılığı 180 derecelik fark.