Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım bırakılan miras hiç edilmez, bu takım 2-3 sene içinde Türkiye'ye ambargo koyacak bir yapılanma içindeydi, seneye Shipp yerli statüsüne geçecek, Furkan,Göksenin,İlkan gibi gençlerle beraber bu 4 yerli uzun süreler bizi taşıyacaktı, onlara ilaveten Kenan Sipahi ve Birkan anlaşmaya yakın isimlerdi, bu Türk kadrosunun omurgayı oluşturduğu yapılanma inşallah devam eder. Barış Ermiş de bu karmaşık ortamda kaçırdığımız bir isim, umarım Engin Atsür ve Kerem Gönlüm kaçmaz elden. Shipp ve Gordon'a teklifler olmasına rağmen teknik ekip bu isimleri özellikle bekletti, şimdi ekip gidince bu oyuncuların ayrılma ihtimali çok kuvvetli, muhteşem 2 oyuncu kaçıracağız belki de, bir an önce önlemler alınmalı, tamamen içine edilmesin şubenin. Euroleague hırsımız umarım hep devam eder ve sürekli zirve yarışı içinde oluruz, ha yok tersi olursa o zaman eskilere döneriz, zaten azalan heyecanımız da tamamen biter.

Cok beklersin diyorum.. Senin de dedigin gibi bu takimdaki kalburustu oyuncularin gidecegini dusunuyorum.. Asagida Jamon Gordon'in tweet'i var.. boyle tweet atan adam burda kalir mi sence, digerleri de oyle..

https://twitter.com/#!/LilReb22

Jamon Gordon ‏@LilReb22
Whats going on with GALATASARAY?????????

Shipp ve Gordon göndermek hangi akıl mantığa uyar bilmiyorum.Shipp sakatlandığında ne kadar zorluk çektiğimizi gördük kaybettiğimiz seride eğer Shipp olsaydı sizce Hawkins 20 sayı ortalama ile oynuyabilirmiydi.

Shipp ve Gordon göndermek hangi akıl mantığa uyar bilmiyorum.Shipp sakatlandığında ne kadar zorluk çektiğimizi gördük kaybettiğimiz seride eğer Shipp olsaydı sizce Hawkins 20 sayı ortalama ile oynuyabilirmiydi.

Gonderilecegini kim soyledi, Shipp'i bilmem ama ben Gordon'in bu takimda duracagini sanmam, Galatasaray'da neler oluyorr???????? diye tweet atan adamin bu kulupte pek rahat edebilecegini sanmiyorum..

Shipp ile Gordon'a ciddi teklifler var bu karmaşık sürede de bekletildiler staff tarafından, Mahmuti ile gelen 2 oyuncu ayrılmak isterse de şaşırmam, Shipp olsa tabi ki şampiyon olurduk bu noktalara gelinmezdi orası ayrı.

Shipp ile Gordon'a ciddi teklifler var bu karmaşık sürede de bekletildiler staff tarafından, Mahmuti ile gelen 2 oyuncu ayrılmak isterse de şaşırmam, Shipp olsa tabi ki şampiyon olurduk bu noktalara gelinmezdi orası ayrı.

Tanju abi Shipp çok önemli bir oyuncu kendini sürekli geliştiriyor .Şutu kötü dedik baktık geçen seneye nazaran acayip geliştirmiş bir anda ceza şutörü haline geldi.Ortaya düşen tüm ribaunt ları alıyordu.Hızlı hücuma çok iyi çıkıyordu.Savunma konusunda Euroleague normal sezon MVP ne hale getirdiğini herkes gördük ,CSKA maçında simdi bunları yapan bir Shipp avrupada iştemiyecek takım sayısı sınırlıdır.Zaten biraz sırtı dönük oyununu geliştirse ve Şutunu istikrarlı hale getirse avrupadaki sayılı oyunculardan olur.

Mahmuti gittikten sonra (daha doğrusu böyle yakışıksız biçimde ayrılmak zorunda bırakıldıktan sonra) baya bi soğudum ama işte insan yine de ilgilenmeden edemiyor. Shipp ve Gordon takımda tutulmalı. Bu şartlarda daha iyisini bulamayız, çok zor.

