Organizasyonlar Hakkında Düşünceler

Sezonun başından beri kombine ve bilet konusunda yaşanan sıkıntılara dikkat çekmeye çalıştım. Siz insanların hakkını korumazsanız kadınlar, çocuklar, aileler küser dedim.

Malesef yönetimin organizasyon skandalları sarı kırmızı atan kalpleri kırdı arkadaşlar. Kendi adıma konuşuyorum. 2 tane kombinem var para da istemiyorum ama yaşanan sıkıntılardan dolayı maça benimle gelecek arkadaş bulamıyorum. İnsanlar yorgunum ne gerek var falan diyor.

Bana sorarsanız bugün salon dolmayacak ama yazıklar olsun bu kadar önemli bir maça gidelmez mi diye kızmadan önce bir de neden diye düşünmenizi tavsiye derim!

asıl salonun dolması gereken maçlardan biri bu.. tabi insanlar barcelona yerine galatasarayı izlemeye geliyorlarsa..

bir de arkadaşım Kerem bugün bir ayrıntıya dikkat etti.. sarı parkenin yan tarafında Abdi İpekçi yazan bölümün rengi lacivert.. yani parke sarı lacivert görünüyor.. kırmızı ya da bordo gibi bir renge boyanması mümkün mü?
Bu hafta Tofaş-Galatasaray maçını izlerken salona bayıldım. Atatürk spor salonu yeni bakımdan çıktı ve sarı-kırmızı yapmışlar. Mükemmel görünüyordu.

Arkadaşlar benim bir sorum olacaktı. Forumun 13 seneden beri yayında olduğunu düşününce ben çok yeni sayılırım, bu yüzden henüz forumdan kimseyle tanışma fırsatım olmadı. İstanbulda olmama rağmen her maça da gidemiyorum, malum iş ve evlilik hayatı, üzerine bir de her maç için 3 saatlik otobüs çilesi eklenince zor oluyor biraz, ama elimden geldiği kadar önemli maçlara gelmeye çalışıyorum. Soruma gelecek olursak forum ahalisi maçlarda aynı tribünde oturup grup halinde maç izliyor mu? Hatta tribün grubu tarzında bir oluşumumuz var mı? Geldiğim maçların çoğuna tek başıma geliyorum, eğer bu tarz bir oluşum var ise ben de içinde yer almak isterim. Ayrıca forumdan arkadaşlarla da tanışma fırsatım olur.
Not: Bu soru için daha uygun bir yer bulamadım, bununla ilgili bir konu varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

Mustafa Bey, tribün grubu anlamında herhangi bir oluşumumuz yok ama GSbasket ve GSsözlük olarak bench arkasında izliyoruz maçlarımızı.

Size ev sahipliği yapayım diyeceğim ama kolay olmuyor sık sık maça gelmek. Tavsiye ederim, Hıncal Uluç ve Ünal Özüak kadar olmasa da basketbolu bilen taraftarlarla birlikte maç izlemenin keyfi başkadır...

Mustafa bey şunu da hatırlatmak gerekir bench arkasında izlediğiniz her maçı [abartısız] 1 metrekarede 4 kişi olarak izleyeceksiniz.Eğer rahat bir şekilde maç izlemek istiyorsanız pota arkalarını öneririm size.

Bu arada şunuda söylemem gerekiyor.İçeride oynadığımız 3 maç itibariyle Euroleague'de taraftar olarak sınıfta kalmış durumdayız.Barcelona maçını Olin Edirne bile yapsa Abdi İpekçi dolardı ama içeride oynadığımız kritik 2 maçı sırasıyla 8 bin ve 6 bin kişiye oynadık.Euroleague oynadığımız ilk sezonda bunun adı sınıfda kalmakdır.Kusura bakmayın...

GSSözlük'te de yazıyorum, ama orda da yeniyim ve hiç tanıdığım yok. Bu arada oradaki nickim de sosis.
Barcelona maçına salon zaten dolar diye gelmemiştim, dünkü Prokom maçında da misafir dolayısı ile gelemedim. Ama Kazan maçında ben de salondaydım, maçı da rakip bench arkasında izlemiştim, tribünün durumunu az çok biliyorum. Zaten öğrencilik hayatımız Efes-Ülker (orjinal olan) euroleague maçlarında geçti, zamanında oturarak çok maç izledim, artık ayakta sıkışık izlemek daha cazip geliyor, atmosferi daha iyi yaşıyorum bu şekilde :) Bundan sonraki geleceğim ilk maçta bizim bench arkasına uğrayacağım. 'GSBasket ahalisi burda mı' diye bağıran birini görürseniz bilin ki o benimdir.

