Hatta ve hatta Akingbala ile anlaşıldığı Frans'dan bir guard ile de anlaşıldığı yönünde haber var bu şube nereye gidiyor ?
40-45 gün önce ne hayallerimiz vardı ne oldu keşke biraz yatırım yapsakta sözleşmeleri biten keith langford-tiago splitter-marko banic yerli olarak birkan batuk-kerem gönlüm sinan güler(sözleşmesinde çıkış maddesi var deniyor) en azından böyle bir transfer listesi aklıma geliyordu....
domercant yada printezis bile belki diyorken şu an muhtemelen shipp+lakovic ve 3 tane fransız alıp transferi kapatırız ve eurocupta ve ligde muhtemelen yine yarı finalde eleniriz...
Fabien Causeur olabilir bahsedilen guard
bende neden bazı arkadaşların karalar bağladığını anlamıyorum
tamam oktay hoca hepimizin kalbinde taht kurdu
tamam gönderiliş yolu bize camiamıza yakışmadı ama
yerine düşülülen erman kunter de çok kaliteli bir hocadır
ve elimizde çok kaliteli bir yerli kadro var
furkan - ilkan - göksenin - caner - cevher -shumper - ender- evren
tutku ile yolların ayrıldığı ve engin atsür ün transfer edildiği dedikoduları var
ben engini 4-5 kere canlı izledim
iyi ve sağlıklı enginin tutkudan eksiği yok fazlası var
şimdi yapılması gereken yabancı hamleler
hocaya bu hafta imza attırırsak bence kısa sürede tranferde bitecektir
GALATASARAYın olduğunu yerde umut her zaman vardır...
ender yada furkan yada caner için kalitesiz diyorsan bir şey söyleyemem
formsuz olmaları ayrıdır ama kalitesiz asla denemez...
Denir.Formdan bağımsız olarak bunlar kalitesiz oyuncular...
Derya Özyer gelince Murat Hoca'nın da İstanbul'a geleceğini düşünmüştüm ama böyle bir göreve geleceğini aklımdan bile geçirmemiştim. Ne ilginçtir ki Lütfi Arıboğan ve Murat Özyer ikilisi birkaç sene önce zorla kulüpten uzaklaştırılan ve şimdi ihtiyacımız olmayan bir sistemin en önemli adamlarından. Şimdi tekrar Ülker tarafına mı geçiyoruz acaba?