Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lakoviç tutulacaksa bence 2-3 numaralarında şutör olması gerek yoksa başka şutör olmadığı için rakip takımlar lakovice önlem alınca sıkıntı oluşuyor...gerçi bu sezon ceza şutlarını bile kaçırdı bence bütçe uygunsa daha delici birisini isterdim ...

Lakovic %43 ile üçlük attı bu sezon. Ceza şutlarını gayet güzel soktu bence.

Engin Atsür'ü çok istiyorum bu takıma . İnşallah alınır ama yönetimdeki son dönemdeki saçmalıklar yüzünden kesin Milangaz'a kaptırırız onu da.

Baris Ermis geldi diye Engin Atsur gonderilecek kanisi kesin degil. Adamlar Ukuc'i gonderdi, Finley'i de gonderiyor. Bir yabanci alip Engin'i de rotasyonda tutabilir. Gelmesini ben de isterim ama kesin degil.
5 numara pozisyonuna da Oly ile yarim sezon sozlesme imzalayan Dorsey'i cok isterim. Sozlesmesi uzatilir mi bilmiyorum ama mali sikintidan uzatilmayabilir ve Dorsey bize cook sey katar.
Lakovic'in gonderilmesini ben de istemem. Jaka ceza surlarini cok iyi kullanip oyunda kaldigi kisa surelerde buze cok faydali olmustur. Savunmada bile ugrasiyor adam helal olsun.
Bu sezon bizim en iyi transferimiz İlkan olacaktir. Karsiyaka'da muhtesem bir sezon gecirdi. Goksenin, İlkan, Furkan gibi bir genc nesil suan hicbir takimda yok.
Tek is Subenin basina biri ve Oktay Hoca'yi takimda tutmak, umarim bunda muaffak oluruz!

Ender için çoğumuz şeklinde ifade edip yumuşak davranmanın anlamsız olduğunu düşünüyorum hepimizi kocaman bir hayal kırıklığına uğrattı. Evet savruk bir guard ama bu kadar da ipleri kaçırması hele milli takım oyuncusu düzeyinde bir isme yakışmadı...

Oktay koç kalır mı kalırsa Enderle devam eder mi ? Oktay koç kalır Ender gider mi ? Ama yerli piyasasının bu kadar bitik olduğu, oyuncu bulmanın çok çok zor olduğu bir dönemde eldekiler ne kadar çapsız olsa da performans açısından kolay kolay vazgeçemeyebiliriz.

Engin bence şu koç kaosu yaşanmasaydı çoktan bu yakaya gelmişti, belirsizlik çok kötü bir an önce netleşmesi gerekir...

Lakovic savunmada gayret etse ne olacak ki? Yapabiliyor mu yapamıyor.Gayret ediyor diye sevineceksek işimiz yaş.Lakovicin savunmasını aşamayacak guard üniversite liginde bile yok

Lakovic %43 ile üçlük attı bu sezon. Ceza şutlarını gayet güzel soktu bence.

aynı lakovic EL de %36 playofflarda da %25 ile ile 3 attı...
istatistikten ziyade takip edenler daha iyi blecekler ki kritik toplarda bütün bir sezon boyunca çok basit hatalar yaptı...ya top taşıdı ya pas hatası yaptı ya en kritik yerde attıgı şut airball oldu vs vs...
tutup da andric gönderiliyor gordon'un gidecegi söyleniyorsa lako'yu takımda tutmak tek kelimeyle ayıptır...

İyi guzel de subenin basinda kimse yok, hoca ile anlasilmamis, oyunculari bir bir gonderelim. Bu sorunlar cozuldugunde Jaka'dan daha iyi oyuncu alabileceksek gonderin. Ben de muhtesem bir performans gosterdi demiyorum ama bu kaos ortaminda kalmali!

Ayrica Gordon konusu cok onemli bir konu. Zira suan ondan daha iyi bir iki numara bulmak bu butceyle imkansiz.
Hadi Luksa gitti ama Gordon her ne olursa olsun rakimda tutulmali

Final serisinde gördük ki Kerem Gönlüm daha bitmemiş takımın en iyilerindendi kendisi de tuttuğu takım olan Galatasaray da oynamak istiyor umarım bu çıkan olaylar onu almamızı engellemez .Şu anda keşke Oktay hocanın kaldığı ve Kerem geldiği aynı anda açıklansa ne de güzel olur.

Milangaz'da koç dahil bütün herkesin sözleşmesi bitmiş. Aslında Arroyo ve Erceg alınsa oradan tadından yenmez ama hiç sanmuyorum

Şöyle bi kadro kurabilsek 1: Aaron Jackson(bilbao)-Tutku Açık
2:jamon gordon-jimmy gordon(cska)-göksenin köksal
3:joshua shipp(devşirme)-caner topaloğlu
4:yabancı-kerem gönlüm-ilkan karaman
5:big sofo-furkan aldemir
Şutu olan sağlam bi 4 numara alınabilir. Cevheri de takımda tutmalıyız bana kalırsa geri kalanlarla yolları ayırabiliriz. Shipp bence kesinlikle eğer Türk vatandaşı yapılırsa takımda kalmalı. Aron Jackson kendini bi hayli geliştirdi hem de ligimizi bilen bi guard bo mcgalebb gibi patlama yapabilir Avrupada.Jimmy gordon cskada tam istediğini veremedi ancak bizde b

Umarım bırakılan miras hiç edilmez, bu takım 2-3 sene içinde Türkiye'ye ambargo koyacak bir yapılanma içindeydi, seneye Shipp yerli statüsüne geçecek, Furkan,Göksenin,İlkan gibi gençlerle beraber bu 4 yerli uzun süreler bizi taşıyacaktı, onlara ilaveten Kenan Sipahi ve Birkan anlaşmaya yakın isimlerdi, bu Türk kadrosunun omurgayı oluşturduğu yapılanma inşallah devam eder. Barış Ermiş de bu karmaşık ortamda kaçırdığımız bir isim, umarım Engin Atsür ve Kerem Gönlüm kaçmaz elden. Shipp ve Gordon'a teklifler olmasına rağmen teknik ekip bu isimleri özellikle bekletti, şimdi ekip gidince bu oyuncuların ayrılma ihtimali çok kuvvetli, muhteşem 2 oyuncu kaçıracağız belki de, bir an önce önlemler alınmalı, tamamen içine edilmesin şubenin. Euroleague hırsımız umarım hep devam eder ve sürekli zirve yarışı içinde oluruz, ha yok tersi olursa o zaman eskilere döneriz, zaten azalan heyecanımız da tamamen biter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...