Siz erman kunterin gecmisine biraz bakin bence
Forumda bazı genç arkadaşlar fikirlerini belirtirken,biraz sakin biraz öngörü ile yorum yapmaları lazım.Şimdi kimse bu forumda Oktay Mahmudi için kötü koç,başarısız takımı yönetemiyor,taktik yanlışlık yapıyor,kötü oyuncu seçimi yapıyor,florya varken evine yakın diye şahenkte idman yapıyor demedi.Diyebilirde,görüştür saygı duyamak lazım katılmaya bilirisin.Ama Oktay MAHMUTİ dünyanın en iyi koçu olsa peşinde dünya olsa ne Galatasaray'dan büyük nede bu külübün en kutsal makamı olan başkanlık makamından büyük.Şimdi bakıyorum Oktay hoca gitti diye bazı kişiler Galatasaray'ın başkanına giydiriyor,yöneticisine giydiriyor,Galatasaray spor kulübünün kurulduğu eğitim yuvasına giydiriyor o okuldan mezun olan bu kulüp üyelerine giydiriyor.Sonra takımın başına düşünülen hocaya sırf liseli diye giydiriyor.Arkadaşlar sevginiz kime bağlılığınız kime eğer hocaya ise bunu başka yerde dile getirin burası galatasaray basketbol org.Yok sevginiz bu kulübe ve renklere ise bu kulübe hizmet etmeye gönüllü olmuş insanlara hakaret etmeye hakkınız yok.
Hizmet etmeye gönüllü olanların, yalan yanlış bilgi vermeye hakkı varmı? Merak ediyorum Mithat Bey, ben liselilere karşı değilim, kafatasçı bir kesim var onlara karşıyım. Ve bunun nedeni içimdeki Galatasaray sevgisi, yoksa şu şuna üye olmuş bu buna takmam yani, benim şahsi fikrim; Anlaşmamak vs olabilir, teşekkür eder ayrılırsın. Basına haber yaptıran kim? Bugün çıkıp küfürden dolayı diyorsa başkan, soruyorum ben, 14 mayısda anlaştık dedik. 13 haziranda görüşüyoruz anlaşıyoruz dedik. 14 haziranda yollar ayrıldı. Ve hala açıklama yok...
Eğer küfür varsa neden karşılıklı oturdu? Ki bana kalsa küfür sebebi BJK serisinde ve geçen sene hakemler tarafından doğrandığımız halde yönetimin sessiz ve pısırık kalması ise, adam sonuna kadar haklı...
Futbolda şampiyon olmasaydı bu takım, Başkan değil birini göndermek, şimdiye tüm branşlarda transfer için tutuşuyordu. Çünkü geçen senede kimi alacam neyi yapacam dese boş çıktı. Balon çıktı...
hem her fikre saygı duymak lazım diyorsun hem de genç arkadaşların fikirlerini paşka platformlarda paylaşmasını istiyorsun.. herkesin fikri kendisi için değerlidir bunu unutmayalım..
ne demek en kutsal makam başkanlık.. yani o koltukta oturan (haşa) peygambermidir ki kimse söz söyleyemeyecek.. peki siz mahmuti sürecinin böyle yönetilmesinden çokmu menunsunuz.. baştan aşağı fiyaskolarla ilerleyen sürece ve neredeyse her lafı yalan olan başkana kimsenin laf söyleme hakkı yokmu..
adam "mahmutiyle görüşmelerimiz devam ediyor, nasıl devam edeceğimiz üzerinde düşünüyoruz, zaten sözleşmesi var bir daha sözleşme yapmamıza gerek yok" diyor.. üzerinden bir kaç saat geçmeden mahmutiyle yollar ayrıldı haberini servis ediyorlar ve dikkat edin bunu resmen açıklayamıyorlar bile ( kaç gün oldu hala çıt yok)..
daha bitmedi.. yine başkan muhabirin lütfi arıboğan'la ilgili sorusuna, çok şaşırmış bir halde "lütfi arıboğan mı? ilk kez sizden duyuyorum" diye cevaplıyor.. peki sonra ne oluyor tahmin edin.. üzerinden 48 saat geçmeden lütfi arıboğan şirketin başına geçiyor..
madem makam çok kutsal (ki ben buna katılmıyorum) o zaman hakkını vereceksin arkadaş..
hata varsa bedel ödenir makam mevki farketmez..
