Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok daha neler...

Murat ÖZYER ismi gerçekten nasıl halen bu şube ile birlikte anılıyor anlamakta güçlük çekiyorum. Hangi olmayan kariyeri ile ve de başarızılıkları ile tekrar geri döndürülmeye çalışılıyor anlamış değilim. Galatasaray için son derece yetersiz ve de tecrübesiz hem şube için hemde düşünülen pozisyon için gerçekten ne günlere kaldık pes yani...

Umarım bunlar birer fısıltıdır boş yere gümdemi meşgul etme çabalarıdır, böyle bir oluşum şubenin fiilen iflasıdır, çok açık ve net...

Sanki Erman Kunter ve Ergin Ataman'a Oktay Mahmuti'den sonra eleştiri geliyormuş gibi bir hava var. Sühan abi de yazmış da üç sene önce burada Erman Hoca'ya dileniyorduk diye yok öyle bir şey. Liseci zihniyetten başka ona dilenen olmadı burada, aksine bugün nasıl bir tavır varsa her zaman da öyle tavır vardı. Ergin Ataman'a da öyle. Ergin Ataman Galatasaray taraftarınca en azından bu forumun müdavimlerince hiç sevilmedi ki. Bunu Oktay Mahmuti ile bağdaştıranlar bu forumu eskiden beri okumamış olanlardır. Herkesin düşüncesini Oktay Mahmuti'ye bağlamayın, sadece siz iyi Galatasaraylı değilsiniz, sadece bilmiyorsunuz bu sporu, sadece siz arma sevdalısı değilsiniz. Ne Erman Kunter ne de Ergin Ataman bizim takımımıza yakışacak isimler değildir. Erman Kunter bence çok üst düzey bir koç değildir, futbolda Ersun Yanal nasılsa öyledir. Ergin Ataman ise Oktay Mahmuti'den daha başarılı ve daha kariyerli bir koçtur ama antipatiktir. Sırf bir dönem Twitter'da yazdıkları bile antipatik olmasına yeter.

Son olarak da biz Fenerbahçeli değiliz, Cemal Nalga olayında sahtekarlık yaptık ve küme düşmemiz de gerekirdi. Bugün Fenerbahçeliye sallayanlar o gün küme düşelim dedik diye bize giydirmeye kalkmasınlar. Galatasarayın çıkarı bugün Fenerlilerin yaptığı gibi her şartta kulübün arkasında olmak değil gerektiği zaman doğru olanı savunmaktır.

Olay budur.

O küme düşme sürecinde ne düşündüysem arkasındayım hala. Çok ağır eleştirildiğimizde oldu; ama o zamanki duruşumuzun kesinlikle doğru olduğunu düşünüyorum.

Ergin ataman bana gore bu sene avrupada ivkovicten sonra en basarili koc. ama antipatik bir kisilik ondan cok sicak bakamiyorum. oktay hocadan sonra kim gelse aynidir benim icin kabullenmek cok zor olacak

Biz mi atıyoruz abi yönetim sizde artık. :)

Lütfi Arıboğan hamlesinden sonra aklıma gelmedi değil açıkçası. Ben sana senin için en kötü senaryoyu söyleyeyim. Başkan hem Ergin Ataman hem de Erman Kunter ile anlaşamazsa takım Murat Özyer'e emanet edilir. :)

Kim şubenin bizde olduğunu söyledi Kerem istihbarat balon heberin olsun,Erman hoca konusunda fikrimi biliyorsun,kendisini çok beğenirim en azından bir oyun felsefesi var vede bu felsefeyi sahaya çok iyi yansıtıyor.Erman hocanın takımında en uzun adam 2.09 cm geçmez ama sahaya çıkan oyuncuların boy ortalamasını alrsın ligin en uzun takımı çıkar ligin enlerinde mutlaka oyuncusu olur.

Samil burda yazmisti Ergin hoca degildir amac, onu one attilar sonra Erman Kunter'i getirecekler direk getirilirse tepki olur diyodu ki oyle olacak bence de, bugun belli olacagini soylemis Cholet'teki geleceginin, aksama Galatasaray'dayim derse sasirmam.

Erman hocanın sorunu güçlü takımlarla karşılaşınca ortaya çıkıyor. Zayıf takımları süpürüyor ama efes ve ülker gibi takımlar karşısında dağılıyordu diye hatırlıyorum. (yanlışta hatırlıyor olabilirim o dönemlari daha iyi bilen arkadaşlar bilgi verebilirler). Şayet anlaşıldıysa Fransa'da geçen yıllar bu özelliğini törpülemiştir umarım. Son yıllardaki sorunumuz zaten bu. Yarı final ve final serilerinde ülker ve efes gibi takımları geçebilecek bir hoca getirilmeli. En azından bunu başarmış olan(Ergin Ataman gibi) getirilmeli.

Ben bu antipatiklik olayını biraz açmak istiyorum:

Sporda antipatik görünmeyip de üstü düzey başarılı olan kaç örnek var?! Ben şimdi size bazı isimler sayayım yorum sizin...

Zeljko Obradovic: Avrupa basketbol tarihinin belkide en antipatik gözüken koçudur. Ama, en başarılı da koçudur.
Dusan Ivkovic: Tabirimi hoş görün, "buzdolabı gibi adam" demez misiniz kendisi için?
Ettore Messina: Büyük disiplin ve soğuk bir yapı.
Dusko Ivanovic: Adam sürekli kavga halinde sanki... Hakemlerle hep diyalog, Türkiye'de ilk başına gelecek yorum çok itiraz ettiği olacaktır büyük olasılıkla...

Biraz da futboldan örnek vereyim...

