Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam tersi Ömer'in adının geçmesi Garnett'in kalması anlamına gelecektir zira Garnett bu sene olduğu gibi 5 numara oynamak istemiyor ki onu yine 5 numara oynayacak olsa bile Stiesma'nın yerine back-up olarak düşünülür Ömer. Ki Boston gibi sistemli bir savunma takımında Chicago'da olduğu gibi başarılı olabilir. Uzun lafın kısası, Ömer çok yüksek bir ihtimalle NBA'den ayrılmaz, bize gelme ihtimali yok diyebiliriz.
ömer değil zaten semih demiş avrupadan ve türkiyeden takım isimleri verip gs-efeste var diye içlerinde ama menajerim bostonla görüşüyor ilk tercihim NBA da kalmak demiş...benim fikrim ömer aşık bullsta kalıcak bence tam yeri orası bence de ayrılmamalı bulls gibi bir savunma takımından

Sülhan abi, ben ne alaka? Forumda yanlış birşey mi söyledim.

:))) Yok dostum. Sadece isim benzerliği:) Bahsettiğim Ali Parlak en son TFF'de çalışıyordu. Yıldırım Demirören gelince onu da gönderdi. Tabii bunlar doğru mu bilmiyorum. Ama Lütfi Arıboğan başa geçtiğin göre TFF'de uzun zaman çalıştığı ve güvendiği idarecileri yanına alabilir diyorum. Eğer o açıdan bakarsak, arasının pek de iyi olmadığı Turgay Demirel'i düşünüp Murat Tümer'i de göndermesi sürpriz olmaz.

@Halil İbrahim MP konusunda sorunlar var deniyor zaten uzun zamandır. Sorunun ne olduğunu bilmiyorum.Ama eğer sponsorluğu bırakmak istiyorlarsa bir uzlaşma ile bırakmak zorundalar. Kafalarına göre ne onlar ne biz Sponsorluk anlaşmasını bitiremeyiz.

Wild Card konusundaki görüş tamamı ile kendi hissiyatım. Eğer sponsorluğu bitirmek istiyorlarsa bunu açıklamak istememeleri normal. MP ile süreci kapattıkları an yapılması istenen ve düşünülen faaliyetler yerine getirilir. Ya da MP ile anlaşma da iyileştirmeler yapılır. Her halukarda basketbolda iddialı bir takım kurulacak. Önümüzde uzun bir zaman var basketbol için. Bu yüzden öncelik futboldaysa bu normal.

Lütfi Arıboğan konusunda tapelere gerek kalmadan bizim de aklımızda olan olumsuzluklar var tabii ki. Ama kim için yok? Fatih Terim için anlatamazmıyız 2000 süreci sonrası yaptıklarına dair? Üst Düzey yönetici ile orta kademe yönetici arasında çok büyük görüş sistem anlayış farklılıkları vardır. Çalışma sistematikleri de buna göre çalışır. Bu yüzden maaşlarının arasında da çok büyük farklar olur. Yani sürece ve duruma göre tavır alan söylemde bulunan yöneticilerin dediklerini direk baz almamak lazım. Ben şahsen Lütfi Arıboğan'ın kulübün başına gelmesinden çok memnunum. Futbolda da amatör şubelerde de yapılanma daha doğru temellere oturacaktır. GS yönetimi yavaş yavaş denetleyici sorgulayıcı role bürünecek bu bile ayrı bir haz veriyor insana.

Ergin Ataman gibi bir koçu istemiyorum , yenilince hakemler kötü yenince hakemler iyi bize saygın , lider , karizmatik , sistemli bir hoca lazım, A yönetim Oktay Mahmudi'yi getirsin canımı yesin.
Bu arada Engin Atsür takımımıza hayırlı olsun, Mahmudi yoksa benim için Lebronu getirseler pffffffffffffffffff derim

Ergin Ataman gibi bir koçu istemiyorum , yenilince hakemler kötü yenince hakemler iyi bize saygın , lider , karizmatik , sistemli bir hoca lazım, A yönetim Oktay Mahmudi'yi getirsin canımı yesin.
Bu arada Engin Atsür takımımıza hayırlı olsun, Mahmudi yoksa benim için Lebronu getirseler pffffffffffffffffff derim

Engin mi geldi? Kaynak nedir?

hocam giden gitmiş
biz hala derdine yanıyoruz
107 senelik kulüp
biri çıkıpta tamam arkadaş oktay hoca canımızdı
çok güzel işler yaptı
ama artık yok
önümüze bakalım demiyor

hocam giden gitmiş
biz hala derdine yanıyoruz
107 senelik kulüp
biri çıkıpta tamam arkadaş oktay hoca canımızdı
çok güzel işler yaptı
ama artık yok
önümüze bakalım demiyor

Hocanın gitmesine yanmıyoruz bu şekilde gitmesine ve hala bir açıklama yapılmamasına kızgınız, kırgınız üzgünüz. Eğer samimi bir ortam yoksa insanlar bir yerde bu kadar kolay harcanıyorsa bizler o salona gidip kimleri destekleyeceğiz kimlerle kenetleneceğiz. O salonda sence de sahte bir ortam olmaz mı?

Yerli olarak bence iyi kadroya sahipiz. Engin gibi yerli kaliteli 1-2 oyuncu daha alınabilir. Son olarak söyleyebileceğim tek şey sececeğimiz yabancılar kaliteli olmalı. İyi bir yerli kadromuz var bunun üstüne iyi yabancılar almalıyız.

Ergin Ataman'ın yenilince hoca eleştirmesi falan da yeni moda oldu heralde. Herkes tutturmuş. Cska , Siena sizin bu düşündüklerinizi düşünemiyor sanki. Şunu da unutmayın takımın başına Ergin Ataman geçmezse Erman Kunter geçicek.İkisinin arasındaki fark da ortada. Erman Kunter takımın başına geçerse bol bol maç sonu demeci seyredersiniz.

