Organizasyonlar Hakkında Düşünceler

Maçlardan önce taraftara düdük dağıtılsa ne kadar iyi olur. Tabii bazıları sahaya falan atar diye düşünülebilir ama yapılsa çok güzel bir hamle olur bence.

Bir de, Siena - Barça gibi maçlarda şu metrobüs seferlerine bir düzenleme yapılsın lütfen. Siena maçından önce 45 dakika önce metrobüs durağındaydık maçın ikinci çeyreğine zar zor yetiştik.

2-3 boş metrobüs sırf taraftarı alsa iş biter, ancak böyle çok zor oluyor.

Artık Klüp ne yapacak ise şu maçta yapmalı OLy maçını kaybedersek pek bir şansımız kalmayacak gibi o yüzden hem maçın kazanılmasına yardım edecek ambiyans için hem de salonda bir şölen havası yaratmak daha doğrusu onu taraftar yaratıyor zaten de daha da muhteşem bir şölen havası yaratmak için klübün de artık birşeyler yapması gerekiyor

Birde şu kırmızı Tshirt olayını kimse sallamadı ya...aşk olsun

Şurada ki fikirlerin çoğu o hor gördüğümüz seyyar satıcılar yapıyor bunu biliyor musunuz ? Barcelona maçı öncesi bir baktım adam maç atkısı yapmış onu satıyor. Bizim yönetimden bir cacık olmaz. Onlara bir imkan versek yemin ederim daha iyi işler yaparlar.

Efeslilerin kullandığı kornalar serbest diye biliyorum. Aynı şey olmasa da ASY'deki maçlardan önce korna satılırdı stat çevresinde. Onu da geçtim 3-4 sene önce okul bizi Efes'in EL maçlarına götürdüğünde sürüyle sokuyorlardı içeriye. Korna serbest.

He, ıslığın yerini tutar mı o ayrı :)

Efeslilerin kullandığı kornalar serbest diye biliyorum. Aynı şey olmasa da ASY'deki maçlardan önce korna satılırdı stat çevresinde. Onu da geçtim 3-4 sene önce okul bizi Efes'in EL maçlarına götürdüğünde sürüyle sokuyorlardı içeriye. Korna serbest.

He, ıslığın yerini tutar mı o ayrı :)

ıslıktan daha fazla gürültü çıkaıyor ama feci baş ağrısı yapıyor :) ama ıslık daha iydir

Aslinda sahaya cikarken isik gosterisi. Mac oncesi sonrasi lion girls olsa bide aslan giysili showman bide anonscu saglam olursa arada hucum marsı calsa diger takim serbest atis atarken kalp atisi efekti guzel olur tbl de olmasada efektler El olur sahit oldum izledgm bi kac macta serbest sanirm

Korna, davul vs. Türkiye liginde yasak, ancak Avrupa müsabakalarında serbest. Çok uzağa gitmeye gerek yok, kadın basketbol takımımızın Avrupa kupasını aldığı maçta bizde de pek çok korna vardı

Islığın yerini tutmaz, tutamaz. Sesle bi ilgiisi yok.

Aslında keşke rakipler serbest atış yaparken pota arkalarında pankart açabilsek. Rakibin ilgisini dağıtacak cinsten :) Mesela Efes maçında Sharapova pankartı gibi :)

Sharapova pankartı açmak en ufak söylemle terbiyesizlik olur. Oldukça ahlaksızca.

Cinselliği hala çözememiş bir toplumda faydadan çok zarar getirir bu tarz hareketler.Hiç mi hiç düşünmeyelim bence.Her yabancı oyuncu söze tribündeki etkinliğimizden giriyor zaten.Biraz daha pozitif,biraz daha konsantre gelinir salona olur biter.

Bu arada söylemeyi unuttum, GSTV'deki Euroleague Özel programında Can İşbakan, "Taraftardan bağımsız organizasyonlar yapılacak" dedi. Sanırım kulübü kastetti.