Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevelim ya da sevmeyelim. Bundan böyle Ergin Hocayı takımın başında görme ihtimali yüksekse ona sahip çıkmalıyız diye düşünüyorum. Aile içinde ayrılık olmaz =D

Ünal Aysal sanırım yarın akşam durum netleşir tarzı bir söylemde bulunmuş. Bu söylemden sonra direk akla gelen, yarın gerçekleşeceği söylenen Beşiktaş&Ergin Ataman görüşmesi, eğer o görüşmeden Ergin Ataman'ı memnun eden bir teklif gelmezse, Ergin Ataman yeni coach'umuz olabilir. Ama diğer türlü Erman Kunter takımın başına geçer gibi gözüküyor.

uzun zamandır foruma yazı yazmıyordum...hatta kendimi frenliyordum yazmamak için uzak kalmak için bu konulardan ama sanırım buraya kadarmış
Oktay Mahmuti gibi bir ADAM'dan sonra bu kulübe E.Ataman 2 beden küçük gelir.Galatasaray Türkiye'dir diyoruz ya gerçektende öyle Türkiye'de yapılan hatalar yanlışlarda çabuk unutuluyor Galatasaray'da da çok çabuk kabul ediliyor benimseniyor daha 2 ay önce ana-bacı bırakmadığınız adamı şimdi sorun yok görmek istiyorum diyorsunuz.Nerdeyse tüm takımların antipatisi çeken bir adam sevilmeyen bir kişi 3 kupa ile sezonu kapattı diye İMPARATOR oldu başımıza.İnşallah Murat Özyer gelir Koray hoca gelir hatta Halil Üner gelir ki bu taraftar bunu hak ediyor

Şahsen ben Ergin Ataman'ı çok severim. Çocuksu ve egolu tarzı bana hep sempatik gelmiştir. Ancak Galatasaray'a gelmesini kişiliğinden dolayı değil Galatasaray'ın bazı kendini bilmez salon sporlarının ruhundan anlamayan taraftarlarının maç boyunca kendisine ettikleri ana bacı küfürlerden dolayı istemem. He ama eğer bir tercih sözkonusuysa Ergin Hoca ve Oktay hoca arasından birisini seçersiniz normal şartlarda( ki ben Oktay Hoca gelmeden önce Ergin hocayı severdim hem taktik hem kişilik olarak)ikisi arasında pek fark yoktur kalite olarak çünkü. Ancak Erman Hoca veya adı geçen koçlarla bu iki koç arasında kusura bakmayın ama mukayese yapmak hocaları bırakın basketbola saygısısızlıktır...

İnşallah Ergin hocayı getirebilmeyi başarırlar. Tam çoşku ve zafer adamı. Aynı zamanda fanatik Galatasaraylı. Ünal Aysal aslında işi Erdoğan Demirören'in kararına bırakmadan çekip almalı oradan.

Şahsen ben Ergin Ataman'ı çok severim. Çocuksu ve egolu tarzı bana hep sempatik gelmiştir. Ancak Galatasaray'a gelmesini kişiliğinden dolayı değil Galatasaray'ın bazı kendini bilmez salon sporlarının ruhundan anlamayan taraftarlarının maç boyunca kendisine ettikleri ana bacı küfürlerden dolayı istemem. He ama eğer bir tercih sözkonusuysa Ergin Hoca ve Oktay hoca arasından birisini seçersiniz normal şartlarda( ki ben Oktay Hoca gelmeden önce Ergin hocayı severdim hem taktik hem kişilik olarak)ikisi arasında pek fark yoktur kalite olarak çünkü. Ancak Erman Hoca veya adı geçen koçlarla bu iki koç arasında kusura bakmayın ama mukayese yapmak hocaları bırakın basketbola saygısısızlıktır...

Ben her görüşe saygı duyuyorum tartışarak paylaşarak daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum.Ama size sempatik gelen çocuksu ve egolu tarzı bana itici gelmiştir ve Mahmuti'ye yapılan yanlışın ardından gelecek olması onun için daha dezavantaj

Ben her görüşe saygı duyuyorum tartışarak paylaşarak daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum.Ama size sempatik gelen çocuksu ve egolu tarzı bana itici gelmiştir ve Mahmuti'ye yapılan yanlışın ardından gelecek olması onun için daha dezavantaj

Aynen ben de senin gibi düşünüyorum Mahmuti hocaya yapılanlarla ilgili yazmaktan elimiz aşınacak neredeyse. Şahsen bir kaç sene de salona maç izlemeye gitmeyeceğim muhtemelen bu durum bende soğuma yarattı ama gerçekten Ergin Hoca ne kadar itici duruyorsa da medya da bir o kadar itici gösteriyor adamı. Lakin umarım gelmez. Çünkü Oktay Hoca sonrası taraftarı toplayacak bir koç gelmeli. Erginofobi yüzünden kötü sonuçlar sonrası kötü hadiseler de olabilir. Örnek olduğumuz şu ligde kötü görüntülere sebebiyet verecek duruma da gelebiliriz.. Geldiği ilk günlerde zaten büyük bir tepki alacaktır. Zaten Oktay Hoca sonrası taraftar belli bir tepki verecektir. Ergin Hoca bunun tuzu biberi olabilir.

