Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
40-45 gün önce ne hayallerimiz vardı ne oldu keşke biraz yatırım yapsakta sözleşmeleri biten keith langford-tiago splitter-marko banic yerli olarak birkan batuk-kerem gönlüm sinan güler(sözleşmesinde çıkış maddesi var deniyor) en azından böyle bir transfer listesi aklıma geliyordu....
domercant yada printezis bile belki diyorken şu an muhtemelen shipp+lakovic ve 3 tane fransız alıp transferi kapatırız ve eurocupta ve ligde muhtemelen yine yarı finalde eleniriz...

40-45 gün önce ne hayallerimiz vardı ne oldu keşke biraz yatırım yapsakta sözleşmeleri biten keith langford-tiago splitter-marko banic yerli olarak birkan batuk-kerem gönlüm sinan güler(sözleşmesinde çıkış maddesi var deniyor) en azından böyle bir transfer listesi aklıma geliyordu....
domercant yada printezis bile belki diyorken şu an muhtemelen shipp+lakovic ve 3 tane fransız alıp transferi kapatırız ve eurocupta ve ligde muhtemelen yine yarı finalde eleniriz...

Bu kadar karamsar olmamak lazım.

bende neden bazı arkadaşların karalar bağladığını anlamıyorum
tamam oktay hoca hepimizin kalbinde taht kurdu
tamam gönderiliş yolu bize camiamıza yakışmadı ama
yerine düşülülen erman kunter de çok kaliteli bir hocadır
ve elimizde çok kaliteli bir yerli kadro var
furkan - ilkan - göksenin - caner - cevher -shumper - ender- evren
tutku ile yolların ayrıldığı ve engin atsür ün transfer edildiği dedikoduları var
ben engini 4-5 kere canlı izledim
iyi ve sağlıklı enginin tutkudan eksiği yok fazlası var
şimdi yapılması gereken yabancı hamleler
hocaya bu hafta imza attırırsak bence kısa sürede tranferde bitecektir

GALATASARAYın olduğunu yerde umut her zaman vardır...

Ünlü antrenör Oktay Mahmuti ile yollarını ayıran Galatasaray Medical Park ile adı geçen Erman Kunter, bugün kulübü Cholet ile önemli bir toplantı yaptı.

Başkan Patrick Chiron ile bir araya gelen Kunter, kulüpteki geleceğini masaya yatırdı. Toplantının ardından görüşlerini paylaşan başarılı coach, “Henüz bir karar vermedim. Her şey mümkün. Sonuçta kulüple 1 yıl daha sözleşmem var. Biraz daha düşüneceğim. Ardından bu hafta içinde son kararımı açıklayacağım” dedi.

Kunter, Fransa basınında çıkan, “Fransa Basketbolu için kötü haber. Kunter, Cholet’e veda etti ve ayrılıyor” haberlerinin gerçeği yansıtmadığını sözlerine ekledi.

Basketdergisi.com'dan geçen bir haber...

bende neden bazı arkadaşların karalar bağladığını anlamıyorum
tamam oktay hoca hepimizin kalbinde taht kurdu
tamam gönderiliş yolu bize camiamıza yakışmadı ama
yerine düşülülen erman kunter de çok kaliteli bir hocadır
ve elimizde çok kaliteli bir yerli kadro var
furkan - ilkan - göksenin - caner - cevher -shumper - ender- evren
tutku ile yolların ayrıldığı ve engin atsür ün transfer edildiği dedikoduları var
ben engini 4-5 kere canlı izledim
iyi ve sağlıklı enginin tutkudan eksiği yok fazlası var
şimdi yapılması gereken yabancı hamleler
hocaya bu hafta imza attırırsak bence kısa sürede tranferde bitecektir

GALATASARAYın olduğunu yerde umut her zaman vardır...

Kaliteli yerli kadro?Ciddi misin?

Tutku-Göksenin ve İlkan [gelişimini sürdürebilirse] dışında elimizde hiçde öyle kaliteli bir yerli kadro yok.Kalanlar bu takımın şampiyon olmamasında ki baş sebeplerdir...

Denir.Formdan bağımsız olarak bunlar kalitesiz oyuncular...

Neye göre kalitesiz hangi lige göre? Türkiye'de Efes Pilsen'deki yaşlı Türkler Fenerbahçe'deki 2-3 sevmediğimiz yerli oyuncu dışında Türkiye'de Galatasaray'ın kadrosundaki yerlilerden daha iyi oyuncular var da biz mi göremedik? Tekrardan Önder Külçebaşlar gelse tam olacak şube! Şunu kabul edelim arkadaşlar oyuncu havuzumuz çok dar. 25-30 yaş arası milli oyuncular haricinde takımlarında sivrilen oyuncu yok. Nba ve Euroleague takımları dışında 2-3 tane genç ve gelecek vaadeden oyuncudan başka kim var? Vallaha sayın da görelim ço merak ettim. Bugün kötü dediğiniz yerli oyuncularımızın gönderilmesi halinde kim gelecek? Tutku da gönderiliyormuş yerine Barış Ermiş'i alsan hadi neyse nasıl bir kadro kuracaklar çok merak ediyorum. Basketbolu futbolla karıştırmasınlar? Malesef futboldaki üst sıralrda olma geleneğimiz henüz basketbolda oturmadı. Şu takımı birden dağıtmak yerine yavaş yavaş takviyelerle yenileseydik daha sağlam olurdu.

