Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocadan sonra bence engin atsür-birkan batuk-kerem gönlüm alınmalı yerli olarak yabancı da shipp-gordon elde tutularak 2 numaraya şutu olan bir skorer...4 numara velickovic le anlaştıysak sorun olmaz... ve 5 numara bence sertliği olan ve kalın bir pivot lazım bize...devşirme olarakta aklıma kinsey-ersin dağlı dan başka alabileceğimiz isim gözükmüyor....

hocadan sonra bence engin atsür-birkan batuk-kerem gönlüm alınmalı yerli olarak yabancı da shipp-gordon elde tutularak 2 numaraya şutu olan bir skorer...4 numara velickovic le anlaştıysak sorun olmaz... ve 5 numara bence sertliği olan ve kalın bir pivot lazım bize...devşirme olarakta aklıma kinsey-ersin dağlı dan başka alabileceğimiz isim gözükmüyor....

Engin ve Birkan takviyeleri çok iyi olur gerçekten. Kerem de transfer edilebilir ama bu sefer ya İlkan'ı bir sene daha kiralayacağız ya da Cevher'den vazgeçeceğiz. Yabancı transferi de gelecektir çünkü.

Hoca meselesi çok can sıkıcı boyutlarda, konu fazla uzamadan bir sonuca varmalıyız. Maalesef yazdıklarımız suya yazı yazmakla eşdeğer şu anda.

Engin ve Birkan takviyeleri çok iyi olur gerçekten. Kerem de transfer edilebilir ama bu sefer ya İlkan'ı bir sene daha kiralayacağız ya da Cevher'den vazgeçeceğiz. Yabancı transferi de gelecektir çünkü.

Hoca meselesi çok can sıkıcı boyutlarda, konu fazla uzamadan bir sonuca varmalıyız. Maalesef yazdıklarımız suya yazı yazmakla eşdeğer şu anda.
bence birkan batuk için ilkan 1 yıl daha karşıyakada kalabilir...engin alabileceğimiz en iyi yerli oyun kurucu bence kerem zaten sakat diyenlere play offta cevap veriyor...devşirme de önemli ersin dağlı beşiktaşta çok iyi bu yıl bence alınabilir. yerli takviyesini sağlam yapsak iyi olur...

İlkan'ı bir yıl daha orada bırakırsak ben onun yerinde olsam sözleşmeyi fesih etmek isterim açık net zira sürekli başka oynucular için vaz geçilen kendisi oluyor ve o oyuncular gelip burada oynayıp ,piyasa yaparken İlkan orada meze olmakla uğraşıyor.

Ayrıca Kerem-İlkan-Cevher-Birkan Batuk ile 4 numara pozisyonu tamamen yerlilerden kurulabilir ki Cevher 3 numara Kerem'de 5 numarada rotayona dahil olacak isimler aynı zamanda.

Birkan Batuk ve 4 numara?

Bu arada Kerem Gonlum'u isteyen cok ki ben de istiyorum ama Mahmuti'nin maasinda muhasebe hesabi yapiyorsaniz Kerem'i isterken de Efes'ten senelik 1 milyon dolardan cok para aldigini hesaba katin hem de 35 yasinda, sakatligi da cok oluyor...

Birkan Batukta milletin görüp benim göremediğim ne var çok merak ediyorum.Vasat bir potansiyeli var bence.Yatırım yapılacak adam değil

Alinabilcek baska yerli 2-3 numara varmi ki Onur? Yoksa sana katiliyorum, cok potansiyeli olduguna inanmiyorum ama istikrarli dis sutu ve taraftarla beraber hirslandiginda iyi savunma yapmasi sebebiyle rotasyonda Caner'den cok is yapar bence.

Birkan Batuk ve 4 numara?

Bu arada Kerem Gonlum'u isteyen cok ki ben de istiyorum ama Mahmuti'nin maasinda muhasebe hesabi yapiyorsaniz Kerem'i isterken de Efes'ten senelik 1 milyon dolardan cok para aldigini hesaba katin hem de 35 yasinda, sakatligi da cok oluyor...

Kerem, Gurovic, Milojevic, Dee Brown, Zizic alabilir ama Oktay Hoca alamaz. Zaten basketbolda koçun katkısı ne kadar? (!)

