Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basında konuşulduğu gibi şubeye Lütfi Arıboğan geliyorsa hedeflerimiz ciddi şekilde artacaktır. Yurtdışı temsiliyeti ve bağlantısı üst düzey olan bir isim. Bize Euroleague hususunda çok katkı sağlar. Hadi bakalım bir an önce gelişmeleri bekliyoruz.

Bir gordon gider bin gordon gelir gecen sene bası forumun %90 begenmiyordu simdi herkes yaygara koparıtor elbet gordonun karakterine vede stilene benzer oyuncu bulunur.

Lakovice verilen para gordona da verilmeli . lakovic gordonun yaptığı için yarısını yapmıyor. O zamanda ayrılmak istiyorsa yapacak bişey yok.Tabiki bizim için çok özel bi oyuncu ama oyuncu ayrılmak istiyorsa zorla tutamazsın.Ayrıca artık şunu bilmemiz gerekiyor bu takım Andriç'le bi yere varamaz.Ribaund yok orta mesafe şutu yok sırtı dönük oyunu yok savunmada sertlik yok en önemli özelliği bi pivot için çabuk ayaklara sahip olması.Ben Andriç'ten ne beklendiğini hala anlamış değilim.Anriç'le bi yere varamıyacağımız aşikar.Artık gerçekleri görmemiz lazım.Ayrıca Lakovic ve Savovic mutlaka gönderilmeli.

sınavlar dolayısıyla bi iki gün uzak kaldım ve şu yazılanları görünce nutkum tutuldu...önce andric gitti sonra gordon gidecek deniyor...eh shipp de sakat artık ona da yol versin bari yönetim belli rahat batmış çünkü...inanamıyorum şaka gibi bi kulüp yahu...

biri çıkıp da beyler sakin sıkıntı yok desin lütfen ya...

Eğer Andriç gittiyse,ben hiç üzülmedim,büyük maçların oyuncusu değil,bu yıl gördümüz gibi yabancı kalitesi çok önemli,tabiki takım olabilmekle beraber,Gordon'un gidişine üzülürüm,ama Barcelona istiyorsa,elden birşey gelmez.Lakoviç'i çok sevmeme rağmen,beklenen katkıyı veremediği için gönderilmesinden yanayım,ayrıca Andriç,Djedoviç,Savoviç gitmeli.Hawkins konusundada benim görüşüm Bjk'deki oyununu bizde oynayamaz,onlar düzen dışı oynuyorlar,biz sistem basketbolu oyunuyoruz,ayrıca Hawkins sistem basketbolunu en iyi oynayan takımlardan biri olan Siena'da başarısız oldu,Bjk'deki yabancılara bakarsak hepsi kaliteli ama bireysel oyuncular…

Kerem Gönlüm Efes'i ayakta tutuyor şu anda. Yaşı var ama bize gelmek istediğini de göz önüne alınca transfer edilebilir.

Ama o zaman 4 numara rotasyonunda -yabancı geleceğini göz önüne alırsak- ya Cevher ya da İlkan'dan vazgeçmemiz gerekecek.

Bu yönetimden bir cacık olmaz. Bakın futbola ceza alırsak onu almayız bunu almayız diyor yöneticiler. Fenerbahçe sanık onlar bizim istediğimiz oyuncuları gidip alıoyorlar. Bize şunu açık açık söylesinler Fenerbahçe bizden büyük müdür? Yeter kandırdıkları bizi iki gün sonra 35 yaşındaki basketbolcuları getirip alın size takım diyecekler. Yeter sıkıldık veteranlardan. Gelecek sezonu ne basketbolda ne futbolda heyecanla bekliyorum sağolsunlar liseliler!..

bu yönetimden bir cacık olmaz bakın futbola ceza alırsak onu almayız bunu almayız Fenerbahçe sanık onlar bizim istediğimiz oyuncuları gidip alıoyorlar. Bize şunu açık açık söylesinler Fenerbahçe bizden büyük müdür yeter kandırdıkları bizi şiki gün sonra 35 yaşındaki basketbolcuları getirip alıon size takım diyecekler yeter sıkıldık veteranlardan. gelecek sezonu ne basketbolda ne futbolda heyecanla bekliyorum sağolsunlar liseliler!..

Kusura bakma ama saçmalamışsın.

Cenk Akyol'u alalım diyenler vardı. 3-5 maç çıkıp 2-3 üçlük attı diye unutuldu sanırım Cenk'in oyunu. Genel istikrarsız oyununu bıraktım, Beşiktaş maçının son 2 saniyesindeki saçma sapan faulü görün de anlayın.