Göksenin, Furkan, İlkan Ship Gordon uzun vadeli kontratlar yapılıp bu beşliyle sistem takımı haline gelebiliriz yeniden umarım! Ama sevgimizi saygımızı pek belli etmezsek bu oyunculara iyi olur arada sırada da ıslıklayalım olur mu? Neme lazım kapı önüne koyarlar...

Ender, Caner, Furkan kalitesiz oyuncular değildir.Zaman zaman form düşüklüğü yaşıyorlar o ayrı. Ender mesela hiç katkı vermedi bu sene.
Oktay hocanın yerine kim gelirse gelsin eğer olurda EL elemelerini geçemezse direk gider.

Can Isbakan ‏@canisbakan
AMK, Murat Özyer'in Galatasaray Basketbol Şubesi'nin başına geçtiğini yazdı, hatta bugün Özyer ile Ergin Ataman'ın bir araya geleceğini de..

Caglar Torun ‏@caglartorun
G.Saray Kunter'i beklemeye aldi. Carsamba Milangaz sponsorlugunun durumunu bekleyecek. Ergin Ataman halen bir opsiyon, gittikce kuvvetlenen.

Dün Yalçın Dümer MeltemTV de konuşmuş Ergin Atamanın yarın(bugün) veya öbürgün imza atacağını Murat Özyerin şube direktörü olacağını söylemiş. Nevriye'nin %99 bizle anlaştığını Amrabatın büyük ihtimalle bize geleceğini 25 Haziran'a kadar bomba transferler yapılacağını söylemiş.Ne derece doğrudu rbilemem ama hayırlısı artık bu süreçte her şey belli olacak.

Murat Özyer, konferans için Portekiz'de sanırım. TED ile iyi bir uyumu vardı uzun soluklu çalışacaklarını düşünüyordum ama gelirse hangi tecrübeyle bu işi yapacak, öyle şube direktörlüğü düşünülüyorsa daha tecrübeli birisi gelebilmeli bence.

Ergin Atama'nında geleceğine pek ihtimal vermiyorum ya BKJ Milangaz ile devam eder ya da İtalya'ya Siena'ya döner. Rusya'dan da ciddi teklifler vardı sanmam bize geleceğini...

Derya Özyer gelince Murat Hoca'nın da İstanbul'a geleceğini düşünmüştüm ama böyle bir göreve geleceğini aklımdan bile geçirmemiştim. Ne ilginçtir ki Lütfi Arıboğan ve Murat Özyer ikilisi birkaç sene önce zorla kulüpten uzaklaştırılan ve şimdi ihtiyacımız olmayan bir sistemin en önemli adamlarından. Şimdi tekrar Ülker tarafına mı geçiyoruz acaba?

Derya Özyer gelince Murat Hoca'nın da İstanbul'a geleceğini düşünmüştüm ama böyle bir göreve geleceğini aklımdan bile geçirmemiştim. Ne ilginçtir ki Lütfi Arıboğan ve Murat Özyer ikilisi birkaç sene önce zorla kulüpten uzaklaştırılan ve şimdi ihtiyacımız olmayan bir sistemin en önemli adamlarından. Şimdi tekrar Ülker tarafına mı geçiyoruz acaba?

Lütfi Arıboğan GS'lidir, sadece Ülker diye bakmamak gerek bence.

Her olayı Mahmuti'ye bağlamak istemiyorum ama söylemeden de edemeyeceğim.

Arıboğan'ın tam olarak görev tanımını bilmemekle birlikte Oktay hoca geldiğinden beri kulüpteki profesyonel eksikliğinden bahsediyordu bildiğiniz gibi. 2 sezonda bu konuda ilerleme göremediğimiz gibi Hakan Üstünberk'i de yönetimde kalmaya ikna edemediler ve gidişinden sonra yerini dolduramadılar. Şimdi ise profesyonelleşme konusunda önemli adımlar atıldığını görüyoruz; Özyer ve Arıboğan ile.

Tesadüf mü diyelim?

lütfi arıboğan da murat özyer de kaliteli insan ve başarılı yöneticiler
en önemlisi gerçekten galatasaraylıdırlar
ama olay hala oktay mahmadi ye takıldı kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...