Şu yazın yaratacağı enkazın ardından şöyle yapılanacağız,böyle ilerleyeceğiz,Galatasaray tüm branşlarıyla topluca büyüyecek,tüm branşlarda işi bilenler başta olacak diyenler olursa onların yalanlarını...
''Oyuncu ve Teknik Kadro Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)''e dair yazabileceğim tek şey bu.Ben kabul edilebilir ifadelerle değerlendiremiyorum bu başlığı,zira olanları kabul edemiyorum.Canını sıkacağım,uğraştıracağım herkesten de özür dilerim.

Jamon gordon da giderse sil baştan'a döndük demektir.Yanlız Koçu belli olmayan bir takım değiliz,aynı zamanda idarecilik bakımından yoklara oynayan bir takımız.Nedir bu başıboşluk...?GS basketbol şubesini kim yönetir,açıklamaları kim yapar?

Gene kendimiz çalıp oynayalım....
Yerli kadromuz bana göre çok iyi
Yaratıcısına teşekkürler OKTAY MAHMUTİ,şimdi görecegiz takımın vizyonunu,yönetimin alacağı önlemleri,tepkiye de hazır olsunlar.
Yabancı olarak ise Jamon'un ayrılma durumuna göre 2 numaraya csk dan ayrılması gündemde olan jamont gordon,
3 numaraya brose basketten anthony leon tucher
4 numaraya valencia dan caner madley,caja laboralden MACIEJ LAMPE
5 numaraya big safo,d'or fisher
Haydi vizyonu geniş olan,ufuktaki güneşi batıran,heyecanı,coşkuyu hiçe sayan yönetim...Gerekli önlemler alınsın artık,rakiplerin kadar bütçe koyun yani 20 30 milyon euro civarı.İstikrarla,takım kimliğiyle uğraşmayın basın parayı görelim artık o çoşkuyu.

Demek ki basın mensuplarından duymuş böyle bir şeyi, sonra aklına gelmiş "aa evet güzel olur hakkatten" diye düşünmüş. Yoksa GS başkanı asla yalan söylemez. "Oktay hocayla görüşmelerimiz devam ediyor" dediği gün sözleşmesinin feshedilme aşamasını kastediyordu mesela.

Bizi Galatasaray'dan soğutma Ünal Aysal. Yeter artık.

Galatasaray başkanına yalan söylüyor demek istemiyorum ama bunu demem için başkan elinden geleni yapıyor.Ünal Aysal'ın ya hiç bir olan bitenden haberi yok yada yalan söylüyor.

Basketbol şubesiyle ilişkilendirilebilir mi bu hamle? Yoksa tamamen başka bir şey mi?

Semih basketbol ile dogrudan alakasi yok hatta kulupteki hic bir brans ile alakasi yok.. Sadece gelir ve giderin ve idari islerin yonetildigi Sportif A.S'nin genel mudur oldu.. Baskan aksama duyar belki ama..

Semih basketbol ile dogrudan alakasi yok hatta kulupteki hic bir brans ile alakasi yok.. Sadece gelir ve giderin ve idari islerin yonetildigi Sportif A.S'nin genel mudur oldu.. Baskan aksama duyar belki ama..

Ben de tam tersi, Sportif AŞ doğrudan futbol takımıyla (ya da diğer branşlardaki takımlarla da) ilgili sanıyordum. Transferleri falan Sportif AŞ yapıyor sanıyordum.

Ben de tam tersi, Sportif AŞ doğrudan futbol takımıyla (ya da diğer branşlardaki takımlarla da) ilgili sanıyordum. Transferleri falan Sportif AŞ yapıyor sanıyordum.

Aslinda su sekilde Kerem, transferleri falan kulubun yonetimi yapiyor ancak kulubun gelir gideri Sportif A.S.'de toplaniyor.. Yani kulup Sportif A.S.'nin cogunluk hisselerine sahip. Sportif A.S. kulubun maas odemeleri, transfer odemeleri, ve diger masraflari ile bilet, yayin haklari, sponsorluk vb. gelirlerinin yonetildigi sirkettir. Daha cok maliyetlerin yonetilmesi ve gelirlerin artirilmasi faaliyetleri yaparlar.. Sporcuyu kulup transfer eder ama parasini Sportif A.S. oder..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...