Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada furkan için draftta 2.tur 37.sıradan seçilir diyorlar bu da Raptors oluyormuş...raptorsun ilgisi olabilir furkana 2.tur 37 -40 arası garanti seçilir yazmışlar ...
Evan Fournier bugün draft olsa 36. sıra ile en yukarıdan seçilecek Avrupalı konumundaymış... çok zorlu bir draft olacak büyük ihtimal...
Bunlar büyük ihtimal mock draft sıralamalarıdır, kimse o sıralar için bu kadar net tahmin yapamaz.

Ben Furkan'ın 2. turun sonlarına doğru seçileceğini düşünüyorum, eğer seçilirse. (45/60)

Furkan illa drafttan sonra NBA'e gideceğim diyorsa takımda kalması için ısrar etmeyelim.Kontratını karşılıklı feshedelim NBA'e gitsin.

O size ile Furkan'ı NBA'de hallaç pamuğu gibi atarlar. Furkan ancak Avrupa'da başarılı olabilir. Mutlaka birisinin ona boş hayallerin peşinden koşmaması gerektiğini kafasına sokması lazım.

bizde eman kunter akingbala yapar rekabet ediyoruz deriz işte başkan 30 milyon euro basket bütçesi demişti görücez bakalım ne kadar olduğunu

Gerçekten 30 mil Euro dedi mi ya? Bu da Akp'ye 30 milyon Galatasaraylı oy vermiştiye dönmesin :D Şaka maa 30 mil euro değil ben yönetimden 3 mil euro beliyorum şahsen. Çünkü 30 mil euroluk kadro en az 2 mil euroluk koça teslim edilir!!!

Gerçekten 30 mil Euro dedi mi ya? Bu da Akp'ye 30 milyon Galatasaraylı oy vermiştiye dönmesin :D Şaka maa 30 mil euro değil ben yönetimden 3 mil euro beliyorum şahsen. Çünkü 30 mil euroluk kadro en az 2 mil euroluk koça teslim edilir!!!

refik arkan mali genel kurulda böyle dedi==basketbol şubesinde kadın ve erkek şubeleri için toplam 15 milyon lira olarak planlanan gelirin, 18,9 milyon lira olarak gerçekleştiğini vurgulayan Arkan, Medical Park ile yenilenen sözleşmeyle basketbol erkek takımı için 20 milyon lira, kadın takımı için de 10 milyon lira olarak bütçelen giderin 32,8 milyon lira olarak gerçekleştiğini belirtti.

refik arkan mali genel kurulda böyle dedi==basketbol şubesinde kadın ve erkek şubeleri için toplam 15 milyon lira olarak planlanan gelirin, 18,9 milyon lira olarak gerçekleştiğini vurgulayan Arkan, Medical Park ile yenilenen sözleşmeyle basketbol erkek takımı için 20 milyon lira, kadın takımı için de 10 milyon lira olarak bütçelen giderin 32,8 milyon lira olarak gerçekleştiğini belirtti.

3.9 milyon TL gelir fazlası sağlanmış,2.8 milyon Tl gider fazlası oluşmuş.Bunun milyon euro'larla ne ilgisi var?

3.9 milyon TL gelir fazlası sağlanmış,2.8 milyon Tl gider fazlası oluşmuş.Bunun milyon euro'larla ne ilgisi var?
euro lira karıştırmışım pardon ama zaten bu açıklama önemsiz artık kadın basketboldan çekildiği için medical park...büyük ihtimal yeniden düzenlenir ama ben su an bütçe planlaması olduğunu bile düşünmüyorum...su an bence 25 hazirandaki imza törenine odaklıdır bütün yönetim

bence geç kalıyoruz geçen yıl 30 haziranda açıklanmış elemeye davetler zaten 3 istanbul takımı katılıyor ön eleme düşükte olsa tek şansımız (oda elemelerde 1 türk takımının olmasını bekliyoruz)bu hak yatırım yapmazsak ve bizim yerimize banvit çağrılırsa işte ozaman kötü olur euroleague in vaadler dinleyip bizi alıcağını hiç zannetmiyorum zaten pek sıcak bakmıyorlar...

Engin ve Akingbala yazılıyor her yerde .Shipp - Gordon - Jaka elimizde bulunan yabancılar galiba + 1 4 numara ile kapatırız tabi Gordon kalıcak mı gidicek mi bilmiyorum

eğer shipp gordon ve jaka kalacaksa
mutlaka bir beş ve dört numara almamız gerek
ama kerem gönlüm hamlesi olursa ki inşallah olur
yabancı hakkımızı şutör bir üç numara ile de kullanabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...