Erdal kusura bakma ama,

Sen ve senin gibi düşünenler çok büyük haksızlık ediyorsunuz bence. FBU kaç senedir Euroleague'de oynuyor, geçen sene başına kadar seyirci ortalaması 243'tü. Olin Edirne bile Barca maçını doldurur demişsin. Barcelona İstanbula ilk defa gelmiyor, önceki maçlarına ve seyirci sayısına bak istersen. İki senedir SEYİRCİ! sayısı artmış durumda. Efes Pilsen zaten her maç 10000 davetiye dağıtıyor. Ljubliana'yı, Gdynia'yı gördük. Barcelonayı'da göreceğiz. Kaç tane takım 8000'in üzerinde seyirci ortalamasıyla oynuyor acaba? 2, 3? Biz üç maçta 8000-9000 ortalama (Barca maçında içerde 13-14bin kişi vardı.) TARAFTAR! ile oynuyoruz. Herşey nicelik değil, nitelik daha önemli bence.
Taraftarın bu performansı A lisansı için yetmez diyenler Prokomdaki ortamı göz önüne alsınlar biraz.

Bu arada Alperen teşekkürler.
Parkede bile olsa, İpekçi'de Lacivertin ne işi var Allah aşkına!
Bu kadar mı zor?

Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst Lig TV’de katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu.

Dürüst, Türk Telekom Arena’nın yanına yapmayı düşündükleri salon için çalışmaların sürdüğünü belirtti. Sarı – Kırmızılı yönetici, “Türk Telekom Arena’nın yanına güzel bir salon yapacağız. Bu salonun çalışmaları başladı. Sürekli olarak gündemimizde. Salonun kapasitesi konusunda da görüşmelerimiz devam. Salonumuzun 8-10 bin kişilik olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Nereye yazacagimi bilemedigimden buraya yaziyorum.

Oyuncularin ismi anons edilirken isiklar kapatilsa, lazerler kullanilsa, anonscumuz degisse? Yil 2011, Galatasaray'in anonscusu hala Yalcin Dumer. Bu tarz seylere neden gereken onem verilmez?

Siena maçında ışıklar kapatılıp güzel bir çalışma yapılacaktı ama teknik konular izin vermedi.Geç girdim görmedim ama kadınlar maçında denenmiş sanrım ışıklarda sorun olmuş.

Anons konusu ise istediğimiz kadar yazalım birileri rahat.

Koskoca Galatasaray'ız, en kritik EL maçlarında salonda full çekiyoruz ama ne bir şov ne de bir hareketlilik var. Bir tek taraftarın yaptığı organizasyonlarla olmaz bu işler, yönetiminde üstüne düşeni yapması gerekiyor. Işık şovunda teknik sorun nedir mesela, hiç yapılmayacak mı yani? Anons konusu ise artık iyice sıktı, ben tv'den Yalçın Dümer'e zor tahammül ediyorum. Benim gördüğüm şeyi yönetim ya da ilgili birimler görmüyor mu? Bu işi profosyonel birine teslim etsek, günaha mı gireriz!?

Yenilmez Armada Basketbol topları satışa çıkmış temenni ederim talep olur ama topa gelene kadar salonda kullanılabilecek ürünler daha elzem değil mi idi

cska olympiyakos efes ve gs logolu top 16 atkısı yapılamaz mı?euroleague ile ilgili hiçbir ürün üretilmedi.bu top 16 son,seneye farklı format ile oynanacak.maçların başlamasına daha zaman varken ve euroleague'in logo kullanımı konusunda bir kısıtlaması yoksa güzel olur.hiç olmadı euroleague logolu galatasaray atkısı da işimizi görür.

Yalçın Dümer'in yerine işi bilen biri bulunmalu Yalçın Dümer'e herhangi bir sebeple istihdam yaratmak gerekiyorsa (ki benim anladığım bu klüpte birçok peşkeş pozisyon var .Birçok kişi hak etmediği halde para kazanıyor) daha az kritik bir poziyonda istihdam edilebilir versinler aynı parayı da başka bişiler yapsın.

Euroleague maçlarında herkesin kırmızı olması sağlanmalı en düşük maliyetlisinden Çin işi boyalı bir T-Shirt ne kadar patlayabilir ki tek giymeyle kanserde olmayız.Ne yapıp edip her gelene bir kırmızı tshirt ayarlanmalı.

Tribün showlarından anlamıyorum ama Futbol'daki gibi daha da incelikli kareografiler hazırlansa çok iyi olur.ULEB bu işlerden mest oluyor çok açık sonuçta sportif neticede şans günlük performans gibi faktörlerinde yeri var ama şu işleri dopru organize edebilirsek yapamama olasılığımız yok şimdiye kadar ki önemli iç saha maçlarımızda gayet iyi iş yapan taraftar performansını daha da artırır klüpte biraz daha şu konuya azalırsa Fenomen yaratabiliriz ve tüm bunların direk ve somut getirileri olabilir

T Mac: "Zaza Bana GALATASARAY'lı Taraftarlar'ın Video'sunu Gösterince Nba'deki Seyircilerin Ne Kadar Sönük Kaldığını Anladım. İnanılmazlar." twitter böyle bir twet gördüm twit atan Goldovic diye bir kullanıcı helal olsun zazaya