Oktay Mahmuti gibi sistemi oturrtmuş bir koçu gönderip yerine Ergin Ataman'ı getirmek saçmalıktan başka birşey değildir. Ergin Ataman, Oktay Mahmuti'den daha iyi bir koç değil. Oktay Mahmuti oyun karakteri ve verdiği demeçlerle bize yakışmıştı hiç olmadı bu

Sanki Erman Kunter ve Ergin Ataman'a Oktay Mahmuti'den sonra eleştiri geliyormuş gibi bir hava var. Sühan abi de yazmış da üç sene önce burada Erman Hoca'ya dileniyorduk diye yok öyle bir şey. Liseci zihniyetten başka ona dilenen olmadı burada, aksine bugün nasıl bir tavır varsa her zaman da öyle tavır vardı. Ergin Ataman'a da öyle. Ergin Ataman Galatasaray taraftarınca en azından bu forumun müdavimlerince hiç sevilmedi ki. Bunu Oktay Mahmuti ile bağdaştıranlar bu forumu eskiden beri okumamış olanlardır. Herkesin düşüncesini Oktay Mahmuti'ye bağlamayın, sadece siz iyi Galatasaraylı değilsiniz, sadece bilmiyorsunuz bu sporu, sadece siz arma sevdalısı değilsiniz. Ne Erman Kunter ne de Ergin Ataman bizim takımımıza yakışacak isimler değildir. Erman Kunter bence çok üst düzey bir koç değildir, futbolda Ersun Yanal nasılsa öyledir. Ergin Ataman ise Oktay Mahmuti'den daha başarılı ve daha kariyerli bir koçtur ama antipatiktir. Sırf bir dönem Twitter'da yazdıkları bile antipatik olmasına yeter.

Son olarak da biz Fenerbahçeli değiliz, Cemal Nalga olayında sahtekarlık yaptık ve küme düşmemiz de gerekirdi. Bugün Fenerbahçeliye sallayanlar o gün küme düşelim dedik diye bize giydirmeye kalkmasınlar. Galatasarayın çıkarı bugün Fenerlilerin yaptığı gibi her şartta kulübün arkasında olmak değil gerektiği zaman doğru olanı savunmaktır.

Ergin Hoca enfes olur.Tam benim sevdiğim tarzda bir koç.İşin şov kısmını seven,full hücumu düşünen,gerektiğinde sezon içi hamle yapmaktan korkmayan biraz çılgın bir koç

Öncelikle Cemal Nalga olayı değil federasyona yalan beyan verme olayıdır 3 sezon önceki ve ligden düşürülmemiz gerekiyordu. Futbol takımı bile aynısını yapsa aynı cezayı yine isterim.
Meselinin Oktay Mahmudi'nin yeirne kimin geleceği meselesi değil 1 ayda yapılanlar.
Ve dün bir arkadaş Ünal Aysal'la bir törende karşılaşmış bu durumu sormuş aldığı cevap "daha iyisini getireceğiz". Şimdi daha iyisi İvkovic Obradovic ve Messina, Ergin Ataman değil.

Oktay hocanın gönderiliş şekli ve bu güne kadar bir teşekkür bile edilmemesi bu yönetimin hanesine çok büyük bir eksi olarak işlen. Belki çok başarılı olacak ama bu unutulmayacak.
Ne hissedersek hissedelim bir devir kapandı artık. Önümüzde 2 seçenek var gibi duruyor. Ergin ataman ve Erman Kunter.
Her ne kadar Ergin ataman ismi çok daha gösterişli ve başarılı da olsa benim gönlüm onu nu takımın başında görmek istemez. Neymiş GS Bonus kullanıyormuş, destek çıkmış vs. vs. umrumda değil. Bu tarz antipatik ve sevimsiz adamları takımımızın başında görmeyi istemem.
Erman Kunter'e gelince ben forumun genelinin hoca haksızlık yaptığını düşünüyorum. Artık Erman Kunter küçük bütçelerin büyük hocası sıfatını aştığını, büyük hedefleri olan bir takımda çalışma şansını hak ettiğini düşünüyorum.

Taraftarlığını vb. herşeyi bir kenarı bırakıyorum, Efes yıllarından beri Ergin Ataman'ı hep Galatasaray'ın başında görmek istemişimdir. Eminim o da Galatasaray'ı zirveye çıkartmak ve bu camianın efsanesi olmayı içinden geçiriyordur. Birçok kişinin karamsarlığa kapıldığı bu dönemde eğer Galatasaray'a gelirse bence büyük heyecan ve iştah uyandırır. Çünkü o hep iddialı, yarışmacı ve kazanmaya odaklı bir koç olmuştur. Beşiktaş'a kurduğu kadro ilk senede 3 kupa topladı ve Euroleague'e direkt katılım hakkı kazandı. Siena bugün Avrupa'nın elit takımları arasındaysa bunda Ataman'ın önemli payı vardır. Kendisi kısa vadede de, uzun vadede başarı odaklıdır. Ataman gelirse, bence D.Hawkins'de transfer edilecektir...