Oyuncuların aldığı paralarla hocaların aldığı paraları karşılaştırmak bence gereksiz bir demagoji. Hocaların aldığı paranın rayici bellidir(oyuncudan fazla da olabilir, benim itirazım elmalar armutlar meselesine). Ayrıca Milojevic keşke yeniden gelse de aynı parayı tekrar versek :) Bence Oktay Hoca haketmediği bir para istemiyor, bu sezon çaresiz kalarak kaybettiğimiz yarı final serisini çıkarırsak gençlere yapılan yatırım, planlar, istikrar belli.

Şu anki belirsizlik içinde oyuncu transferi konuşmak çok zor. Andric gittiğine göre Lakovic kesin gidecektir diye düşünüyorum. Takımların Türk oyuncu iskeleti birbirine yaklaştığından Bjk Milangaz bu sezon yabancılarıyla şampiyon olmaya çok yakın ve rakiplerimiz o pozisyonda yabancılarından aldıkları verimle oynarken yabancı hakkımızla rotasyon yapıyoruz adeta.

Türk olarak Barış Ermiş bana göre alınacak en iyi oyuncu. İyi bir savunmacı, iyi bir atlet ve en önemlisi pozisyonuna göre iyi bir fiziğe sahip. Kendi ligimizde bile undersize bir takımız ve hız ve tempo dezavantajı yaratmadan fiziken güçlendirecek oyunculara ihtiyacımız olduğu da bir gerçek.

35 yasindaki Kerem Gonlum'un maliyetini sormadan alalim diyolarsa ben de Mahmuti ile karsilastiririm tabi ki o fiyati, Spanoulis, De Colo, Velickovic gibi adamlarla kiyaslamadim onlari getirmek icin fedakarlik gerekebilir ve koctan fazla alabilirler, keza Gordon'u takimda tutmak icin de ayni sekilde yuksek paralar teklif edilmeli ama kimse Kerem'in degerini sorgulamazken herkes takmis kafayi Mahmuti'ye, mali hesap yapiyolar

3sezondur şok kayıplar yaşıyoruz...evren büker cem akdagla birlikte muazzam geçirdigi sezonun ardından takımdan ayrıldı yaz başında..yaz sonunda döndü ama halini biliyoruz...ermal final oynadıgımız sezonda çok degerli bir parçamızken daha final serisinin tadı damaktayken cart diye efese gitti...aha bu sezon da daha desdur demeden andric ayrıldı...nasıl bir basiretsizliktir bu...
denecek ki gitmek isteyene kal demek olmaz lakin gitmek isteyenin de sebepleri varsa bu sebepleri göz önünde bulundurmak ve yapılanmada ona göre düzenlemeler yapmak gerek...çünkü bu bir degil iki degil...hayır gidenin yeri de dolmuyor...
evreni oyak renault ve bizdeki ilk senesinden hatırlayanlar türkiye sonunda hem savunma yapabilen hem şutu olan hem penetresi olan bir adam buldu diyordu ki gidin başlıgına bakın geldigi dönemde piyasadaki pozisyonunun en iyi yerlilerindendi...
ermal post oyununu en iyi bilen pivotlardandı o gittigi günden beri sırtı dönük oynayan pivotumuz yok diye yakınıyoruz..
ahanda andric gitti şimdi onun çabuklugunu ikili oyunlardaki guardla olan uyumunu arayacagız...
yakınıyoruz arıyoruz vs. çünkü başta da söyledigim gibi gidenin yerine daha iyisi ya da dengi gelmiyor...
ha bir de üstüne gordon'u kaybedersek cidden dükkanı kapatıp gidelim..hiç bize başka gordon mu yok tribi yapılmasın zira cidden yok... fiyat-performans,takıma uyum gibi noktalarda bu kadar olumlu bir sezon geçirmiş eldeki adamı satıp yerine daha iyisini aramak dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmaktır başka bişey degil...