Ergin Ataman'ın yenilince hoca eleştirmesi falan da yeni moda oldu heralde. Herkes tutturmuş. Cska , Siena sizin bu düşündüklerinizi düşünemiyor sanki. Şunu da unutmayın takımın başına Ergin Ataman geçmezse Erman Kunter geçicek.İkisinin arasındaki fark da ortada. Erman Kunter takımın başına geçerse bol bol maç sonu demeci seyredersiniz.

Tam olarak anlamadım Ergin Hoca mı maç sonunda kötü konuşuyor Erman Hoca mı?

Bizim taraftar da harbiden garip. Bazı düşünler koyuyor orataya bunun doğru olduğuna da ikna oluyor ve oradan başlıyor saydırmaya.

Arkadaşlar sporda ve sanatta bir yerlere gelmiş insanlar farklı insanlardır. Sİzin gibi düşünmezler sizin gibi davranmazlar. Normal insan davranışı beklemeyeceksin. Mahmuti'nin de Ataman'ın da gelse Obradovic'in de Nevi Şahsına münhasır tavırları olur ve olacaktır. Misal forumda bir hava var. Ergin hocayı istemiyorum hakemlerden yenilince şikayet ediyor yenince bişi yok diye. E Oktay hoca yapmadı mı aynısını? Hatta Türkiye kupası maçında hakemlere küfür edip 3 maç ceza almadı mı? Bunda abes olan nedir? Ergin Ataman Ligde oynanan ilk BJK-GS maçında son saniyelerde mola aldı diye eleştirildi. Bir çok defa anlattık adamın o molayı neden aldığını. Puan eşitliğinde ikili averaj önemli dedik. Hala bunu söyleyen var.

Ergin Ataman dediğiniz adam, Biz Cemal Nalga oalyını yaşadığımızda bu forumun müdavimleri küme düşelim!! Takımı ligden çekelim dediği ortamda GS'a tek sahip çıkan adamdı Basketbol camiasında.

http://www.futbolingo.com/haber/7171/Ergin-Atamandan-Galatasaraya-destek

Üstte maç sonu açıklamasının linkini verdim.

Ki bildiğiniz gibi O cezayı aldıktan bir hafta sonra Efes pilsen ile Ayhan Şahenkte oynamıştık. Tribündeki 100 kadar GS'lıdan biriydim. GS hocasızdı. Cihansever abi takımı yönetti. Takımda uzun yoktu. Bunu gören Ergin ataman 10sayı farkı bulduktan sonra uzunlarını oyundan çıkardı. Zaten GS takımı mental çöküntü içindeydi. Efes istese 50 sayı fark da atardı.

İşte böyle bir adamı nasıl kötülesek derdine girmenizi bir türlü anlamış değilim. Efes'teki başarısızlığının sebebi Engin Özerhundur. O takıma Obradoviç de gelse başarısızlığa mahkum Özerhun orada olduğu sürece.

Yani sonuç olarak Bir başka insanı seviyor olabilirsiniz ama bu diğerlerini kötülemenizi gerektirmez. Mahmuti sonrası Erman Kunter içinde aynı süreç başladı. Yani bilmesek Erman Kunter değil de 2. lig hocasından bahsettiğinizi sanacağım. Ki çok değil 3 sene önce burada Erman Kunter dilenciliği yapıyorduk. Ergin Ataman iyi hocadır. sonuca odaklıdır. O varken alt yapıdan oyuncu çıakrırmıyız bilmiyorum ama başarıya giden kısa oylu çizecektir. Adama daha önce gene BJK'tayken Kaya Pekerden bile basketbolcu yaratmıştı. Son GS serisine bakın pota altından oyuna soktukları tüm toplarda tek pasla sayı buldular. Yani oyunu bir çok yerden okuyup takımı hazırlayan bir koç Ergin Ataman. Hepsine çizik at hakemlerden şikayetçi mızmız diye eleştir bana garip geliyor.

Sühan Abi aynen düşüncelerimi yazıya dökmüş. Oktay Mahmuti gittiği için ben de kızgın ve üzgünüm ama sırf bu yüzden ondan sonra gelecek koçu körü körüne kötülemek de abes. Erman Kunter de Ergin Ataman da üst düzey koçlar. Sanki Halil Üner mi geliyor takımın başına, bi sakin olmak lazım.

Radyo Spor : Ergin Ataman Galatasaray'da

Şekip Hazar
Ataman'ın Galatasaray'a coach ve Murat Özyer'in de genel koordinatör olacağı yönündeki haberin kaynağı çok sağlamdır arkadaşlar...

Radyo Spor muhabiriymiş.

uzun zamandır foruma yazı yazmıyordum...hatta kendimi frenliyordum yazmamak için uzak kalmak için bu konulardan ama sanırım buraya kadarmış
Oktay Mahmuti gibi bir ADAM'dan sonra bu kulübe E.Ataman 2 beden küçük gelir.Galatasaray Türkiye'dir diyoruz ya gerçektende öyle Türkiye'de yapılan hatalar yanlışlarda çabuk unutuluyor Galatasaray'da da çok çabuk kabul ediliyor benimseniyor daha 2 ay önce ana-bacı bırakmadığınız adamı şimdi sorun yok görmek istiyorum diyorsunuz.Nerdeyse tüm takımların antipatisi çeken bir adam sevilmeyen bir kişi 3 kupa ile sezonu kapattı diye İMPARATOR oldu başımıza.İnşallah Murat Özyer gelir Koray hoca gelir hatta Halil Üner gelir ki bu taraftar bunu hak ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...