Basında konuşulduğu gibi şubeye Lütfi Arıboğan geliyorsa hedeflerimiz ciddi şekilde artacaktır. Yurtdışı temsiliyeti ve bağlantısı üst düzey olan bir isim. Bize Euroleague hususunda çok katkı sağlar. Hadi bakalım bir an önce gelişmeleri bekliyoruz.
bu yönetimden bir cacık olmaz bakın futbola ceza alırsak onu almayız bunu almayız Fenerbahçe sanık onlar bizim istediğimiz oyuncuları gidip alıoyorlar. Bize şunu açık açık söylesinler Fenerbahçe bizden büyük müdür yeter kandırdıkları bizi şiki gün sonra 35 yaşındaki basketbolcuları getirip alıon size takım diyecekler yeter sıkıldık veteranlardan. gelecek sezonu ne basketbolda ne futbolda heyecanla bekliyorum sağolsunlar liseliler!..
Kusura bakma ama saçmalamışsın.
Bu "Andric'in yerine daha iyi yabancı alınsın" muhabbetide komikleşmeye başladı.Andric'in özelliklerine [ve fazlasına] sahip ve Galatasaray'a gelebilecek kim var piyasada?Tiago Splitter-Fran Vazquez- gibi isimler kesinlikle gelmezler bize.Onun dışında da aklıma isim gelmiyor...
Umarım "Andric'in daha iyisi" diyip Kyrylo Fesenko-Pops Mensah Bonsu gibi kazmalar almayız ama çok üst düzey isimlerinde bizi tercih edeceğini zannetmiyorum.
Berat kardeşim ben düşüncelerine katılmıyorum wrigth dediğimiz adamın yaşını sorgulamayız,takımı bu kadar genç oyuncular ile takviye ederken sence tezat olmazmı boyle bir transfer yaklaşımı ayrıca De Colo'da San antonio spurs ile anlaştı...