Erman Kunter yıllardır Fransa'da Cholet'in başında oyuncu yetiştirme konusunda iyi işler yaptı. Şampiyonluk da yaşadı. Belli bir standartı yakalamış bir koç. Büyük bütçelerle hiç çalışmamış olması belki soru işareti taşıyor olabilir ama, bu onun değerli bir koç olduğu gerçeğini değiştirmez.

Ergin Ataman Beşiktaş da 3 kupa aldı diye bu başarıyı bizde de yakalayacağını düşünenler bence fazla hayalciler, bunun garantisini kimse veremez.Bu sezon Beşiktaş hiç bir kulvarda favori değildi sadece lige renk katıyordu.Biz,Efes,Fener'in gerisinde kalmış bir takım olarak görünüyordular.Bu durum Ergin Ataman'da bir gurur meselesi yaptı.Hermaça her kupaya ekstra motive olup takımınıda o şekilde motive etti.Çünkü bu sene başarılı olamazsa sıradan koçlar listesine girecekti.Bu onun son şansıydı ve bu şansıda iyi kullandı, şimdi yine kredisi arttı ve tekrar krallık yaşayacak takımlara büyük paralara imza atacak.Bu tuzaklara düşecek takımlarda var tabi (bizde bu listedeyiz).İnşallah Beşiktaş'da kalır diye düşünüyorum çünkü orada iyi bir hava yakaladı Türk basketbolu için orada olması daha hayırlıdır.Ünal Başkan Oktay Hoca'dan daha iyisi açıklıcaz demiş bencede daha iyisi Obradoviç,İvkoviç,Messina'dır.Ha bunları getiremiyorsa daha iyisini getiricez demesi göz boyamadır.Takımın başıboşluk yaşamaması için en iyi tercih Erman Kunter olabilir diye düşünüyorum.Artık hayırlısı neyse o olsun çünkü seneye takımı toplamak çok zor olacak...

Ergin Ataman Beşiktaş da 3 kupa aldı diye bu başarıyı bizde de yakalayacağını düşünenler bence fazla hayalciler, bunun garantisini kimse veremez.Bu sezon Beşiktaş hiç bir kulvarda favori değildi sadece lige renk katıyordu.Biz,Efes,Fener'in gerisinde kalmış bir takım olarak görünüyordular.Bu durum Ergin Ataman'da bir gurur meselesi yaptı.Hermaça her kupaya ekstra motive olup takımınıda o şekilde motive etti.Çünkü bu sene başarılı olamazsa sıradan koçlar listesine girecekti.Bu onun son şansıydı ve bu şansıda iyi kullandı, şimdi yine kredisi arttı ve tekrar krallık yaşayacak takımlara büyük paralara imza atacak.Bu tuzaklara düşecek takımlarda var tabi (bizde bu listedeyiz).İnşallah Beşiktaş'da kalır diye düşünüyorum çünkü orada iyi bir hava yakaladı Türk basketbolu için orada olması daha hayırlıdır.Ünal Başkan Oktay Hoca'dan daha iyisi açıklıcaz demiş bencede daha iyisi Obradoviç,İvkoviç,Messina'dır.Ha bunları getiremiyorsa daha iyisini getiricez demesi göz boyamadır.Takımın başıboşluk yaşamaması için en iyi tercih Erman Kunter olabilir diye düşünüyorum.Artık hayırlısı neyse o olsun çünkü seneye takımı toplamak çok zor olacak...

Mahmutinin saydığın 3 isimden sonra Avrupanın en iyi 4. koçu olduğunu falan düşünmüyorsunuz inşallah

Yalnız bizdeki bu büyük bütçe muhabbeti de ilginç bir hal aldı. Bütçe filan belli değil. Umarım büyük bütçe ayrılacaktır. Hiç sanmıyorum ama..

Birileri ortaya hala Murat ÖZYER ismini atıyor,genel menejerlik için ne çabuk unutuldu, 2,5 Sezonda Galatasaray'a attığı 22,5 mil. dolarlık kazığı,acaba pensilvanyadan mı? talimat geldi.

Birileri ortaya hala Murat ÖZYER ismini atıyor,genel menejerlik için ne çabuk unutuldu, 2,5 Sezonda Galatasaray'a attığı 22,5 mil. dolarlık kazığı,acaba pensilvanyadan mı? talimat geldi.

Biz mi atıyoruz abi yönetim sizde artık. :)

Lütfi Arıboğan hamlesinden sonra aklıma gelmedi değil açıkçası. Ben sana senin için en kötü senaryoyu söyleyeyim. Başkan hem Ergin Ataman hem de Erman Kunter ile anlaşamazsa takım Murat Özyer'e emanet edilir. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...