Biz kişilere bağlı değiliz evet ama başarılı insanlar bir hiç uğruna gönderiliyorsa başkana da giydiririz liseye de.Yöneticilerimizden biri medyaya yalan haber servis ediyorsa,başkanımız önce anlaştık sonra küfür etmiş diye inandırıcı olmayan laflar söylüyorsa,resmi site anlaştık deyip sonra en azından bir teşekkür mesajı yayınlamıyorsa oktay hocaya mı laf söyleyelim.Lise konusu ateş olmayan yerden duman çıkmaz burdakiler liseye karşı çıkıyorsa vardır bildikleri.Hem bedavadan az paraya üye olacaksın hem hoca işine karışacaksın hemde her seçimde ortaya çıkacaksın sonra helal olsun mu diyelim bunlara.Galatasaray Lisesi eğitim kurumudur ülkeye güzel başarılı insanlar yetiştirir Galatasarayımıza üye yetiştirme yeri değil orası hiçbir ayrıcalığı ve söz hakkı olmamalıForumda bazı genç arkadaşlar fikirlerini belirtirken,biraz sakin biraz öngörü ile yorum yapmaları lazım.Şimdi kimse bu forumda Oktay Mahmudi için kötü koç,başarısız takımı yönetemiyor,taktik yanlışlık yapıyor,kötü oyuncu seçimi yapıyor,florya varken evine yakın diye şahenkte idman yapıyor demedi.Diyebilirde,görüştür saygı duyamak lazım katılmaya bilirisin.Ama Oktay MAHMUTİ dünyanın en iyi koçu olsa peşinde dünya olsa ne Galatasaray'dan büyük nede bu külübün en kutsal makamı olan başkanlık makamından büyük.Şimdi bakıyorum Oktay hoca gitti diye bazı kişiler Galatasaray'ın başkanına giydiriyor,yöneticisine giydiriyor,Galatasaray spor kulübünün kurulduğu eğitim yuvasına giydiriyor o okuldan mezun olan bu kulüp üyelerine giydiriyor.Sonra takımın başına düşünülen hocaya sırf liseli diye giydiriyor.Arkadaşlar sevginiz kime bağlılığınız kime eğer hocaya ise bunu başka yerde dile getirin burası galatasaray basketbol org.Yok sevginiz bu kulübe ve renklere ise bu kulübe hizmet etmeye gönüllü olmuş insanlara hakaret etmeye hakkınız yok.
Biz kişilere bağlı değiliz evet ama başarılı insanlar bir hiç uğruna gönderiliyorsa başkana da giydiririz liseye de.Yöneticilerimizden biri medyaya yalan haber servis ediyorsa,başkanımız önce anlaştık sonra küfür etmiş diye inandırıcı olmayan laflar söylüyorsa,resmi site anlaştık deyip sonra en azından bir teşekkür mesajı yayınlamıyorsa oktay hocaya mı laf söyleyelim.Lise konusu ateş olmayan yerden duman çıkmaz burdakiler liseye karşı çıkıyorsa vardır bildikleri.Hem bedavadan az paraya üye olacaksın hem hoca işine karışacaksın hemde her seçimde ortaya çıkacaksın sonra helal olsun mu diyelim bunlara.Galatasaray Lisesi eğitim kurumudur ülkeye güzel başarılı insanlar yetiştirir Galatasarayımıza üye yetiştirme yeri değil orası hiçbir ayrıcalığı ve söz hakkı olmamalı
Mithat Abi dersem sıkıntı olmaz herhalde.Galatasaray başkanı çıkıp gözümüzün içine baka baka yalan söylüyor biz ne yapalım(Oktay hoca önce ceo luk sonra koçluk yok küfür olay).Lise konusuna girmeyeceğim çünkü sizinle anlaşamayız.Bir cümleniz var taraftar kulubün gönüllsüdür sahibi değil.Güzel cümle bu liseli,ilkokullu okumayan amerikalı ne olursa olsun kimse bu kulubün sahibi olarak görmemelidir bizim de dediğimiz bu..
