Sevelim ya da sevmeyelim. Bundan böyle Ergin Hocayı takımın başında görme ihtimali yüksekse ona sahip çıkmalıyız diye düşünüyorum. Aile içinde ayrılık olmaz =D
uzun zamandır foruma yazı yazmıyordum...hatta kendimi frenliyordum yazmamak için uzak kalmak için bu konulardan ama sanırım buraya kadarmış
Oktay Mahmuti gibi bir ADAM'dan sonra bu kulübe E.Ataman 2 beden küçük gelir.Galatasaray Türkiye'dir diyoruz ya gerçektende öyle Türkiye'de yapılan hatalar yanlışlarda çabuk unutuluyor Galatasaray'da da çok çabuk kabul ediliyor benimseniyor daha 2 ay önce ana-bacı bırakmadığınız adamı şimdi sorun yok görmek istiyorum diyorsunuz.Nerdeyse tüm takımların antipatisi çeken bir adam sevilmeyen bir kişi 3 kupa ile sezonu kapattı diye İMPARATOR oldu başımıza.İnşallah Murat Özyer gelir Koray hoca gelir hatta Halil Üner gelir ki bu taraftar bunu hak ediyor
Şahsen ben Ergin Ataman'ı çok severim. Çocuksu ve egolu tarzı bana hep sempatik gelmiştir. Ancak Galatasaray'a gelmesini kişiliğinden dolayı değil Galatasaray'ın bazı kendini bilmez salon sporlarının ruhundan anlamayan taraftarlarının maç boyunca kendisine ettikleri ana bacı küfürlerden dolayı istemem. He ama eğer bir tercih sözkonusuysa Ergin Hoca ve Oktay hoca arasından birisini seçersiniz normal şartlarda( ki ben Oktay Hoca gelmeden önce Ergin hocayı severdim hem taktik hem kişilik olarak)ikisi arasında pek fark yoktur kalite olarak çünkü. Ancak Erman Hoca veya adı geçen koçlarla bu iki koç arasında kusura bakmayın ama mukayese yapmak hocaları bırakın basketbola saygısısızlıktır...
Ben her görüşe saygı duyuyorum tartışarak paylaşarak daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum.Ama size sempatik gelen çocuksu ve egolu tarzı bana itici gelmiştir ve Mahmuti'ye yapılan yanlışın ardından gelecek olması onun için daha dezavantaj
Ergin Ataman Beşiktaş da 3 kupa aldı diye bu başarıyı bizde de yakalayacağını düşünenler bence fazla hayalciler, bunun garantisini kimse veremez.Bu sezon Beşiktaş hiç bir kulvarda favori değildi sadece lige renk katıyordu.Biz,Efes,Fener'in gerisinde kalmış bir takım olarak görünüyordular.Bu durum Ergin Ataman'da bir gurur meselesi yaptı.Hermaça her kupaya ekstra motive olup takımınıda o şekilde motive etti.Çünkü bu sene başarılı olamazsa sıradan koçlar listesine girecekti.Bu onun son şansıydı ve bu şansıda iyi kullandı, şimdi yine kredisi arttı ve tekrar krallık yaşayacak takımlara büyük paralara imza atacak.Bu tuzaklara düşecek takımlarda var tabi (bizde bu listedeyiz).İnşallah Beşiktaş'da kalır diye düşünüyorum çünkü orada iyi bir hava yakaladı Türk basketbolu için orada olması daha hayırlıdır.Ünal Başkan Oktay Hoca'dan daha iyisi açıklıcaz demiş bencede daha iyisi Obradoviç,İvkoviç,Messina'dır.Ha bunları getiremiyorsa daha iyisini getiricez demesi göz boyamadır.Takımın başıboşluk yaşamaması için en iyi tercih Erman Kunter olabilir diye düşünüyorum.Artık hayırlısı neyse o olsun çünkü seneye takımı toplamak çok zor olacak...
Birileri ortaya hala Murat ÖZYER ismini atıyor,genel menejerlik için ne çabuk unutuldu, 2,5 Sezonda Galatasaray'a attığı 22,5 mil. dolarlık kazığı,acaba pensilvanyadan mı? talimat geldi.
Tam olarak anlamadım Ergin Hoca mı maç sonunda kötü konuşuyor Erman Hoca mı?