Fatih Terim: Bir dönem kendisini Galatasaraylı taraftarlar hariç, kaç kişi seviyordu? Kendisinin egoist, antipatik hatta megaloman olduğunu kaç kez duyduk?
Jose Mourinho: Söylememe bile gerek yok aslında... Neredeyse her demeci bir olay!..
Alex Ferguson: Kendisini takip edenler bilir ne kadar sivri bir insan olduğunu.

Örnekler çok daha arttıralabilir. Başarılı insaların bazıları, aynı zamanda zor insanlar oluyor; bunu kabul etmek lazım. Olay biraz da taraf olmakla alakalı bence. Rakipteyse antipatik, kendindeyse sempatik görünebiliyor.

Erman Kunter 2 gün içinde her şey belli olacak demiş. Allah aşkına Erman Kunter şimdi Ergin Ataman ile anlaşılıp anlaşılamayacağını mı bekliyor? Ya da Ergin Ataman ile görüşüldüğünden haberi mi yok? Bence bu iş bitmiş. Erman Kunter koç olur.

Ergin ataman ,ermn kunter ikisinden biri olur buyuk ihtimal

Murat özyer gelirse ben basketbolla olan ilgimi birakirim.Murat ozyeri gormek isteyen kimse en buyuk dusmanligi yapmis olur.

Oktay hocanin gidisi depremdi murat ozyerin gelisi kiyamet gunu olur iste ozaman en buyuk yonetime muhalif taraftar olurum

Allah bizi murat ozyer hocaligindan korusun

Erman hocanın sorunu güçlü takımlarla karşılaşınca ortaya çıkıyor. Zayıf takımları süpürüyor ama efes ve ülker gibi takımlar karşısında dağılıyordu diye hatırlıyorum. (yanlışta hatırlıyor olabilirim o dönemlari daha iyi bilen arkadaşlar bilgi verebilirler). Şayet anlaşıldıysa Fransa'da geçen yıllar bu özelliğini törpülemiştir umarım. Son yıllardaki sorunumuz zaten bu. Yarı final ve final serilerinde ülker ve efes gibi takımları geçebilecek bir hoca getirilmeli. En azından bunu başarmış olan(Ergin Ataman gibi) getirilmeli.

Volkan kardeşim çok doğru hatırlıyorsun,yalnız bir konu var oda hocanın diş geçiremediği takımlar hocanın bütçesinin 5 katı veya daha fazla paralar harcanarak kurulmuş takımlar hepsinin bir hedefi bir planı olan takımlar,bu yüzden istatislik olarak onlara karşı üstünlüğü yok,ama kendi planladığı ve oluşturduğu takımlarda daha farklı bir tutum içersinde.

Kusur bulmak için aramaya gerek yok ki. İki yıl öncesine bakmak yeterli.

Ataman zeki coachtur, bazı yanlarını beğenirim; ama şu son yılın üzerine Efes ve Ülker zamanları ne çabuk unutuldu, ona şaşırıyorum.

Bence buna şaşırman çok saçma. Dünyadaki bütün iyi antrenörlerin bütün kariyerinin her yılı başarılı mı geçiyor?
Oyuncuda da koç seçiminde de form durumunu gözetmek bence en iyisi. Zaten seçeneklerimize bakacak olursan Ergin Ataman'dan daha iyisini göremezsin(eğer obradovicin bize geleceğini düşünüyorsan o ayrı). Onunla beraber gelecek yabancı oyunculardan bahsetmeye bile gerek yok.

www.basetdergisi.com dan

G.SARAY MEDICAL PARK: Mahmuti’den boşalan antrenörlük görevi için sarı-kırmızılılar Erman Kunter’le anlaştı. Ancak Ergin Ataman’ın siyah-beyazlılarla yapacağı görüşmeden olumsuz bir sonuç çıkarsa ibre Ataman’a dönecek. Transferde ise Aslan, Kerem Gönlüm, Engin Atsür ve Sırp pivotu Novica Velickovic’le anlaşmaya çok yakın.

Demek başkan "Oktay Mahmuti'den daha iyisini açıklayacağım" demiş bir yazara. Hangi mesaj olduğunu bulamadım ama çok merak ediyorum kim olduğunu.

Bu isim Erman Kunter'se kahkaha atarım.

Ünal Aysal futboldan anlamadığını söylemişti. Ayrı ayrı basketboldan da anlamıyorum voleyboldan da anlamıyorum diye listeleyecek değil ya. İcraatlarıyla anlıyoruz işte. Erman Kunter Oktay hocadan daha iyiyse o gelecekse kahkaha atmayalım tebessüm edelim nitekim durum ciddi..

Bence gulunucek bisey yok erman hocadq gayet basarili biri

Başarılı olup olmamasını tartışan yok ki burada. Sadece merak edilen soru. Başkanın Mahmuti'den daha büyük bir isimi getireceğim deyip Erman Kunter'i getirme ihtimali. Eğer o gelirse kesinlikle gülünecek bir şey olur.Tabi 1 gün sonra çıkıp Ünal Aysal ben aslında yaşça büyük birinden bahsettim derse orası ayrı tabii

www.basetdergisi.com dan

G.SARAY MEDICAL PARK: Mahmuti’den boşalan antrenörlük görevi için sarı-kırmızılılar Erman Kunter’le anlaştı. Ancak Ergin Ataman’ın siyah-beyazlılarla yapacağı görüşmeden olumsuz bir sonuç çıkarsa ibre Ataman’a dönecek. Transferde ise Aslan, Kerem Gönlüm, Engin Atsür ve Sırp pivotu Novica Velickovic’le anlaşmaya çok yakın.
koç olarak kim gelir bilmem ama sayılan oyuncular çok iyi..umarım onlar gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...