3sezondur şok kayıplar yaşıyoruz...evren büker cem akdagla birlikte muazzam geçirdigi sezonun ardından takımdan ayrıldı yaz başında..yaz sonunda döndü ama halini biliyoruz...ermal final oynadıgımız sezonda çok degerli bir parçamızken daha final serisinin tadı damaktayken cart diye efese gitti...aha bu sezon da daha desdur demeden andric ayrıldı...nasıl bir basiretsizliktir bu...
denecek ki gitmek isteyene kal demek olmaz lakin gitmek isteyenin de sebepleri varsa bu sebepleri göz önünde bulundurmak ve yapılanmada ona göre düzenlemeler yapmak gerek...çünkü bu bir degil iki degil...hayır gidenin yeri de dolmuyor...
evreni oyak renault ve bizdeki ilk senesinden hatırlayanlar türkiye sonunda hem savunma yapabilen hem şutu olan hem penetresi olan bir adam buldu diyordu ki gidin başlıgına bakın geldigi dönemde piyasadaki pozisyonunun en iyi yerlilerindendi...
ermal post oyununu en iyi bilen pivotlardandı o gittigi günden beri sırtı dönük oynayan pivotumuz yok diye yakınıyoruz..
ahanda andric gitti şimdi onun çabuklugunu ikili oyunlardaki guardla olan uyumunu arayacagız...
yakınıyoruz arıyoruz vs. çünkü başta da söyledigim gibi gidenin yerine daha iyisi ya da dengi gelmiyor...
ha bir de üstüne gordon'u kaybedersek cidden dükkanı kapatıp gidelim..hiç bize başka gordon mu yok tribi yapılmasın zira cidden yok... fiyat-performans,takıma uyum gibi noktalarda bu kadar olumlu bir sezon geçirmiş eldeki adamı satıp yerine daha iyisini aramak dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmaktır başka bişey degil...

gidenin yerine neden daha iyisi gelmiyoru transferi yapanlar bir sorgulasın..bu konuda yeterince cömert olmayan yönetim de yeterince esnek olmayan oktay hoca da...

Fener Barışı aldıysa Enginin kalmayacağı anlamına gelir bu.Engini mutlaka almalıyız. Ender'de kariyerine başa takımda devam etmeli.Performans/fiyat oranında ligin Lakovicten sonra en kötü oyuncusu belki de.

Ayrıca Big Sofo'nun ayrılma durumu var.Bence bize lazım olan adamlardan biri.Bildiğim kadarıyla Maccabide 500 bin euro civarına oynadı.Maaşı bir Ender Arslan bile değil.Şimdiden maliyeti bizi aşar diyecek olanlar için not olarak yazayım.

koçla ipler kopma noktasındaymış...eldeki oyuncular birer birer gidiyor,gidecek deniyor...içimden bir ses malik dixonlu gerald fitchli sezonlara geri dönecegiz diyor...cem akdaglı sezondan beridir tonla maçına gittim takımın ama eger böyle bir dönüş yaparlarsa eger olsun ki tek maçlarına gidersem...

Kim giderse gitsin bütçemiz 7-8 milyon euro çizgisinde olduğu sürece o zamanlara dönmemiz imkansız.Oktay Hocanın gidişinin de takımı olumsuz etkileyeceğini sanmıyorum

Kim giderse gitsin bütçemiz 7-8 milyon euro çizgisinde olduğu sürece o zamanlara dönmemiz imkansız.Oktay Hocanın gidişinin de takımı olumsuz etkileyeceğini sanmıyorum

sadece sporda degil ekonomide de siyasette de istikrar önemlidir...eger bir basketbol kültürü yaratılacaksa nasıl olsa para var biri gider öbürü gelir mantıgıyla ancak transfer sezonu olan yazları hareketli geçiririz...

fenerin barış transferi engin gidiyor olarak yorumlanabilir bu keşke gelse bize karşıyaka zor günler geçirdiği söyleniyor birkan batuk için fazla diretemezler bence kerem gönlümü de alırsak yerli rotasyonu sağlam olucak engin atsür-ender aslan-göksenin köksal-birkan batuk-kerem gönlüm-cevher özer-(ilkan karaman)furkan aldemir 5 tane de yabancıyla shipp-gordon + 4-5-2 numaralara takviye yapsak süper olur lakoviç tutulacaksa bence 2-3 numaralarında şutör olması gerek yoksa başka şutör olmadığı için rakip takımlar lakovice önlem alınca sıkıntı oluşuyor...gerçi bu sezon ceza şutlarını bile kaçırdı bence bütçe uygunsa daha delici birisini isterdim ...devşirme alalım bence ersin dağlı bence olabilir bu yıl bjkde çok iyiydi benim performansına en şaşırdığım adam pota altında bu kadar dominant olsa önceki yıllarında su an nerelerdeydi...

Yazık ya. Şu dönemi transfer görüşmeleriyle geçirmek varken, biz koçun kim olacağını bile bilmiyoruz.

Euroleague için "biz hala buradayız" demeliydik, ama bir bilinmezlik içerisinde sürüklenip gidiyoruz. Çok sinirleniyorum, çok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...