Ferit kardeşim iki kişi karşılıklı görüşür,anlaşır veya anlaşamaz,bundan doğal ne olabilir.Şimdi senin haklı olduğun konu bilgilendirme konusu orda hata yapılmış olabilir,ama Galatasaray'da asıl olan Başkandır, onun sözü son noktadır.Başkan hoca konusunda aceleci davranmış olabilir,çünkü karşısındaki kişi bu olaya profesyonelce baktığı için başkan anlaşırız nasıl olsa demiştir,görüşüncede durumun farklı olduğu görüp vazgeçmiş olabilir.Hata insana mahsus başkanda doğal olarak insan olduğu için hata yapabilir.Ama hata yaptı diye yerin dibine sokulmaz,Oktay hoca iki senede hata yapmadımı,veya iki sezonda biz niye florya yerine şahenkte idman yaptık,sebebini bilen bilir,KİMSE HOCA DA HATA YAPTI DEMİYOR !!!! kimse kupayıda ligide kaybetmemizde hocanında hataları sebeb demiyor.Sıkıntı asıl burda!!!
Ben anlaşamamak doğal demedim mi? dedim...
Sen farklı şeyden bahsediyorsun abi, ben diyorum ki neden yalan yanlış açıklamalar var. En son küfür örneği gibi, eğer küfür olayı ise ayrılma nedeni, neden görüştük? Görüştük ve anlaşırız dedikten 24 saat sonra yolları ayırdık ve sustuk Neden?
Hoca hatalıdır vs, ben bununla ilgilenmiyorum. Hoca hatalı tamam, ama bence yönetim daha çok hatalı.
1- Diyorsun neden florya değil. Bunun kararını adam gibi bir yönetim kurar, şube ile ilgilenir ve verirsin. Sen şubeye bakma, sonra şu oldu bu oldu.
2- Maçlarda doğrandık, Pazartesi-Cuma maçları verildi. 4 gün arayla yönetim tek kelime etmedi. Her büyük maçta hakemler doğradı. Ses etmediler.
3- Herşey ayarlandı. Sorun yok diye tape var... Bu adamı hakemlikten attırmak bir yana bizim maçlardan bile ayıramadık... Yönetimin zaaflarını konuşalım önce...
Futbolda şampiyonluk gelmese, bu taraftar tefe koyardı onları...
Bu yazdıkların konusunda haklısın ama ben sana söz veriyorum bu sene bunlar olmayacak. Elimden gelen şimdilik bu dahasıda olacak yeni koç hayırlı olsun,ama bu kez temkinliyim önce imza atılmasını bekleyeceğim,yine son dakika vazgeçerler maazallah.Eski arkadaşlar koçun kim olduğunu anlamışlardır.Hayırlı olsun,ama önce imza!!!
Abi çokda yeni sayılmam, neyse Erman Kunter hayırlı olsun madem. Ama bu yönetime zerre güvenim yok. Herşeyi ellerine yüzlerine bulaştırmakta üstlerine yok. Bu arada başkan Galatasaray reddedilemez demişti demi? Bakın bugün KAP bildirimlerine... Sus be başkan sus... Batırma daha fazla bizi...
Ferit kardeşim neden diye sorduğun soruya istinaden şöyle cevap vereyim.
1- Başkan kimseyle polimiğe girmez!!!
2-Başkan medyaya çıkıp benim babam senin babanı döver kavgası yapmaz!!!
3-Başkan dinler ,konuşur,ölçer,biçer ya devam der!!! yada güle güle!!!
Ferit senin için yeni demedim.Ama ben sence niye önce imza diyorum