Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslinda su sekilde Kerem, transferleri falan kulubun yonetimi yapiyor ancak kulubun gelir gideri Sportif A.S.'de toplaniyor.. Yani kulup Sportif A.S.'nin cogunluk hisselerine sahip. Sportif A.S. kulubun maas odemeleri, transfer odemeleri, ve diger masraflari ile bilet, yayin haklari, sponsorluk vb. gelirlerinin yonetildigi sirkettir. Daha cok maliyetlerin yonetilmesi ve gelirlerin artirilmasi faaliyetleri yaparlar.. Sporcuyu kulup transfer eder ama parasini Sportif A.S. oder..

evet.çünkü kulüplerimiz dernek olarak yönetiliyor ve derneklerin böyle harcama yapamıyorlar.Sportif Aş para öder,para kazanır.

Arkadaşlar basketbol takımının transferleri dışındaki konuları diğer başlıklar altında tartışalım. Son günlerde çok karıştı forum.

cenk akyol için forumda nasıl düşünülüyor merak ediyorum.birkan batuk'dan daha hazır.playoffları fena oynamadı ve yerli olarak 3 numarada şuan ilk sırada.shipp cenk ile 3 numara tamamen kapatılabilinir.

cenkte su an bosta olması lazım 2010-2011 de 2 yıllık imzalamıştı...2-3 rotasyonu için alınsa iyi olur ama ben birkanı tercih ederim...karşıyaka zor durumda pınar sponsorluğu falan ekonomik olarak bence birkan alınabilir..fazla itirazları olmaz..

cenkte su an bosta olması lazım 2010-2011 de 2 yıllık imzalamıştı...2-3 rotasyonu için alınsa iyi olur ama ben birkanı tercih ederim...karşıyaka zor durumda pınar sponsorluğu falan ekonomik olarak bence birkan alınabilir..fazla itirazları olmaz..
istatistikler de birkan diyor...
cenk ortalama 15.42 dk süre almış 6.8 sayı-1.6 ribaund 1.1 asist 2 sayılık %51.2-- 3 sayılık %43.5 ile oynamış...
birkan ort... 22.42 dk süre almış 10.9sayı-2 ribaund-1.2 asist 2 sayılık %65.1-- 3 sayılık %45 ile oynamış...
birkan 1990 lı cenk 1987 li bence birkan çok daha iyi olur....

burada cok karamsar bi yapı var elbette hepimiz oktay hocanın ayrılmasına uzuluyor bende cok uzuntu icindeyim fakat erman hoca kotu bir hocaymıs gibi lanse edilmesi yanlıs bilenler bilir ermen hoca cok cüzi bir miktarla basarılı oldu hemde bu kadar para harcanmadan bilenler bilir jason robert koch, murat can güler, arda vekiloğlu, ersin görkem, serday tabaylı kadroyla yaptı bunu

bende çok üzüldüm oktay hoca nın ayrılmasına
ama bu yerine düşünülen erman hoca nın kötü olduğu anlamına gelmez
hepimiz az çok tanıyoruz erman kunter i
kısıtlı bütçelerle çok iyi işler çıkarmıştır
elimizdeki yerli kadroyu muhafaze eder
2-3 de kaliteli yabancı alırsak yine zirve mücadalesi yaparız
(özellik gordon, shipp ve jaka nın kaldığı nı düşürsek 3-4 ve 5 numaralara kaliteli isim eklememiz gerek)

13 yıldır Obradovic'in yardımcılığını yapan Dimitris Itoudis Panathinaikos'dan ayrılmış, onun ismi de geçiyordu Pana'da head coachluk için. Biraz riskli bir tercih olabilir ama bence Erman Kunter ve Ergin Ataman olumsuz sonuçalınırsa düşünebiliriz. Göreve ilk başladığında Obradovic Itoudis'e "her dediğime evet diyecek bir yardımcı istemiyorum" demiş, geçen 13 senede kendini oldukça geliştirmiştir.

13 yıldır Obradovic'in yardımcılığını yapan Dimitris Itoudis Panathinaikos'dan ayrılmış, onun ismi de geçiyordu Pana'da head coachluk için. Biraz riskli bir tercih olabilir ama bence Erman Kunter ve Ergin Ataman olumsuz sonuçalınırsa düşünebiliriz. Göreve ilk başladığında Obradovic Itoudis'e "her dediğime evet diyecek bir yardımcı istemiyorum" demiş, geçen 13 senede kendini oldukça geliştirmiştir.

benim de ilk duyduğumda içimden geçmişti.ama bize gelene kadar onu alacak bir çok takım var.

valla fikret orman o kadar çok giydirdi ki yıldırım demirörene
bence her an sponsorluktan vazgeçebilirler :)
ama ergin hoca bize gelir mi bilemem

Khimky'nin euroleuge içi iyi jamon gordon'u istiyormuş.Tazminat ödeyecekler heralde.
Paul davis'i cajasolden(bizim için iyi bir tercih olabilirdi)
Augustine james'i murciadan
K.C. rivers'ı lokomotiften
Petteri kaponen'i bologna'dan almışlar
Geçen yıl euroleuge önelemesinde cez nybruka elenmişlerdi.
Ardından eurocupı kazandılar.Para bol ama planlı adımlar atıyorlar.

Unics kazan önelemede olacak mı ligi çok köt bitirdiler bir bilgi var mı?

Erman Kunter daha gelmeden can sıkıcı konuşmaya başladı hedefleri biraz yüksek olsa fena olmazdı. Ayrıca Bjk'den ders alacakmışız Ergin Ataman'ı övüyor sözde Oktay Hocaya laf çakıyor. Umarım bu sözleri kendi etmemiştir. Yoksa basketbol takımımızın başında bu kişilikte birini görmek beni baya soğutacak şubeden.. Bir de haberi müjde diye yapmıyorlar mı hay Allah'ım!!!! Galatasaray yönetimine lisesine müjde asıl. Biz aile bireylerini iki günde satacak kadar hafif meşreb değiliz.!

http://live.sporx.com/basketbol/tbl/g-saray-taraftarina-mujdeSXHBQ283668SXQ

Erman Kunter iyi hocadır, ama Cem Akdağ da iyi hocaydı, Oktay Mahmuti de...

Sorun hocanın kalitesi değil, yönetimin kalitesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...