Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erman Kunter daha gelmeden can sıkıcı konuşmaya başladı hedefleri biraz yüksek olsa fena olmazdı. Ayrıca Bjk'den ders alacakmışız Ergin Ataman'ı övüyor sözde Oktay Hocaya laf çakıyor. Umarım bu sözleri kendi etmemiştir. Yoksa basketbol takımımızın başında bu kişilikte birini görmek beni baya soğutacak şubeden.. Bir de haberi müjde diye yapmıyorlar mı hay Allah'ım!!!! Galatasaray yönetimine lisesine müjde asıl. Biz aile bireylerini iki günde satacak kadar hafif meşreb değiliz.!

http://live.sporx.com/basketbol/tbl/g-saray-taraftarina-mujdeSXHBQ283668SXQ

Orada bütün basketbol camiasına mesaj veriyor olayı Mahmuti-Kunter kavgasına getirmemek lazım. Büyük ihtimal bjk 3 kupayı kazandı ne düşünüyorsunuz diye bir soruya böyle cevap vermiştir.

kimse erman kunter e kötü hoca diyemez
ben ergin ataman da
erman kunter de gelse üzülmem bu saatten sonra
önemli olan yapılacak hamleler
ipekçiden vazgeçilmemeli
mutlaka çok iyi 4 ve 5 numara alınmalı

EL elemeleri dönüşü Mahmuti NTV Spor'a "Bu sene başarısız olacağız, çünkü muhtemelen EL şampiyonu olamayacağız" demişti. Geleceği görmüş. @İsmailSenol

Akingbala pek beğendiğim bir isim değil açıkçası.Euroleague standartlarında kötü bir takımda iyi istatistikler yaptı ama 29 yaşına kadar hiç bir üst düzey tecrübesi olmayan bir adam.Andrici aratır çok net(Andrici bile normalde çok beğenmem)

geçen sene zaza gittiğinde de adı çok geçmişti Akingbala nın
atletik bir uzun özellikle hücum da çok iş yapar ama savunması biraz yumuşaktır
belki kıyaslamak yanlış ama bence andric den daha iyi bir uzun
ama ben daha kaliteli daha etkili bir isim bekliyorum...

Akingbala iyidir,gelecek seneki yabancı seçimlerimizi merak ediyorum açıkçası.Gordon da gidecek muhtemelen,elimizde tek Shipp'in kalması muhtemel.Lakovic ile yollar ayrılır umarım.

eğer kerem gönlüm ün sözleşmesi bittiyse mutlaka transfer edilmeli.
iyi bir galatasaray taraftarı olan oyucuyu ikna etmek çok zor olmasa gerek
kendisini kadromuza katarsak harika bir hamle olur
hemde bir yabancı hakkımız boşa çıkar

En formda zamanlarında parayı tercih edip Galatasaray'a gelmeyenleri şimdi içime sindiremiyorum. 35 yaşından sonra gelip de İlkan dakikalarını çalmasını istemem şahsen..

bu arada furkan için draftta 2.tur 37.sıradan seçilir diyorlar bu da Raptors oluyormuş...raptorsun ilgisi olabilir furkana 2.tur 37 -40 arası garanti seçilir yazmışlar ...
Evan Fournier bugün draft olsa 36. sıra ile en yukarıdan seçilecek Avrupalı konumundaymış... çok zorlu bir draft olacak büyük ihtimal...

bu arada furkan için draftta 2.tur 37.sıradan seçilir diyorlar bu da Raptors oluyormuş...raptorsun ilgisi olabilir furkana 2.tur 37 -40 arası garanti seçilir yazmışlar ...
Evan Fournier bugün draft olsa 36. sıra ile en yukarıdan seçilecek Avrupalı konumundaymış... çok zorlu bir draft olacak büyük ihtimal...

2.tur ve 37.sıra aynı anda yazmışım yanlışlık olmuş 37-40.sıradan seçilecek gibi duruyor yani Golden State Warriors -Detroit Pistons -Toronto Raptors-Los Angeles Clippers(takasla alınmış) arası bir takıma gidebilirmiş büyük ihtimal toronto

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...