Koç hakkında kararımızı bu gece değil Cuma günü verecekmişiz. Erman hoca içinse bu tarih geç oluyormuş sanırım. Buradan anladığım yönetim, Cem Akdağ, Oktay Mahmuti den sonra bir de Erman Kunter'e kelek atıp aynı ay içerisinde GS basketbolunda camia için önemli 3 adama birden yanlış yapan konuma düşmek istemiyor. Bu yüzden Erman hocanın kendisinin geri çekilmesini bekliyor. Ergin Ataman'ı da Cuma açıklarlar böylelikle.
Lütfi Arıboğan GS liseli ağırlıklı oluşum kurmak istemeyecektir. Bu anlamda zaten Murat Özyer'i koyarak puzzle için hamlesini yapıyor. Diğer parça olarak Ergin Ataman'ı tercih edecektir. Zaten diğer çalışacağı 3 adamı saymıştım.
Benim kafama takılan konu. İdari şubede değişiklikler olacaksa (ki öyle görünüyor) şu an görev başındakiler mi yapıyor bu transferleri? Misal Engin Atsür Kerem Gönlüm hatta Kerem Tunçeri adları geçiyor. Kadınlarda Nevriye ile anlaşıldı. Bu transferleri kim yapıyor?
@Kerem Seçer
Dostum bugünkü mesajını gördüm. Bence çok talihsiz bir mesaj olmuş. Erman Kunter'i bu sitede sadece liseci zihniyetin istediğini söylemişsin. Unutma ki bu sitenin çok geniş bir arşivi var. Yıllar önceye kadar inebiliriz. Uzun bir mesaj konusu aslında ama yazmaya gerek yok. Sadece şu "bir, siz iyi galatasaraylısınız!!" saplantından artık kurtulman lazım. Bu tarz mesajlar yazdığında illaki bunu ekleme gereği hissediyor gibisin.
Nalga olayında TBF'nin bizi küme düşürmesini istemek ayrı şey şubeyi kapatalım demek ayrı şey. Bunu nasıl bir tutup da biz "FB taraftarı değiliz GS'lıyız!!" gazına geldin bunu hele hiç anlamadım. Hee Nalga başkasının formasını giydi kapatalım şubeyi. Sabri'ye de Sarbi forması verildi futbolu da kapatalım. Var mı önümüzdeki planda kapatılacak başka şube? O olayı iyi çözümlemek lazım. Misal bende ligden çekilelim dedim o süreçte. Ne zaman dedim? TBF'nin verdiği cezalarda işin cılkını çıkarması yüzünden kulübün ağırlığını koymasını isteme anlamındaydı.
Neyse bence o mesajın şık değildi. Ha benim Erman hoca ile ilgili görüşlerim de bellidir. Bunu çok defa da yazdım. Tabi ki onun için kötü koç da demem. Ama Erman hocayı sevseydim de bu lise zihniyetini benimsediğim anlamına gelmezdi veya tam tersi.
Görüş olayına gelirsek benim tarzımın nasıl olduğunu bilen bilir. Allah kelamı etmiyoruz yanlışlarımız tabii ki olacak. Ama bilen bilir (özellikle Tolga Kaplan-Tutku Dinçer-Kaan Horuzoğlu ) farklı fikirleri olanlarla sıkça tartışırım. Ben haklıyım anlamında değil (Ki GS baskette en sevdiğim adamlardandır bu kişiler). İnsanların ne olursa olsun kendi düşüncelerini söylemesini severim. Birilerine endexli güdümlü olmalarını istemiyorum. Benim buradaki yazılarımdan da birilerine ayar verdiğim yok. Dediğim dedik dediğim de yok. Farklı düşünlerden doğruyu bulmaya çalışıyoruz. Oktay Mahmuti'nin bile sebebini bilmediği süreç için tabii ki benim ya da bir başkasının her şeyin tamamını bilmesi imkansız.
Neyse çok uzatmama gerek yok. Bir şeyi haklı göstermek için bazı şeyleri görmemeye gerek yok. Gerçek ortadadır herkes kendi gördüğü açıdan gerçeği yorumlar. Benim tavsiyem gördüğünüz gerçeği bir de yer değiştirip başka yerden görmeniz. Oktay Mahmuti kalsaydı eğer onun hakkındaki eleştirilerimi yazacaktım. Sezon boyunca yaptığı hatalar hakkında (bana göre). Ama gittiği için ne yazmamın gereği var ne onları yazmamın bir yararı ne de bunu yazacak iştah