Kerem Gönlüm'ü ise bu maç iyi oynadığı için genel olarak istiyorum. Tabii, sakatlığından dolayı soru işareti var. Yine de Andric'in görevini, ikili oyunda belki biraz daha düşük, ama savunma ve oyun hırsında daha iyi olarak bize katkı sağlayabilir. Andric'in boşluğunu Türk oyuncuyla kapatmak da önemli bir artı olur.

Andric'i severdim, ama yerine daha iyi bir yabancı alınacaksa, ki artık sağlam oyuncular alınmalı, gitmesine çok üzülmem. Gordon, Shipp, Göksenin ve Furkan dışında vazgeçilmez oyuncumuz yok bence.

Kadın basketbolundaki kaostan şikayetçiydik ki erkek basketbolu da aynı durumda şimdi. Bir düzen, bir sistem ve adam gibi transferleri ne zaman görebileceğiz acaba...

Bu "Andric'in yerine daha iyi yabancı alınsın" muhabbetide komikleşmeye başladı.Andric'in özelliklerine [ve fazlasına] sahip ve Galatasaray'a gelebilecek kim var piyasada?Tiago Splitter-Fran Vazquez- gibi isimler kesinlikle gelmezler bize.Onun dışında da aklıma isim gelmiyor...

Umarım "Andric'in daha iyisi" diyip Kyrylo Fesenko-Pops Mensah Bonsu gibi kazmalar almayız ama çok üst düzey isimlerinde bizi tercih edeceğini zannetmiyorum.

Kusura bakma ama saçmalamışsın.

Kusura bakıyorum sözlerine dikkat et! Sizler 2 senedir bu takımın başarılı dönemlerinde bu takımın peşinden gidenler olabilirsiniz ama bu takım tam anlamıyla istim üstündeyken koçuyla taraftarıyla oyuncusuyla bu kadar bütünleşmişken heşey rayına girmişken 1-2 takviyeyle Avrupa'da önemli takımlardan birini kurmak varken şu belirsizliği, yıllarını basketbol takımının peşinde geçirmiş olarak kabullenemiyorum.. Hala ne futbolda ne basketbolda adam akıllı bir hamle yok. Basketbolda takımlar transferlere başladı takımlar oluşturuldu bile neredeyse futbolda Avrupa Kupası başlayacak futbolcuların fiyatları tavan yapacak biz yine veteranlara kalacağız. Neymiş efendim Türk Futbolu ceza alacakmıymış. Geçen sene bizler neden gittik kombine aldık o zaman takım Avrupa'da mı mücadele ediyordu. Futbol takımını Fatih Terim dışında kimse şampiyon yapamazdı, basketbol takımını da Oktay Mahmuti dışında kimse bu kadar başarılı oynatamazdı. Yönetimin tek bir katkısı olmadı şu iki takıma iki senedir. Felipe Melo transferini adam bizdeyken bitireceklerdi. Basketbolda Shipp sakatlandığında ve Songaila gönderildiğinde pintilik yapmayıp takım şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken yıllar sonra kalburüstü oyuncular alınsaydı biz bugün final serisinde salonlardaydık. Var mı şu anda takımda kimin kalacağına kimin gideceğine yönelik bir açıklama? Oktay hoca kalacağım diye açıklama yaptı. ünal aysal başantrenör olarak devam etmek istiyoruz diyor. İstiyoruz ne demek birşey ya vardır ya yoktur. Saçmaladım yani he. Transfer sezonunun sonunda takımlar oluştuğunda önümüzdeki sezon 4 veya 5. liğe oynayacak kadro oluşturulduğunda görüşelim yine bir.

Bu "Andric'in yerine daha iyi yabancı alınsın" muhabbetide komikleşmeye başladı.Andric'in özelliklerine [ve fazlasına] sahip ve Galatasaray'a gelebilecek kim var piyasada?Tiago Splitter-Fran Vazquez- gibi isimler kesinlikle gelmezler bize.Onun dışında da aklıma isim gelmiyor...

Umarım "Andric'in daha iyisi" diyip Kyrylo Fesenko-Pops Mensah Bonsu gibi kazmalar almayız ama çok üst düzey isimlerinde bizi tercih edeceğini zannetmiyorum.

Erdal, Andric'in daha iyisinden kastım daha iyi bir isim, öncelikle onu belirteyim de sonra ikili hücumları daha mı iyi oynayacak falan deme.

