Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lütfi Arıboğan'ın görev tanımını iyi irdelemek lazım. Kendisi aslında bir nevi profesyonel kulüp başkanı oldu. Futbol ve amatör branşların tamamından sorumlu. Basketbolun başına Murat Özyer'in getirilmesi gündemde evet. Yanına da Alaattin Yakan Hakan Kutbay ve Ali Parlak gelecek sanırım. Ergin Hocanın geleceği yüksek sesle dillendirildiğinden artık söylenebilir sanırım. İş, Çarşamba günü BJK ile yapacağı toplantıda gizli biraz da. Bu yüzden yüksek sese girilmiyor.

İdari kadroda revizyonlar yapılırsa bence epey hayırlı atlatacağız bu süreci demektir. Ergin hocayı da her türlü tercih ederim Erman hocaya. Yarın hocanın açıklanabileceği konuşuluyordu. İnşallah öyle olur. Ve gene inşallah Murat hoca Mihriban'ı da Kadın takımının başına getirir.

Sponsor konusunda MP ile olan sorunların ortak noktada çözülüp TT ile sözleşme yapma ihtimali var gün geçtikçe de güçleniyor. Belki de halloldu ama zamanı bekliyorlar bilemiyorum. Eğer bunlar olursa çok güçlü gireceğiz. Zaten yönetimin Mahmuti'yi gönderebilecek kudreti kendinde görmesi için bu anlamda güçlü girmesi gerekiyor sürece. Açıkcası ben, Wild Card konusunda bile bir söz aldıklarını düşünüyorum

Ben sadece tek bir şey söyleyeceğim; Bu camiaya ne kadar fanatik Galatasaray'lı olursa olsun Ergin Ataman asla ve asla getirilmesin. Galatasaray koçluğuna yakışmaz. Her kaybedilen maç sonrası hakemlere çatan, kazandığı maçlarda hakemlere iyi diyen, her an yanar döner bir kişiliğe sahip Ergin Ataman diğer camialara yakışır GALATASARAY'ımıza ASLA ! Ergin Ataman'ı GEÇİNİZ.

Keske öyle olsa.Wild Card Malesef hayal.Erman Hoca için BJK ve Milangaz arasındaki sponsporluk antlaşmasını beklediklerini herkes biliyor.Erman Hocada her zaman hayalinin Galatasaray Erkek Basketbol takımını çalıştırmak istediğini söylüyordu.Ama taraftarın çogunluğunun hayali OKtay Mahmuti ile devam edilip onunla şampiyonluklar ve Avrupada başarılar kazanmaktı.Malesef taraftarın hayalleri ortada kalıyor.

AY: Geldi mi köpekler?
Lütfi Aıboğan : Evet Efendim geldiler, size biat ediyorar

Şimdi soruyorum başarılı yöneticilik bu mu?
Yada kurumsallaşma mı oluyor bu?
Geçiniz bunları

Lütfi Arıboğan'ın görev tanımını iyi irdelemek lazım. Kendisi aslında bir nevi profesyonel kulüp başkanı oldu. Futbol ve amatör branşların tamamından sorumlu. Basketbolun başına Murat Özyer'in getirilmesi gündemde evet. Yanına da Alaattin Yakan Hakan Kutbay ve Ali Parlak gelecek sanırım. Ergin Hocanın geleceği yüksek sesle dillendirildiğinden artık söylenebilir sanırım. İş, Çarşamba günü BJK ile yapacağı toplantıda gizli biraz da. Bu yüzden yüksek sese girilmiyor.

İdari kadroda revizyonlar yapılırsa bence epey hayırlı atlatacağız bu süreci demektir. Ergin hocayı da her türlü tercih ederim Erman hocaya. Yarın hocanın açıklanabileceği konuşuluyordu. İnşallah öyle olur. Ve gene inşallah Murat hoca Mihriban'ı da Kadın takımının başına getirir.

Sponsor konusunda MP ile olan sorunların ortak noktada çözülüp TT ile sözleşme yapma ihtimali var gün geçtikçe de güçleniyor. Belki de halloldu ama zamanı bekliyorlar bilemiyorum. Eğer bunlar olursa çok güçlü gireceğiz. Zaten yönetimin Mahmuti'yi gönderebilecek kudreti kendinde görmesi için bu anlamda güçlü girmesi gerekiyor sürece. Açıkcası ben, Wild Card konusunda bile bir söz aldıklarını düşünüyorum

Abi burayı anlamadım pek ''Sponsor konusunda MP ile olan sorunların ortak noktada çözülüp TT ile sözleşme yapma ihtimali var gün geçtikçe de güçleniyor.''
Yani Medical park ile sorunlar çözüldü ama Türk telekom ile mi anlaşıldı :confused: Ya da MP artık sadece kadın basketbola Türk Telekom da erkeğe mi sponsor oluyor

Şike Soruşturması kapsamındaki tapelerde var. Ben bu konu hakkında çok yorum yapmıyorum artık, o yüzden bilsem de yazmadım.

Kunter takımında kalıp kalmayacağını yarın açıklayacakmış.Biz de Ergin hoca ile yarın görüşecekmisiz. Ataman ile görüşme olumlu geçerse o gelir olmazsa Kunter gelir.Yarın büyük gün

Sülhan abi, ben ne alaka? Forumda yanlış birşey mi söyledim.

ömer bostona mı garnett in yerine almazlar ömeri bence bugün megabaskette semih erden menajerim bostonla görüşüyor ve beni isteyenler arasında a.efes-galatasarayda var demiş...ömere gelirsek bence bulls ta kalıcak ama houston da ömere iyi bir kontrat önerebilir çember savunucusu istiyolardı...

Tam tersi Ömer'in adının geçmesi Garnett'in kalması anlamına gelecektir zira Garnett bu sene olduğu gibi 5 numara oynamak istemiyor ki onu yine 5 numara oynayacak olsa bile Stiesma'nın yerine back-up olarak düşünülür Ömer. Ki Boston gibi sistemli bir savunma takımında Chicago'da olduğu gibi başarılı olabilir. Uzun lafın kısası, Ömer çok yüksek bir ihtimalle NBA'den ayrılmaz, bize gelme ihtimali yok diyebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...