İlla bu olsun diye söylemiyorum, takım kimyasına uygun veya olması gereken çok başka isimler olabilir, sadece örnek olsun diye söylüyorum, D'or Fischer alınamaz mı mesela, takımı tarafından bir sözleşme sıkıntısı yoksa. Elbet gelecek oyuncular da var. Ben kalmasından yanaydım Andric'in, ama daha iyisi, imkanlar çerçevesinde bulunabilir diye düşünüyorum. İlla çok uçuk kişiler olmak zorunda değil.

kenan sipahi
göksenin
birkan batuk
ilkan karaman
furkan aldemir

beşini sahada aynıanda görebilmek çok güzel olurdu.birkan batuk için fb ülker in devrede olduğu söyleniyor.3 numara pozisyonunda caner ile devam edilmeyecekse çok iyi yerli bir transfer olur.furkan ile tekrar oynamayı isteyebilir ve bu bizim için transferde bir artı olabilir.

Sen futbolda şampiyon olmuşsun o kadar ekstra para geliyor ve hala transfer yapmıyorsan bunda yönetim suçludur. Basketbol tam ilerliyor derken bir anda her şey oldu bitti. İlgisizlik diz boyu takım sahipsiz kaldı hiç kimse birbirinden haberdar değil bunda da yönetim suçludur. Her şeyden umudumuzu kesecek duruma geldik. Karşı çıkanlar olacaktır ama ben burda yönetime kızarım.

Bir kesim Andric'i teknik heyet gönderdi diyor. Bir kesim de Andric şubedeki ilgisizlik yönünden gitti diyor. Bilgi kirliliği fazla biz neye inanalım.Daha iyisi gelecekse lafım yok ki geleceğini de sanmıyorum böyle giderse. Takımın en önemli parçasından bir oyuncuyu kaybettik biz.

birkan batuk çok yetenekli bir isim bir dönem NETS izliyordu...eğer alınırsa bence caner topaloğlundan daha çok katkı verir...fener veya efes kapmadan bence hemen bitirsek bu transferi iyi olur...ayrıca çok iyi bir altyapıya sahibiz şu an gençlerimiz
CAN KORKMAZ = 19 yasında 8.6 sayı 3 ribaund 2.8 asist
DOĞUKAN SÖNMEZ=20 yasında 6.3 sayı 3.5 ribaund
MUHAMMED MUSTAFA BAYGÜL=20 yasında 9.6 sayı 3.2 ribaund ile oynamışlar daçka da kenan sipahi-şafak edge-birkan batuk u da alıp zaten sertaç-furkan-göksenin de var bence takımın geleceği parlak (ama yazdığım oyuncuların çoğu oyun kurucu )

Öncelikli yapmamız gereken transfer bence 4 numara. Orası içinde en uygun isim bence Ali Karadeniz. Savunmada problemleri olabilir ama bizim oynadığımız ikili oyunlarda içeri gömülen takımları açmak için 4 numara çok önemli. Shumpertla artık devam etmeyeceğimizi düşünürek devşirme olarak Michael Wright geçen sene Songailadan beklediğimiz 4 numara katkısını sağlayabilir. Daha iyisini hemde Türk statüsünde bulabileceğimizi pek sanmıyorum. İlkanında bence bir sene daha Karşıyakada oynayıp oyununu dahada geliştirmesi bizim işimize daha çok gelecektir. Bizde 10-15 dakika arası oynayacağına Karşıyakada 25+ dakika oynaması daha iyi olacaktır kendisi için.

Meija, De Colo, Haddadi gibi oyuncular içinde tekrar uğraşılmalı. Özellikle kendi pozisyonunu yaratabilen hemde düzen içinde oynayabilecek oyunculara ihtiyacımız var. Elimizi çabuk tutmamız lazım. Ne kadar iyi kadro kurarsak Euroleague yönetimide bize o kadar sıcak bakacaktır.

Berat kardeşim ben düşüncelerine katılmıyorum wrigth dediğimiz adamın yaşını sorgulamayız,takımı bu kadar genç oyuncular ile takviye ederken sence tezat olmazmı boyle bir transfer yaklaşımı ayrıca De Colo'da San antonio spurs ile anlaştı...

Berat kardeşim ben düşüncelerine katılmıyorum wrigth dediğimiz adamın yaşını sorgulamayız,takımı bu kadar genç oyuncular ile takviye ederken sence tezat olmazmı boyle bir transfer yaklaşımı ayrıca De Colo'da San antonio spurs ile anlaştı...

spurs'un fransa milli takımını bünyesinde toplamasına 2 kaldı...pietrus ve noah hamlelerini bekiyorum kendilerinden :D şaka biyana elinde parker-mills-neal varken de colo'yu bize bırakaydı iyiydi spurs...hoş şu vaziyette degil de colo, hakan köseoglunu dahi alacakmışız gibi görünmüyor...o derece vahim bir tablo...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...